Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 652,2 kbit/s
hodinový trend: -70,5%

CDMA U:fon: 1235,6 kbit/s
hodinový trend: +50,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: teXter   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 3. září 2005 v 11:56
Náhlý výpadek signálu - již několik dní
Mám Data Express již 10 měsíců a používám jej převážně ve stejné pražské lokalitě bez problému (nepočítám FUPy a jiné dárečky) s plným signálem. V úterý ráno kouknu na modem - Není signál. No nic, stane se, něco kutí, nechám to být. Jenže signál nikde ani ve středu. Popadnu anténu a běhám s ní po baráku, výjimečně se mi podaří nalézt jednu nestabilní čárku. K připojení mi to však nestačí. Volám na infolinku, tam ze mě dělají idiota, tak radši zavěsím. Ve čtvrtek stále nic, ale podařilo se mi na chvíli připojit (zobrazení jedné stránky a konec). V pátek jsem našel místo se stabilní jednou čárkou, tak jedu aspoň jako na modemu. Dneska ráno jsem popadl modem a šel jsem s ním náhodným směrem od baráku. Ušel jsem 200 metrů a s dalšími kroky přibývaly na modemu čárky až na max. Tak co to má do pr... znamenat. To odřízli speciálně mě, nebo jak? Když přijdu do prodejny, která je ode mě necelý kilák, vyzkouší to, řeknou - plný signál, takže sbohem.
Počet reakcí: 5, nejnovější: 27. září 2005 v 10:27.
-

odpovědět autor: HonzaK   <taramtulak@gmail.com>   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 27. září 2005 v 10:27
RE: Náhlý výpadek signálu - již několik dní
Mam presne ten samy problem. CDMA mam od zaciatku roka a stale mi islo na 50-80KB/s. Az posledny mesiac sa nieco pokakalo v letnanoch a rychlost ledva dosahuje 2-3 KB/s, co je menej ako moj stary modem na pevnu linku.
Pouzivam externu antenu a mam ledva 2-3 dieliky na stupnici signalu. Je to na prd.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 15. září 2005 v 20:12
někdo Vám ukrat BTS :-)
-

odpovědět autor: fgdgdf   [IP: 85.160.51.XX]
napsáno: 8. září 2005 v 20:41
Bohužel jsem na tom úplně přesně stejně a taky by mě zajímalo co se děje ...
-

odpovědět autor: Rusic   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 3. září 2005 v 13:52
Hehe, mozna budes moje obet, postavil jsem si rusicku 450MHz signalu, mam taky CDMA a ostatnim to rusim abych mel rychlejsi net... sorry... ale ja chci proste rychlejsi net... vim,ze jsem svine, ale dnes jsou vsichni takovy....
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 23. září 2005 v 22:47
a sobe to rusis nejvic :-DD

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz