Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Tomáš   <tbagr@c-box.cz>   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 23. října 2005 v 16:09
EUROTEL-CDMA modem AnyDATA- konektor antény - k smíchu či pláči ??
Měli bychom jako zákazníci udělat nějakou hromadnou obranou akci.
Modem AnyDATA - celkově nejspíš kvalitní výrobek má jednu fatální drobnou chybu - zdířku vnější antény.
Na rozdíl od starších /stříbrných/ modemů od Eurotelu - tento nový /modrý/ nemá výpadky vlivem elektroniky, ale jen kvůli špatnému kontaktu v konektoru. Je to k pláči
Tak, jako vapříklad fy VW občas pozve všechny majitele určitého modelu auta k bezplatné opravě, když se časem objeví nějaká konstrukční vada,
tak zrovna tak by měla fyEUROTEL pozvat všechny majitele k bezplatné výměně modemu ANYdata až tuto nedokonalost vyřeší.
Ještě dřív, než přijdou do prodeje s modemem bez této drobné ale fatální nedokonalosti, měli by vyměnit modemy všem majitelům všech starších modelů s tou to vadou.
Neměli bychom si nechat líbit to že z nás dělají pokusné králíky a testují na nás nedokonalé výrobky.

Naprosto si nedokážu představit používat ten modem mobilně a mít to pospojované kabely někde v autě, natož ve vlaku, jak to ukazují v reklamě. Zejména při použití alespoň malé přídavné antény s magnetkou a bez té to většinou nejde-ostatně je v ceně sady a vědí asi proč.
Má to naprosto šílený konektor pro připojení vnější antény. Na silnějším koaxu co vede z antény je sice slušný-profi šroubovací konektor, na ten se přišroubuje jakási redukce - krátký slabý kabílek / pig tile / parasečí ocásek/ a ten má titěrný konektorek k zasunutí do modemu. Tento konektorek však ve zdířce modemu vůbec pořádně nedrži viklá se a člověku se stále zdá, že to zasunul blbě. Dá se zasunout jen jaksi napůl a při sebemenším pohybu či otřesech vypadne.To bych čekal tak leda u Čínského výrobku z počátku 90.let, ale i Číńani už lítaj do kosmu. Podle mě je to drobná konstrukční vada . První den jsem tomu nemohl stále nějak věřit, protože jinak se výrobek ANYdata tváří dokonale a snažil jsem se ho zastrčit. Při tomto pokusu jsem ale něco ve zdířce modemu zlomilo. Dost jsem se vyděsil, protože jsem to evidentně zničil sám a bál jsem se, že to nepůjde reklamovat. Tak jsem jel 40 km do města k EUROTELU do jiné prodejny předstíral zájem o koupi CDMA a nechal si ukázat nový modem. Problém s konektory je ale u všech těchto modemů - to ale oni nechtějí chápat. Ukázal jsem jim ten starý a nechtěli se se mnou bavit jinak než, že to mám dát do opravy na mé náklady. Navštívil jsem ještě i jiné jejch prodejny V prodejně v Carefouru v Plzni na Borských polích jsem potkal zázrak , narazil jsem na vstřícného pana vedoucího a technik
Počet reakcí: 14, nejnovější: 10. květen 2008 v 14:53.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 90.177.224.XX]
napsáno: 9. května 2008 v 00:04
RE: EUROTEL-CDMA modem AnyDATA- konektor antény - k smíchu či pláči ??
Pokud nemáte Yagi anténu (pořádně nasměrovanou od eurotelu souřadnice), tak Vám ta anténa pomůže minimálně ;)¨tam jde o kliku..A u modryho anydata jsem měl taky problem s anteno a s usb a eurotel mě to do 14 dní reklamoval..Takže já si nestěžuji..a novy anydata už nemaj tuhle chybu ;)
- -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 10. května 2008 v 14:53
Ahoj vsichni...asi zalezi taky na tom jestli to jednou zapojis a mas to stabilne,nebo to pouzivas mobilne a porad zapojujes...Ja mel jako prvni ten stribrnej,pak ten modrej a ted mam ten cernej..mam to za pc jednou sem to pripojil pres redukci na Yaginu a nikam to neprenasel...zadnej problem sem nikdy nemel...ale fakt je,ze kdyz jsem to zapojoval tak sem so pro sichr bral poradnou lupu...
-

odpovědět autor: Casper   [IP: 80.95.254.XX]
napsáno: 29. srpna 2007 v 17:29
Naprostý souhlas....také mi vyměnili v záruce modem GTRAN za ANY DATA ADU 100 a asi po měsíci používání (asi pětrkát sme museli k vůli cestě odpojit externí anténu) se vylomil středový trn (tenký jak vlas) u konektoru externí antény. Při telefonickém dotazu na O2 mi bylo sděleno že si nový musím zaplatit za cca 250,- a ještě k tomu není na skladě ani v Praze ?!? Opravdu nerozumím této politice O2, ale asi stále hřeší na to že hodně lidí potřebuje mobilní internet a nemají jinou možnost připojení např. kvůli špatnému pokrytí konkurence. To je i můj případ jinak už bych se s touto "službou" také rozloučil. (již třetí modem....záruční oprava více než měsíc...a teď zase problémy s redukcí) a rychlost ....mizerná :-(
- -

odpovědět autor: petr   <raveria@seznam.cz>   [IP: 85.160.147.XX]
napsáno: 5. května 2008 v 19:46
caves taky mam problem z tim ulomenym konektorem,,prosim vas jak ste to resili,,reklamaci u eurotelu,,nbo nedala by se koupit jina gprs antena
-

odpovědět autor: PK   [IP: 85.160.238.XX]
napsáno: 3. března 2006 v 20:12
Ano ten konektor je priserny, normalne mne(nejcasteji kdyz vypadne) sokuje jak nekdo vubec neco takoveho mohl nekdo navrhnout a pustit do vyroby.Ja bych takove "techniky" na hodinu vykopnul s doporucenim tak maximalne k praci u lopaty a to nechci urazit poctive delniky,kteri pracuji s timto nastrojem...brrr..to je humac..
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 24. listopadu 2005 v 04:16
Naprostej souhlas. Ten konktor je prisernej. U GTRANu mi to blblo taky, takze zadna zmena.
- -

odpovědět autor: Zajda   [IP: 212.65.218.XX]
napsáno: 3. března 2006 v 13:29
Je to fakt atastrofa.
Nám ho jeden zaměstnanec už i ulomil, takže teď se elektrikáři snaží s pájkou a uvidíme co z toho bude.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 24. listopadu 2005 v 04:18
Jeste dodam, ze rychlost mam o 1/3 horsi, nez u GTRAnu:-/ By me piclo. Jinak je na pohled AnyData peknej.
- - -

odpovědět autor: Radek   <warcraft_II@seznam.cz>   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 3. března 2006 v 16:06
Otcovi se taky urval :). museli zapltatit nejakých 30kč ... Rychlost se mi zvíšila- předtím jsem byl rád když to jelo 400kbps a tedkom to jede furt nad 800 :))
-

odpovědět autor: xerxes.ip   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 23. října 2005 v 22:31
ten konektor u modemu je desnej ... ale da se to sam od sebe vypadne jednou za dva az tri dny ... ale staci trosku pohnout modemem a kablik je na pul venku ... ale za starsi bych nemenil
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 23. října 2005 v 17:50
Tak to normálně reklamuj. Nevím co ti v reklamaci brání?
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.5.XX]
napsáno: 23. října 2005 v 22:18
reklamovat ?????
..................V š e c h n y t y m o d e m y...............
.......................... m a j í ...................................
........................S T E J N O U.......................................
.......................k o n s t r u k č n í ...........................
.......................... V A D U
- -

odpovědět autor: fany   [IP: 62.141.24.XX]
napsáno: 23. října 2005 v 18:13
Tak, tak reklamovat a po ukončené reklamaci nechat ukázat jakže se to vlastně dělá.
- - -

odpovědět autor: leos   [IP: 90.177.223.XX]
napsáno: 7. května 2008 v 22:48
To není konstrukční vada, co si exEurotel objednal to má, následně i vy, například v Portugalsku mají STEJNÝ MODEM, Any data, ovšem s konektorem SMA, který je spolehlivý a při běžném provozu neutrhnutelný. Osobně ověřeno...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz