Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 652,2 kbit/s
hodinový trend: -70,5%

CDMA U:fon: 1235,6 kbit/s
hodinový trend: +50,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Pablo   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 16. srpna 2005 v 13:51
Cisco VPN přes CDMA padá hned po připojení
Reaguji na vlákno http://www.cdma.cz/diskuze.php?vlakno=725 o problémech připojení k VPN pomocí Cisco klienta. Vlákno je už trochu starší, pravda, a proto tak y už není možné do něj přidávat, ale pro mě stále aktuální. Jen jsem chtěl potvrdit, že řešení tam navrhované u mě zabralo.

Ještě jednou shrnu:
Připojuju se k VPN pomocí Cisco clienta. Nastavené připojení je OK, běhá mi přes všechna ostatní připojení k Internetu. Mám zapnutý Transparent tunneling over UDP.
Při použití CDMA se sice k VPN připojím, ale cca do 10 sekund spojení spande a to tak že celé připojení k Internetu, nikoli jen VPN. Je potřeba odpojit a znovu aktivovat připojení přes modem.

Řešení: Pomohl mi skutečně downgrade na Cisco klienta 3.6. Nebylo jednoduché ho vyšťourat, ale nakonec jsem ho odněkud stáhnul. Uznávám, řešení nikoli hezké, ale (zatím) funkční.
Počet reakcí: 8, nejnovější: 24. srpen 2005 v 16:19.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 193.84.46.XX]
napsáno: 24. srpna 2005 v 16:19
RE: Cisco VPN přes CDMA padá hned po připojení
Probelm to je. Mam to otestovane na 18 notebookach a na vsech to jede krom 3.
Je to nekde asi v chipsetu, USB a Errortelu, protoze zadana nova veze 4.xxx nepomaha.

Funguje to opravdu az na verzi 3.6!
-

odpovědět autor: Honza   [IP: 194.213.62.XX]
napsáno: 22. srpna 2005 v 13:08
To je jednoduchy CISCO VPN bych neinstaloval, kdyz VPNku tak jedine VPNku od Checkpointu ... !
-

odpovědět autor: Martin   [IP: 194.213.62.XX]
napsáno: 22. srpna 2005 v 13:07
-

odpovědět autor: mpap   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 20. srpna 2005 v 23:28
Mohu jen potvrdit, ze Cisco VPN klient verze 4.6.00.0049 (pres IPSec over UDP) je funkcni s CDMA - provozuji to takhle uz skoro rok.
1. Po ukonceni VPN se ve WinXP ukoncuje i CDMA pripojeni.
2. Upload zobrazeny v grafu napr. DUMetrem ukazuje timeouty v prenosu. Download takto postizen neni.
- -

odpovědět autor: ajfel   [IP: 195.47.26.XX]
napsáno: 23. srpna 2005 v 09:44
mam stejnou verzi VPN a potvrzuju, ze to normalne jede ...
pouze kolega mel problem s tim, ze vytacel pripojeni primo pres VPN. Pak to behem par sekund spadlo.
Kdyz vytocil pripojeni a VPN se pripojil az potom, jelo to.
Po odpojeni VPN mi pripojeni funguje dale bez problemu.
Pouzivam IPSec i IPSec/UDP
WinXP
Petr
-

odpovědět autor: ?   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 17. srpna 2005 v 22:19
Tohle je dobry k obejeti FUP?
- -

odpovědět autor: Ja   [IP: 80.188.43.XX]
napsáno: 18. srpna 2005 v 13:58
Ne VPN je šedá zóna.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 21. srpna 2005 v 08:23
FUP lze obejit castecne (datovym limitum se nevyhnes) protunelovanim pres OpenVPN na port 80 ven, pokud by to nechodilo, lze zabalit openvpn do http tunelu a ten uz proleze i pres proxy a vse bude v bile zone

vice na http://wl500.kvalitne.cz/

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz