Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Martin   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 10. září 2005 v 09:54
instalace modemu
Při instalaci ovladaču na win XP pro. mi to vyhodí hlášku že windows nemohl nainstlovat modem. Pohužel ani nový software nepomoh. Nevíte někdo, čím to je? Dik
Počet reakcí: 9, nejnovější: 16. září 2005 v 09:25.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 10. září 2005 v 22:12
RE: instalace modemu
efs.wz.cz
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.4.XX]
napsáno: 10. září 2005 v 18:27
Vykasli se na ten blbej program od Eurotelu a odinstalu ho! Jen se zbytečně seká!

Vytvoř jen nové připojení k síti. Potřebuješ jen dva soubory (ovladače - mohu ti je poslat), teď si jen nepamatuji jejich přesné jméno z hlavy, ale když sem hodíš na sebe mailíka najdu ti jejich přesný název. Poradím kam je přesně nakopírovat (tuším, že do windows/system32). A bude to chodit!
- -

odpovědět autor: Martin   <martin.dudek@volny.cz>   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 11. září 2005 v 10:44
Tak sem mi můžeš poslat ty ovladače, ale pochybuju, že to pomůže. Díky
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 11. září 2005 v 14:44
Nevidím nejmenší důvod proč by to nemělo fungovat?

Potřebuješ dva soubory, které jsou ve WinXP umístěny v adresáři: c:/WINDOWS/system32/drivers

gtusbmdm_gpc6400.inf
gtusbmdm_gpc6400.sys

- Rozbal zaslaný ZIP soubor
- Oba soubory z něj nakopíruj do adresáře: c:/WINDOWS/system32/drivers
- Odinstaluj GTDialer X - software dodaný Eurotelem. Je úplně na nic a zasekává se.
- Proveď restart počítače
- Vytvoř standardní připojení k internetu. Návod pro WinXP je na http://falknov.wz.cz

A pak to musí chodit!
- - - -

odpovědět autor: Ivo   [IP: 193.85.18.XX]
napsáno: 14. září 2005 v 12:07
Včera jsem si ten zázrak přinesl domů a začal instalovat. Na XP problém. Vše proběhlo správně do momentu, kdy jsem po restartu PC připojil modem a USB. Pak jsem potvrdil instalaci rozpoznaného HW, ale při kopírování instaláor oznámil chybu, že nemůže nalézt soubor (jméno si samozřejmě nechal pro sebe) a po ukončení se po chvíli detekce HW včetně instalace spustila znovu, tentokrát s chybou, že nelze vytvořit stabilní klíč pod nestabilním. Zajímavé bylo, že se vůbec neobjevila obrazovka vyzývající potvrdit instalaci necertifikovaného ovladače.
Ve Windows 2000 byla instalace bez problému.
Dnes to trénuju na dalším PC s Windows XP, a jde to v pohodě. Takže jsem odladil ruční instalaci. Ten GT Dialer je opravdu na h*vno...
Je potřeba nakopírovat do adresáře WINDOWS\System32\Drivers ony dva soubory
gtusbmdm_gpc6400.inf
gtusbmdm_gpc6400.sys
(Při standardní instalaci GT Dialeru z CD nebo ze ZIPu staženého z www.cellnet.cz vznikne v Program Files nová složka GTněco, a tam se dají ty soubory vzít)
Až jsou soubory na místě, připojí se modem k USB a objeví se Průvodce přidáním nového HW. Zakáže se mu připojovat k netu, zvolí se "Instalovat z daného umístění (pro zkušené uživatele)", zadá se volba "Nevyhledávat, zvolím ovladač k instalaci" a vyberu ze seznamu typ zařízení Modemy.
Pod oknem, ve kterém mi systém oznamuje, že nic nenašel, kliknu na "Z diskety" a nabrouzdám onen
gtusbmdm_gpc6400.inf
(Aby proběhla instalace korektně, MUSÍ být ty dva soubory v adresáři Drivers).
Pak se mi už nabídne modem k instalaci, potvrdím instalaci necertikovaného HW do Windows XP a je to (Dokončit).
Posledním krokem je vytvoření nového tel. připojení sítě.
Čili v ovládacích panelech vyberu "Síťová připojení" a spustím "Průvodce vytvořením připojení".
Vyberu K internetu, Ruční konfiguraci, Připojit použitím modemu, vymyslím název, zadám tel. číslo (#777), nastavím zda pro všechny uživatele PC, a zadám jméno (601*@etcz) a heslo (z obálky).

Tak takhle pěkně mi to fungovalo na PC, kde proběhla bez problému i instalace celého GT Dialeru. Odpoledne uvidím, co na ten ruční postup řekne domácí PC, kterému GT dialer vůbec nechutnal.
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 15. září 2005 v 08:40
Á, panáček objevil Ameriku, co?

Ještě si zapomněl napsat, že u toho koukáš na monitor!
- - - - - -

napsáno: 15. září 2005 v 11:19
Ještě jsem se začetl do problémů při instalaci CDMA modemu na PC s Cisco VPN klientem. Mám ho taktéž na PC, takže to bude příčina, proč inteligentní instalátor krachne a jediná možnost je, to udelat ručně. Opravdu shit ten GT dialer...

Poznámka pro Američana:
To už jsi ale Američane neodhalil. Ono výrazně jednodušší je psát jízlivé poznámky a nepřesné bláboly z hlavy, než něco qěci.
- - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 16. září 2005 v 09:25
Popisovat znovu, co popsal ve stejném vlákně už někdo před tebou, je naprostá zbytečnost a omezenost. Proto tedy ta poznámka, že si objevil Ameriku.

Ale ty zřejmě nechápeš vůbec nic...
- - - - - -

napsáno: 15. září 2005 v 11:12
Kupodivu ruční instalace pak proběhla v pohodě i na domácím PC, kde se dodaný instalační program neuměl s prostředím vyrovnat.
Poznámka rodilému Američanu:
Ty asi píšeš nazpamět. Podle toho to taky tak vypadá :-(

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz