Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Milan Šťastný   <milan.stastny@centrum.cz>   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 28. října 2005 v 00:47
Novy modem - problem s pripojenim
Ahoj, dostal jsem k dispozici novy modem a nepodarilo se mi ani jednou pripojit. Ta dioda vlevo skoro porad blika modre, coz podle navodu znamena vyhledavani site. Obcas i sviti (jako, ze je sit nalezena), ale stejne pripojeni spadne s hlaskou: The remote computer did not respond. For further assistance, click More Info or search Help and Support Center for this error number. Tusite, cim to je? Trva nejakou dobu aktivace? Diky za kazdou informaci nebo tip. PS: Mam hned vedle ten stary modem a ten beha uplne v pohode, takze v signalu by nemel byt problem. Na novem modemu mam pripojenou i externi antenu. Milan Stastny
Počet reakcí: 10, nejnovější: 1. listopad 2005 v 16:59.
-

odpovědět autor: Milan Šťastný   <milan.stastny@centrum.cz>   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 1. listopadu 2005 v 16:59
RE: Novy modem - problem s pripojenim
Tak Eurotel zprovoznil moje CDMA. Ackoliv v obalce s heslem bylo receno, ze uzivatelske jmeno je ve tvaru cislo@eurotel.cz, tak to funguje i ve tvaru jmeno@etcz. A neni potreba pouzivat tu AnyData vytaceci utilitku, funguje i klasicky vytvorene "modemove" pripojeni ve Windows. Diky vam vsem za rady a pomoc. Milan Stastny
-

odpovědět autor: Tonda   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 28. října 2005 v 12:44
Ahoj , mozna vyzkousej nastavit tel. pripojeni rucne a nevyuzivat "Easy Wireless Net" , kdyz jsem to s tim programem zkousel tak mi to taky nefungovalo , signalem to asi v tvem pripade nebude , ja bydlim v miste kde podle eurotelacke mapy signal neni , ale presto se pripojim v pohode (s magnetkou).

pozn. pokud by ti to i presto neslo , tak zkus experimentovat s antenama (umisteni , smerovani-v pripade yaginy)

preji hodne zdaru
Tonda
- -

odpovědět autor: Milan Šťastný   <milan.stastny@centrum.cz>   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 28. října 2005 v 18:52
Taky dekuji za odpoved. Nastavil jsem si i klasicke pripojeni a nefunguje to, ale uz vim proc. Volal jsem na infolinku a udajne to cislo jeste neni aktivovano. Tusite, jak takova aktivace probiha? Musim pro to neco udelat nebo je nutne proste jenom cekat? Diky. Milan Stastny
-

odpovědět autor: Q   [IP: 85.160.16.XX]
napsáno: 28. října 2005 v 09:59
Zrovna tohle jsem včera řešil s ET, poradili mi oba modemy vypnout a potom zapnout jen ten nový. Údajně se ten nový nemůže k číslu přihlásit, když je obsazeno starým modemem.
Ještě jsem to nezkoušel, takže nevím jestli je to pravda.
- -

odpovědět autor: Milan Šťastný   <milan.stastny@centrum.cz>   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 28. října 2005 v 11:32
Diky za odpoved. Nejsem si bohuzel jist, jak to myslis. Ty mas oba modemy se stejnym telefonnim cislem? Ja mam jeden svuj a jeden pujceny, kazdy ma jine prihlasovaci jmeno a heslo. Nikdy samozrejme nezkousim pripojeni naraz. Otazka mimo: da se nejak zjistit telefonni cislo toho modemu? A plati, ze prihlasovaci jmeno a heslo jsou ve formatu - jmeno: "601223344@eurotel.cz" a heslo "AbC1e2"? Diky za informaci. Milan Stastny
- - -

odpovědět autor: Q   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 28. října 2005 v 19:19
Ahoj,
telefonní číslo toho modemu asi nezjistíš (nebo nevím jak), ale správný tvar přihlasovacího jména je "601223344@etcz" a heslo "AbC1e2" Oprav to jméno a zkus to.
Já mám skutečně dva modemy na jedno číslo, takže mám jiný problém.
- - - -

odpovědět autor: Milan Šťastný   <milan.stastny@centrum.cz>   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 28. října 2005 v 19:33
S tim prihlasovacim jmenem je to zajimave. V te obalce s heslem je uvedeno, ze prihlasovaci jmeno je v to podobe "cislo@eurotel.cz". Slecna na infolince mi rekla, ze mam ale pro jistotu pouzit "cislo@etcz". Zajimave :-) . Milan Stastny
- - - - -

odpovědět autor: Q   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 28. října 2005 v 23:32
A výsledek?
- - - - - -

odpovědět autor: Milan Šťastný   <milan.stastny@centrum.cz>   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 29. října 2005 v 15:15
Jak jsem psal vyse, jeste nemam "ucet" nebo cislo aktivovano. Takze nevim, jestli funguje oboji. Milan Stastny
- - - - - - -

odpovědět autor: Tormen   <suchy.tomas@tiscali.cz>   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 30. října 2005 v 16:17
Měl sem podobný problém, stačí když mrkneš na manuál, na poslední stránce je obrázek a v konfiguraci utility, která ovláda AnyData je
UserName: 601123456@eurotel.cz
PassWord abCDef
ServiceNummer:#777

Stačí, když vyplníš to ServiceNummer a vše by mělo makat, alespoň mě to pomohlo....

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz