Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: pet   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 15. října 2005 v 22:05
Pokrytí a kolísání rychlosti v Uničově
Rád bych věděl,jaké má kdo zkušenosti s CDMA v okolí Uničova.Mám to aso 1/2 roku a zkušenosti naprosto rozporuplné.Teď mi to měsíc běželo trvale na 500-550 a tenhle celej týden se nemůžu dostat na víc než 150,ale vetšinou je průměr tak 80.Neprohlížím žádný p2p sítě.Dík za pomoc nebo alspoň za názor.
Počet reakcí: 5, nejnovější: 7. leden 2006 v 22:04.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 7. ledna 2006 v 22:04
RE: Pokrytí a kolísání rychlosti v Uničově
Jsem přímo z Uničova mám to od března a moje první reakce byla dost velký zklamání.Jelo to max 200 vetšinou však o dost míň.Dvakrát jsem reklamoval modem,kvůli vypínání.V září mi to najednou jelo okolo 400,pak to najednou kleslo na 80 a trvalo to tak 14 dní.Pak se to najednou rozjelo a od té doby s tím nemám problémy.Minimální rychlost je tak okolo 400,většinou tak okolo 550 a dnes jsem to měřil a jelo to 750.Během dne nemám žádné znatelné rozdíly v rychlosti.Anténu mám klasickou,která je dodávána s modemem,umístěnou za oknem.Takže teď jsem celkem spokojenej,ovšem až na tu cenu.
-

odpovědět autor: Martin   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 31. prosince 2005 v 17:50
Vždyt tady v oznámení Eurotelu je že Uničov ted pokryli signálem,tak co si stěžuješ
-

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 31. prosince 2005 v 11:05
Jsem taky v dedince u Unicova a pomohla mi Yagina od ET, kterou mam na Sternberk. Takze mi ted jede okolo 270kbps. Menil jsem ale modem, viz nasledujici prispevek.
- -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 31. prosince 2005 v 11:07
Pred asi 14 dny mi uplne spadl signal. Myslel jsem, ze je to jen docasne. Pujcil jsem si ale modem od kamarada a ten ukazoval plny signal. Zamenil jsem u obou baterku, i kabel k externi antene a problem byl skutecne pouze v tom modemu. Pri reklamaci v ET jsem jim modem zapnul a ac jsem byl v Olomouci, signal tam nebyl. Bezproblemu mi ho vymenili (je to jiz muj 4. modem!). K memu uzasu jsem jiz dostal zcela jiny modem od spol. AnyData, ktery je asi 1000x lepsi nez ten GTRAN SHIT. Novy modem slape na vybornou, nevykazuje zadne problemy Gtranu a je proste oprav du SUPER. Skoda jen, ze ET nemel tyto modemy jiz od zacatku, respektive, ze se jiz od zacatku nepriznal k omylu s Gtranem.
-

odpovědět autor: Kazan   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 20. října 2005 v 22:25
Jsem z Brna a to kolísání je hrozný . Ráno a dopoledne to jede na 500-600, večer 80-230. Podle ET je to normální, oni nic nazaručují. Pomohla mi lepší antena.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz