Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 157,8 kbit/s
hodinový trend: -286,2%

CDMA U:fon: 457,6 kbit/s
hodinový trend: -68,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

09.02.2012
Zábavní průmysl hlásí rekordní zisky
Zatímco v ulicích se demonstruje proti ACTA, SOPA či PIPA, zábavní průmysl v tichosti ohlásil rekordní zisky. Internet tedy v žádném případě nepoškozuje producenty filmů ani další zainteresované subjekty.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: albuco   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 12. srpna 2005 v 21:36
bermudský trojúhelnik (Votice-Prcice-Sedlcany)
Je tu někdo z této oblasti? Kterou btsku lovíte? Stěhuji se sem a podle mapy pokrytí je centrální část oblasti spíše cdma-bermudským trojúhelníkem... budu povděčen i za případný tip na jiné připojení, nemám místní přehled... děkuji...
Počet reakcí: 34, nejnovější: 1. říjen 2010 v 02:19.
-

odpovědět autor: Kris   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 13. listopadu 2009 v 18:58
RE: bermudský trojúhelnik (Votice-Prcice-Sedlcany)
aktuální down 1217, up 137, lokalita rybník Velký Mastník u Votic, u-founi v okolí prej padají a mizí - nedělám reklamu outů, ale nic lepšího tady zatím není, howgh
- -

odpovědět autor: helena   [IP: 84.244.92.XX]
napsáno: 1. října 2010 v 02:19
Vidím poslední odpověd před necelým rokem. Ovšem to už byla celá oblast pokrytá Wifcom...Mám ho asi 3,6 roku;-)
Takže v listopadu 2009 tu byl wifcom dávno taky!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 62.245.117.XX]
napsáno: 28. prosince 2009 v 19:02
Taky aby ne, když 3 km od tebe v Heřmaničkách je BTS :)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.244.83.XX]
napsáno: 28. května 2007 v 02:14
trtr
-

odpovědět autor: marek   [IP: 212.11.113.XX]
napsáno: 29. listopadu 2006 v 19:01
me by zajimalo co me poradí kdyz chcu stahovat 2gb za tyden nejde mi asdl a ten satelit je uplne na nic bych se nedoplatil
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.101.67.XX]
napsáno: 7. března 2007 v 20:16
už se to zlepšilo, lacina sedlčany a okolí po wifi a pb net jakbysmet, spousta lidí na hranici signálu nahodí AP a mají připojení gratis, ale musí u nich běžet router, třeba P 100 MHz ale nonstop ... se jich zeptej na internet.sedlcany.cz

ty votice moc netusim, ale sedlcany a 7 km okruh je OK
- - -

odpovědět autor: albuco   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 26. března 2007 v 10:46
Děkuji za tip, jsem sice podle jejich stránek za hranicí tohoto pokrytí, ale zkusím dotaz, tady v místě je teď několik zájemců ...cdma je to jediné, co tady aktuálně funguje, sám jedu (na velkou směrovku) už více než rok a jsem v rámci možností spokojen...
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.32.XX]
napsáno: 23. října 2006 v 21:25
jsem zvědavej kdy admin vyhodí toho spamera s nabídkou satelitního připojení, kterej lže jak sv.ňa. Za každejch 100 MB chtí totiž 86 Kč - no to je super nabídka :-(((
-

odpovědět autor: Havana   [IP: 212.67.83.XX]
napsáno: 2. října 2006 v 10:54
Reseni je rychle Internetove pripojeni pres satelit (2048/512 za 500 Kc bez DPH). 100 % pokryti CR :). Vice na www.intv.cz

S pozdravem

Jan Nerad
777114477
-

odpovědět autor: Szymmir   <szymurda@prem.cz>   [IP: 85.160.38.XX]
napsáno: 25. října 2005 v 22:02
Jsem v Hulíně, je to mezi Sedlčany a Prčicí jedeme tady na to docela slušně, ale na velkou anténu.
- -

odpovědět autor: Sava   [IP: 82.99.163.XX]
napsáno: 8. března 2006 v 22:00
Tak Vase prispevky jsou sice stare nekolik mesicu,takze uz snad vite,ze je zde jiz moznost pripojeni pres wifi a to uz snad v cele ceske sibiri.Kde ne,tam se natom momentalne pracuje.To pro pripadne zoufalce aby si rozmysleli jit do cdma:-))
- - -

odpovědět autor: booc   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 12. března 2006 v 18:24
priteli, pokud mate prehled - Bucovice u Votic... kde v te udolni mise kolem Mastniku najdu nejakou wifinu? obavam se, ze toto misto je pro slabe osidleni pro regionalni wifibarony nezajimave... je-li to tak a bude-li tam bude signal cdma, stanu se mozna zoufalcem :-)...
- - - -

odpovědět autor: Sava   <Sava.P@seznam.cz>   [IP: 82.99.163.XX]
napsáno: 18. března 2006 v 03:25
booc,tedy nejsem si jista jestli to tam pujde,ale v Hermanicich je wifi Wifcom,posledni dobou se prave tato firma rozrusta-co se tyce pokryti.Jsem pripojena prave pres Wifcom.Pokud se nemylim,je to od Vas vzdusnou carou kousek,asi 2,5km?Myslim,ze zeptat se jich stoji za tu namahu.Preji dobre porizeni,taky jsem chtela jit do cdma,nastesti to nebylo nutne.Pokud zabloudite na jejich stranky,neleknete se,nemaji je jenom delsi dobu aktualizovane.
- - - - -

odpovědět autor: booc   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 28. května 2006 v 15:52
pro Sava: chvili jsem tu nebyl... dekuji za info, kouknu na ne vecer... a neaktualizace webu se nelekam, casto chodi kovarova kobyla bosky... ta moje ostatne obcas take :-))... preji prijemny den
- -

odpovědět autor: Vallheru   [IP: 85.160.190.XX]
napsáno: 27. října 2005 v 23:27
Jakou BTS chytas Szymmire ? Ja bydlim kousek od tebe v Radči a jestli mi ted v listopadu nevyjde pripojeni na Wi-Max do Sedlčan, tak zacnu premyslet taky o CDMA....
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.34.XX]
napsáno: 28. října 2005 v 00:11
Coze?Wi-Max v Sedlcanech? Odkdy a jaky operator?
- - - -

odpovědět autor: Kenny007   [IP: 85.160.151.XX]
napsáno: 2. listopadu 2005 v 22:50
No p. Hosinsky www.datin.cz ted bude prechazet na technologii 5.8 GHz v podstate uz je to WiMax.......
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.57.XX]
napsáno: 11. března 2006 v 13:53
No, sice se na 5.8GHz taky necha nasadit Wi-Max, ale silne pochybuji, ze p. Hosinsky bude nasazovat Wimax. Spis nejake Tranga na tomto kmitoctu.

Co vidim ja, tak je lepsi jit do 5.4GHz.
-

odpovědět autor: Andys   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 7. září 2005 v 14:02
Já jsem to testoval v Sedlčanech a 1 max 2 čárky, ladil jsem se pravděpodobně na vysílač na Slapy. Služba jako taková nebyla použitelná
- -

odpovědět autor: Biggo   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 9. září 2005 v 07:56
A zkusil jste směrovou anténu?
- - -

odpovědět autor: Andys   [IP: 160.218.43.XX]
napsáno: 9. září 2005 v 14:23
To ne, měl jsem to jen na test, stejně dle mapy pokrytí je to krize
- - - -

odpovědět autor: Holmes   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 10. září 2005 v 00:30
i na jednom dilku se yagina chyti a zlepsi signal, ale pingy jsou dlouuuhe a pri pretizene bts jsou ti vzdaleni proste na konci rady pri vyrizovani pozadavku na serveru... vot eto technologija... kazdopadne mapa pokryti neodrazi skutecny stav, je vygenerovana softem a nemuze pocitat s kazdym odrazem... ale v selcanech jsou i jine moznosti konektivity, nee?
-

odpovědět autor: alnej   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 5. září 2005 v 20:33
ja jezdim na jednu samotu na puli cesty mezi voticemi a sedlcany, testnul jsem to s magnetkou a modemem, v do doliku je 1 dilek, na kopecku 2, btska je 20 km v benesove (cca 22° ssv) a neni videt, podle euroteliho operatora ani yagina moc nepomuze, obrovsky se divil signalu - pry tam nic nemuze byt, ma to na mape... neverim mu, zkusim si s tim pohrat, i kdyz dlouhankovi dole to moc nejde, nadeje umira posledni... novou bts do oblasti pry neplanuji, ty bermudy jsou na miste :)... podle toho, kde jsi, muzes chytat zmineny benesov, pak slapy nebo tabor...
- -

odpovědět autor: pipa8   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 6. září 2005 v 19:42
Eurotel-operátor ví kulový, to ví všici, tuhle jsem tam volal a vubec nenašel tu dědinu, kde jsem byl,chtěl ještě něco většího a ještě většího,tak jsem mu řek okresni město 30 kiláků daleko a byl spokoojenej a vysypal tři BTS v okolí

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

-

odpovědět autor: divnej   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 2. září 2005 v 06:14
je tu predpoklad, ze pokud uzemi protne D3 (varianta stabilizovana), eurotel trochu zmeni priority a zasadi do oblasti jeste nejakou btsku (treba u vojkova je naplanovana prumyslova zona, ale i jinde)... ale tohle si snad nikdo z mistnich nepreje... snad zvitezi zdravy rozum a ne prachy... vic ti neporadim, kamarade ;)...
- -

odpovědět autor: albuco   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 3. září 2005 v 22:34
tak jsem si dnes zahral na batmana a po strese 50° proplizil sem a tam s prutovkou v zubech, a na hrebeni u komina jsem chytil dve carky, smerovka to vylepsi, jeste jednou dekuji za reakce ;)...
- -

odpovědět autor: albuco   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 2. září 2005 v 08:05
Za tuhle cenu to nechci, jdu tam bydlet, protože na České Sibiři je nádherně... z lokální nabídky D3 nebo dial volím to druhé, teď ještě na samotu dotáhnout linku CT... ale to už je z jiné mísy, každopádně diky :).
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 16. srpna 2005 v 21:25
Promin, ale ten trojuhelonik je trochu vetsi. Plzen - Ostrava - Brno
-

odpovědět autor: Ja   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 16. srpna 2005 v 20:38
Na Chlumu jedu na velkou yagi a docela v poho.
-

odpovědět autor: dlouhank   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 16. srpna 2005 v 06:21
jezdím do Votic, je tam potřeba velkou antenu na střechu, jinak ani prd, signal tam je ale hrozně kolísa, a směrovat na Benešov, je tam sice bts jěště jinde ale na tu sem se nemohl napojit
- -

odpovědět autor: dialmant   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 5. září 2005 v 18:12
co myslis tim kolisa? jakou antenu pouzivas? jinak pokud vim, votice maji i jine moznosti - bezdrat od softexgroup i nejake wifiny... asi i adsl... albuco ma smulu i stesti, nebude inet, nebude ho nikdo votravovat - albuco, hele, kam se to stehujes, ze bych si tam zajel vorazit :)...
-

odpovědět autor: Tittana   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 12. srpna 2005 v 23:11
doporucuji modem 56kbps. stabilni rychla sluzba za skvelou cenu
- -

odpovědět autor: albuco   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 22. srpna 2005 v 18:10
... no jo, někdy je třeba zvolnit překotný běh života... každopádně zkusím přidrátovat yaginu na nějaký vysoký smrk... a pokud to bude k ničemu, strčím ji pro jistotu do liščí nory... když ani tam nechytím nic kromě blech, využiji tvé rady... nakonec i 56 kbps je víc než 10 kbps... děkuji všem :)...
- - -

odpovědět autor: uživatelka   [IP: 91.214.158.XX]
napsáno: 22. září 2010 v 17:16
zkuste připojení od CZFree

náhodou tady v okolí operují a můžete se s nima dohodnout a udělají profi PtP spoj až k vám.
koukněte na stránky czfree do mapy a uvidíte

jsem s nima spokojená, rychlost máte skutečně jakou píšou ve smlouvě a stabilita je zatím dobrá

jsem připojena už rok

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz