Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: ToMášP   <tbagr@c-box.čuš>   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 25. října 2005 v 02:16
Mé rychlosti jsou celkem průměr - mám být spokojený?
MUSÍME TEN EUROTEL K NĚČEMU DOKOPAT
Mailoval jsem výrobci modemu www.AnyDATA.com a oni se divili, že tu máme vůbec někde tak mizerný signál že používáme nějaké externí antény Eurotel se jim patrně nepochlubil výkony svých vysílačů
Ačkoli měřící stránka mi průměr měření za víc dní neukáže, spočítal jsem si všechna měření a srovnal s průměrem dosahovaným v celé republice viz
http://rychlost.cz/poskytovatel-pripojeni/eurotel/ uveřejněným na tomto sajtu.Dosahuji jen velmi lehounce podprůměrných hodnot.
Stejně tak jako mému penisu chybí jen pár milimetrů k průměru a mému příjmu jen pár drobných k průměrnému platu
Tak jsem vcelku spokojenej průměrnej občan - ovčan
S pinďourem se nic dělat nedá, vydělávat se dá vždycky líp a je to v mé moci.
Ten upload by ale měl být lepší. Ale co s tím můžu dělat já
Problém je na straně eurotelu
.
Jesli ale budu dál divit a řešít jen to CDMA spojení, tak už se mi už asi ani nepostaví a zešedivim z toho.
Počet reakcí: 2, nejnovější: 25. říjen 2005 v 11:27.
-

odpovědět autor: Darenn   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 25. října 2005 v 10:28
RE: Mé rychlosti jsou celkem průměr - mám být spokojený?
:) škoda, že ti dřív šéfová přidá, za to, že ti povyrostl penis, než Errortel něco udělá. Je doba penězová, nikoli doba osobní cti a podnikatelského umu. Jsem na tom tak, že dosahuji až 13kbs, běžně 4kbs. Na moje ataky na ET mi sdělili, že se jedná o internet mobilní, tak ať to zkusím vedle, takže v praxi třeba ve vedlejší vsi u správce kravína:))
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 25. října 2005 v 11:27
RE: Mé rychlosti jsou celkem průměr - mám být spokojený?
Jednou se bude náš milý poskytovatel divit. Až se proti němu spiknou jeho zákazníci s dodavateli technologií.
Výrobce skvělých modemů AnyDATA neměl zřejmě vúbec tušení v jakých podmínkách u nás mají jeho modemy fungovat, jakých rychlostí tu dosahujeme. Náš milý poskytovatel se za to asi stydí. Tak jsem poslal AnyDATA.com rozbor situace u nás a asi se nestačili divit.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz