Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Lukáš Leština   <lestina@jentak.com>   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 7. listopadu 2005 v 20:39
Ukončení smlouvy s Eurotelem a ztráta rychlosti
Taky se někomu stalo, že jakmile podal žádost na zrušení CDMA, že mu brutálně klesla rychlost? Dost mě to zaráží a nečekal bych tak nekorektní jednání od Eurotelu, když už mě nutí zbytečně jim cpát do chřtánu peníze, tak bych byl rád aby mi aspoň nechali tu bídu co jsem měl před tím. koukám, že spokojenost zákazníka ja už na posledním místě.
Počet reakcí: 8, nejnovější: 16. listopad 2005 v 10:48.
-

odpovědět autor: gT   [IP: 62.141.24.XX]
napsáno: 9. listopadu 2005 v 18:34
RE: Ukončení smlouvy s Eurotelem a ztráta rychlosti
To já měl opačnej "problém", ale už je po problému, dal jsem to ségře na hraní než doběhne výpovědní lhůta a pak ať to vyhodí! Než na někoho převádět takou shit službu od podvodníků!!!
- -

odpovědět autor: ggg   [IP: 84.242.95.XX]
napsáno: 9. listopadu 2005 v 22:10
Jak muzes reklamovat rychlost kdyz mas ve smlouve,ze rychlost neni garantovana takze kdyz pojedes 5.8 Kbps nabo 800Kbps tak nic nezmuzes nemas nic garantovano.Precti si smlouvu zadna garance rychlosti mas to tam napsano takze tady bych cestu nevidel.Hod modem do mikrovlnky a po trech rekalmcich to zrus a je to.PS:ta mikrovlnka je nedokazatelna vypada to pouze jako zkrat ,ale chce to tam nechat jen vterinku aby se neposkodil teplem povrch.
- - -

odpovědět autor: Ivan Moc   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 14. listopadu 2005 v 18:07
Po třech vyměněných modemech můžu odstoupit od smlouvy?
Chtěl bych od smlouvy odstoupit, ale bohužel jsem upsanej až do ledna 2007 :/ tak hledám způsoby jak rovázat smlouvu. Nevíte někdo kolik se platí storno poplatek když bych jí chtěl ukončit bezdůvodně? Díky všem
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 14. listopadu 2005 v 20:40
Za každý zbývající měsíc 1/24 z 9.995,-
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 10. listopadu 2005 v 08:15
Všechno jde. Ale tvůj způsob boje je originální.
- - -

odpovědět autor: gT   [IP: 62.141.24.XX]
napsáno: 9. listopadu 2005 v 22:49
S tím že není garantovaná rychlost jsem počítal od začátku. S ryhlostí jsem nikdy větší problém neměl, jen ze začátku to někdy šlo a někdy ne, ale už jsem měl dost těch prasečin co dokazovali v průběhu trvání smlouvy! Rok smlouvy je naštěstí za mnou a v životě s těma šmejdama nechci nic mít! Já si dovolit tohle v podnikání, tak už jsem dávno zachrčel, jen tyhle podvodníci jedou vesele dál!? Nikdy jsem nestahoval GB dat, jen jsem chtěl použitelný mobilní připojení a to mi s EDGE taky stačí, uvidím co bude dál.
-

odpovědět autor: pepekcepek   <pepekcepek@seznam.cz>   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 7. listopadu 2005 v 21:36
Taky.To samé. Volal jsem už mnohokrát na sídlo Eurotelu v Kolíně,proč je rychlost tak nízká.Byl u mne technik a měřil mi sílu signálu,a divil se proč když mám přímý pohled na vysílač, mám vážně tak pomalý příjem.Po urgenci a úvaze že skončím s touto Fa, mi rychlost ze sávajících 120 kbbs stoupla na nějakých 180 kbbs,ale už tři neděle je rychlost beze změn na pouhých 32 kbbs a dnes 18,1 kbbs.Prostě Fa si jede svoji písničku za horentní honorář.
- -

odpovědět autor: vanhalf   <vanhalf@centrum.cz>   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 16. listopadu 2005 v 10:48
Nikdy jsem nebyl sprostej , ale od té doby co jsem naletěl tomu Eurotelu musím udělat vyjímku. Hloupe*11 kde než se vykecá ta Eurotelácká kráva je půl hodiny v haji, reklama Eurotelu na VYSOKORYCHLOSTNÍ internet , reklama na mobil za 1 kč (ale musíš utratit měsíčně 2000,-) , zaměstnanci , kteří melou akorát furt dokola nějaký výmluvy ale hlavně sem já , že sem si to CDMA od nich vzal!!! Proboha lidi kdo to ještě nemá jděte od toho pryč ! Eurotel jsou akorát ulhaní sr , kteří ždímou z lidí prachy za něco co ani nejsou schopni splnit. Jsem 500 m od BTS a nemůžu přijímat ani Evropu2 , hovna zasraný Eurotelácký !! sorry že sem sprostej ale tohle ze mne udělal Eurotel !

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz