Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: CDMA SuX !   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 10. září 2005 v 17:49
CDMA SuX !
Rychlost Vašeho internetu 20kbps
Download 2kB/s ....

Tomu se říká vysokorychlostní internet ! Zasr*nej EUROTEL !
Počet reakcí: 2, nejnovější: 19. listopad 2005 v 23:54.
-

odpovědět autor: veronika   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 19. listopadu 2005 v 23:54
RE: CDMA SuX !
tak to mas pravdu omezujou rychlost a pritom tvrdijou ze muzete stahovat neomezene data ale lzou mam internet od zari a za vcas snima chci skoncit
-

odpovědět autor: Fi   [IP: 85.70.255.XX]
napsáno: 17. listopadu 2005 v 16:29
RE: CDMA SuX !
Se vším souhlasím, podařilo se mi přepsat smouvu na jiného uživatele, takže jsem se toho konečně zbavil.
Ještě takové doporučení, pokud chcete zpatky svou zálohu (900 nebo kolik to bylo), tak nečekejte od Eurotelu, že vám ji pošle. Musíte se někoikrát a pořád dokola připomínat. Zálohu jsem dostal minulý měsíc, smlouvu jsem přepsal v červnu. Dejte od nich ruce pryč.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz