Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Martin   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 29. října 2005 v 12:56
2 modemy na jedno číslo
Čaute, chtěl bych se zeptat, jestli to má eurotel nějak prokucené, abych nemohl připojit 2 modemy na jedno číslo. Samozřejmě ne najednou. Dejme tomu, že já sem v ostravě a 2. modem jev Plzni. myslíte že když odpojím ten v Ostravě a hned připojím ten v Plzni, tak že to pojede?
Počet reakcí: 15, nejnovější: 13. listopad 2005 v 00:29.
-

odpovědět autor: Josef   [IP: 85.160.122.XX]
napsáno: 31. října 2005 v 20:05
RE: 2 modemy na jedno číslo
Ani se o to nepokoušej. Zbytečná ztráta času. NEBUDE to fungovat ani kdyby jsi se pomodlil.
Na přihlášení do sítě jsou potřeba tři věci. Musíš mít číslo, heslo a to nehlavnější IMEI-tj. výrovní číslo modemu. Každý modem se při přihlášení do sítě hlásí svým výrobním číslem ( máš ho napsáno pod baterií). Toto číslo je evidováno u Erotelu a memáš sebemenší šanci se přihlási k síti CDMA dalším modemem.
Toť realita příteli.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.57.XX]
napsáno: 6. listopadu 2005 v 22:54
Nefunguje, hodí to error 691 invalid username in domain.
-

odpovědět autor: Petr Helekal   <OLSEED.UNCOVICE@seznam.cz>   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 30. října 2005 v 16:58
Jde o to že zadáš patrně svoje přihlašovací číslo (jméno) do počítače a tím se vlastně přihlašuješ. Modem sám o sobě vlastní číslo nemá, to mu dodáš až napsáním v PC. Samozřejmě to číslo a heslo co napíšeš musí mít taky Eurotel zaevidovaný a spuštěný neboli povolený. Měl jsem na modemu poruchu a chlap mi dal novej modem, který jsem používal dál na svý číslo, takže by to jet mělo. To samé jako když mi klekla nabíječka. Zkoušeli jsme tam dát jiné číslo, samozřejmě aktivované promo číslo Eurotelem a taky to šlo.
- -

odpovědět autor: Pajdys   [IP: 212.80.90.XX]
napsáno: 13. listopadu 2005 v 00:28
nejde to !! proste to cislo je vazany na ESN a heslo :-/ po jedny reklamaci a vymene modemu mi zapomneli u sebe prehodit ESN a neslo se pripojit, pak to prehodili a pohoda..
-

odpovědět autor: Petr Helekal   <OLSEED.UNCOVICE@seznam.cz>   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 30. října 2005 v 16:52
To víš, že to teoreticky jde. Ale je ti to no víš k čemu, protože FUP se ti bude sčítat na oba modemy, takže po stažení limitu na číslo se ti stejně FUP zase zapne, takhle to nepřelstíš.
-

odpovědět autor: Petr   <wolf77@centrum.cz>   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 30. října 2005 v 09:47
V modemu je napevno zabudovano něco jako SIMka.

Žádné "prokucení" v tom nehledej. Ostravský telefon přece taky nevypneš, abys mohl ze stejného čísla SIMky volat z telefonu v Plzni.
- -

odpovědět autor: Pajdys   [IP: 212.80.90.XX]
napsáno: 13. listopadu 2005 v 00:29
tak to bych se hadal.. s naklonovanou simkou se daj delat veci :-))
- -

odpovědět autor: Medved   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 30. října 2005 v 13:22
Moc hezky jsi to vysvětlil. "Prokucení" v tom nenajsete ani v ostravě. A nevěděl jsem, že ISDN = něco jako simka.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 29. října 2005 v 19:15
Nejde to.
- -

odpovědět autor: koky   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 30. října 2005 v 03:08
Jj,fakt to nejde,páč když se přihlašuješ,modem odesílá svoje ID,nebo něco takovýho..Když jsem byl reklamovat modem a dostal jsem jinej,tak mi ten novej můra v prodejně zapoměla aktivovat a já se s ním doma nepřipojil i když jsem číslo a heslo zadal správně...Maj to prostě nějak ošéfovaný,kur*y jedny komunistický...
- - -

odpovědět autor: Patron   <patronek@gentlemail.cz>   [IP: 194.108.252.XX]
napsáno: 1. listopadu 2005 v 16:25
Jedine si modem naklonovat. Tj., u toho druheho zmenit vyrobni cislo. Stejne se ale nebudes moci pripojit k siti obema najednou.
- - - -

odpovědět autor: Jakub   <pechar@sssvt.cz>   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 6. listopadu 2005 v 12:39
Ahoj, jak myslis naklonovat? JAko zmenit MAC adresu toho modemu? To nevadi ze je nepripojis oba na jednou ale ze Ti jeden bude fungovat kdyz se druhy odpoji to staci..

Povidej.. Jak na to?
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.70.164.XX]
napsáno: 8. listopadu 2005 v 22:49
Podobne, jako se klonujou simky.
- - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.57.XX]
napsáno: 9. listopadu 2005 v 00:10
A šly by tři modemy naklonovat do jednoho?
- - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.70.164.XX]
napsáno: 9. listopadu 2005 v 01:50
To uz by bylo slozitejsi, to by se nejdrive musela vymenit eeprom za vetsi a potom pridat softwarove prepinani nebo parovani jednotlivych naklonovanych modemu.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz