Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 652,2 kbit/s
hodinový trend: -70,5%

CDMA U:fon: 1235,6 kbit/s
hodinový trend: +50,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Pavel   <retikula@seznam.cz>   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 23. srpna 2005 v 14:14
DELL a CDMA: Modem nenalezen
Ahoj, rok provozuju CDMA na desktopu DELL Dimension 8200 (1.7GHz) a to naprosto bez prolemu. Ted jsem si poridil lepsi pocitac, DELL Dimension 8400 (3GHz) a mam problem s CDMA. Instalace probehne korektne, ale pripojeni trva maximalne 1 sekundu a pak Diealer napise MODEM NENALEZEN. Zkousel jsem vsechny tri verze dialeru od Eurotelu - nepomaha. Zkousel jsem i obe verze Free Dialeru z efz.wz.cz - obe mi nefunguji.

Na help lince Eurotelu mi rekli ze mam bud zkusit starou verzi dialeru, nebo zkusit USB hub, ze pry proste s DELLy maji problemy. Nemuzu uverit, ze bych mel takouvou smulu, poradite mi nekdo, prosim?

Diky, Pavel, Praha
Počet reakcí: 6, nejnovější: 25. srpen 2005 v 22:51.
-

odpovědět autor: Roman   <voprsalr@volny.cz>   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 25. srpna 2005 v 22:51
RE: DELL a CDMA: Modem nenalezen
Ano vypada to ze DELL ma skutecne problemy, pokousim se rozchodit na DELL Latitude X300 a mam stejne problemy.
Mam jeste NB HP(Compaq) nx5000 a bojoval jsem 2dny, nakonec jsem to rozchodil na jednom USB portu, ani nevim jak, ovladac jsem si stahl ze stranek Eurotel. Kdyz jsem zkopiroval vetev registry z HP na DELL tak jsem se posunul, modem uz je videt a komunikuje, po nastaveni jmena a hesla se pokousim pripojit ale vytuhne to pri navazovani spojeni. Zatim nic vice.
-

odpovědět autor: Pavel   <retikula@seznam.cz>   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 23. srpna 2005 v 22:58
RE: DELL a CDMA: Modem nenalezen---RESENI!
HURAAA! Tak vazeni pratele, podival jse se o tema vedle a tam resili ten samy problem... nekdo tam doporucuje priradit pevnou IP adresu, jiny vypnout sitovku. Vypnul jsem sitovku a uz to funguje! Zajimave je, ze to funguje i kdyz sitovku zase zapnu, a to i kdyz se od internetu odpojim a zase pripojim, ted za stejneho stavu, za jakeho to pred tim neslo. Inu, ty pocitace, to je teda zahada. Kazdopadne doufam, ze tahle zkusenost jeste nekomu pomuze, ja se tim trapil cely den. Zdravi Pavel, Praha
-

odpovědět autor: Charlie   [IP: 82.99.144.XX]
napsáno: 23. srpna 2005 v 18:09
Starý ovladač mám a mohu ti jej zaslat. Nyní, ale nejsem u svého počítače - budu zítra a pošlu ti ho.

Trochu z jiného soudku:
Koupil jsem si router Asus WL-500g Deluxe a od té doby je připojení na net naprosto bez problému a hlavně mohu mít současně připojeno více počítačů. Výhodou je i to, že CDMA mě od té doby běží stále bez výpadků, protože Asus si CDMáčko ohlídá a nedovolí mu se vypnout či dělat jinou neplechu. Asi jednou za dva dny se jen změní IP adresa, ale to nevadí. Je to dáno restartem na straně Eurotelu.

Nechápej má slova špatně, nejsem dealerem firmy prodávající tento router, ale vyřešil jsem si jím můj problém s připojením více počítačů v domácnosti. O WiFi výhodách ani nemluvím.
Pokud, ale nepoužíváš více počítačů připojených přes CDMA k netu, ať už doma nebo v menší firmě nemá koupě roteru pro tebe větší význam. Jeho cena sice není závratná, ale ani zanedbatelná a záleží tedy jen na tom, zda jej využiješ či nikoliv.
- -

odpovědět autor: Pavel   <retikula@seznam.cz>   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 23. srpna 2005 v 21:29
No...to mi ale moc nepomohlo... doma vice pocitacu nemam, proste jsem je vymenil. A ani stary driver nepomaha. Tedy jestli myslite ten, co byl na CD. Jeste zkusim ten USB HUB.
-

odpovědět autor: rd   [IP: 149.244.249.XX]
napsáno: 23. srpna 2005 v 14:21
problém je v ovladači, eurotel měl donedávna na webu i staré ovladače, které fungovaly i na notoboocích ale v nové verzi stránek už ten ovladač není, kdybys na něj narazil někde, napiš, taky ho sháním
- -

odpovědět autor: Q   <uzi@atlas.cz>   [IP: 85.160.18.XX]
napsáno: 24. srpna 2005 v 07:54
Jestli máš pořád ten problém, tak se ozvi.
Na Nb Dell se mi osvědčil ovladač verze 1.0.G2.14, pošlu ti ho.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz