Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Martin Lisý   <martin.lisy@centrum.cz>   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 6. září 2005 v 12:40
Po několika minutách padá přenos dat, i když jsem "připojen"
Ahoj,
máte někdo zkušenost s tím, že vám po několika minutách přestane jakýkoliv přenos paketů, i když jste pořád "připojení"? Tj. i když se PC i modem tváří jako by bylo vše OK? Opětovné připojení, odpojení nepomáhá, zase to po pár minutách spadne. Zvláštní je, že takto se to chová pod dvěma naprosto různými instalacemi WXP, když použiji W2K, tak funguju (víceméně) bez problémů.
Není to vlastnost nějakého hloupého patche do XPéček? (dřív se mi to takhle nechovalo).
Dík za jakoukoliv odpověď.
Martin

P.S. Když mám celou dobu otevřené okno s ping -t www.seznam.cz ....tak je v určitém okamžiku vidět "General failure." a pak už je všechno "time out..."
Počet reakcí: 15, nejnovější: 1. říjen 2005 v 10:06.
-

odpovědět autor: Morfyrin   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 1. října 2005 v 10:06
pro nespokojene uzivatele CDMA errortelu
pro vsechny nespokojene uzivatele CDMA - zkuste si dat ten modem nekam jinam - ja ho mel na pc a dal jsem ho pod monitor a ted uz jede jak namydlenej blesk a skoro vubec nepada - jo a dal jsem ho jinam do zasuvky. tak preju hodne stesti
-

odpovědět autor: Zorran   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 28. září 2005 v 12:13
RE: Po několika minutách padá přenos dat, i když jsem
Jak tak koukam,asi jsem jediny,komu to jede bez potizi-od dubna 05 na 2 PC pres krizenej kabel,oba XP SP2.Jestli to nebude rukama.Na DSL speed prum.400kbps,ping na seznam 100ms,nepada,neseka se,proste funguje tak jak ma.Jsem 3 km od BTS za kopcem,signal na std magnetku v CDMA Analyzeru 40%
- -

odpovědět autor: HRW   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 30. září 2005 v 20:23
Taky se hlasim ke spokojenym.
- -

odpovědět autor: Micky   [IP: 85.160.59.XX]
napsáno: 28. září 2005 v 14:34
Ono je nás víc,bohužel lidí,kteří mají problémy je více.
-

odpovědět autor: jaja   <jajaxy@centrum.cz>   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 28. září 2005 v 09:00
:-) jednoduchý.... pokud nemáš zavirovaný PC... tak jediná pomoc je reklamace... :-) vyměnila jsem tři a ten poslední jeuž třičtvrtě roku v pohodě a jede téměř nonstop... tak hodně štěstí a pevné nervy :-) jaja
-

odpovědět autor: Sandman   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 27. září 2005 v 23:05
hmm mě nepomoh ani format hardisku :o(
- -

odpovědět autor: Jindra   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 28. září 2005 v 00:28
To jsi na to šel dost z gruntu :-)
-

odpovědět autor: new   [IP: 213.155.225.XX]
napsáno: 27. září 2005 v 14:05
Mi to dělalo na wxp bez sp2. Od té doby, co mám sp2 je klid.
-

odpovědět autor: Morfyrin   <morfyrin@antworksystems.net>   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 27. září 2005 v 07:02
pro jindru - takovy lide jsou, ale je jich velmi malo a netusim jak toho docilili. pry reklamovali modem asi 7x

dejte mi vedet kdyz byste chteli videt ten screenshot o kterem jsem mluvil ze udelam. ten posr... modem co si windows pridaj se u me jmenuje "acc43899312" - dost blby jmeno :)
-

odpovědět autor: Jindra   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 27. září 2005 v 00:19
Slyšel jsem o lidech, kterým prý to nedělá.
- -

odpovědět autor: Micky   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 27. září 2005 v 08:36
Nechtěl bych být za chytrého,udělalo mně to taky a to tehdy když se mně nainstaloval update na odstraňování škodl.softw.nebo čeho od Microsoftu.Tak jsem to přeinst.,tady tu aktualizaci zakázal a je to v poho.Ale jestli to bylo tím na 100% fakt nevím.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.242.95.XX]
napsáno: 26. září 2005 v 18:06
To není závada ale vlastnost. Pomohl přechod na kabelovku.
-

odpovědět autor: Morfyrin   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 26. září 2005 v 17:22
tak to uz se mi deje taky peknou dobu - jakykoli stahovani je na ho... taky zjistuju ze se to zaclo takhle mrvit po te co jsem updatnul WXPSP1. ale bratrovi pod linuxem to delalo stejnou vec, takze nevim. ale rozhodne pokud by to bylo jen na me, uz bych asi s nim mrsknul o zem, ikdyz by to nebylo asi to nejlepsi reseni. asi si brzy preinstaluju cely XPSP1 - format hadru.

jeste jsem si vsimnul, ze kdyz mi jede ping > zahlasi to "obecna chyba" a pak porad "cilovy hostitel neni dostupny", tak v tu chvili zahlaseni obecne chyby se v polozce pripojit objevi a zmizi nejakej jinej posr... modem (zkusim udelat screenshot, pak dam vedet dal)
-

odpovědět autor: blackdead   [IP: 82.208.41.XX]
napsáno: 15. září 2005 v 22:02
Mel sem ten samej problem,pomoh az reinstal XP.
-

odpovědět autor: Wolv3rine   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 15. září 2005 v 09:44
Tak přesně tohle mi od včerejška dělá taky - asi je to fakt XPčkama páč se mi do nich předtím stáhla nějaká aktualizace a od tý doby to furt padá. Vidim to na reinstal XP :o(

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz