Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Karel H.   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 8. listopadu 2005 v 15:59
ovladače na AnyDATA
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda nevíte o nějakém způsobu zprovoznění modemu AnyDATA pod Windows ME. Ovladače přímo na ME jsem nikde nenalezl, s ovladači na dodávaném CD (pro 2k/XP) se modem nainstaluje, ale Easy net píše, že modem je nenalezen, a když vyrobím připojení manuálně ve Windows, tak také nevědí, že v sobě mají modem. Děkuji
Počet reakcí: 6, nejnovější: 30. listopad 2005 v 23:48.
-

odpovědět autor: DAvík   <davidek001@centrum.cz>   [IP: 85.160.1.XX]
napsáno: 25. listopadu 2005 v 16:07
RE: ovladače na AnyDATA
Zdravím

měl jsem ten stejný problém (teda moje přítelkyně). Zkoušel jsem prohledat net a bohužel jsem žádný jiný drivery nenašel:-(( HOdil jsem tam W2000, počál jí jde dost pomalu, ale net šlape dobře.

D
- -

odpovědět autor: ArF   <arf@centrum.cz>   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 25. listopadu 2005 v 18:15
Stejnej problem, hledal jsem vsude ale nenasel..
- - -

odpovědět autor: Xspy   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 29. listopadu 2005 v 05:08
Co si člověk neudělá sám :(((
- - - -

odpovědět autor: hekinen   <heki.nen@seznam .cz>   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 29. listopadu 2005 v 20:27
no ja si taky radši vše dělám sám ale tenhle oříšek bych zadal odborníkům od eurotelu at se snaží a vidí co pro más pripravili
- - - - -

odpovědět autor: Bahara   [IP: 212.158.157.XX]
napsáno: 30. listopadu 2005 v 11:04
Nevím, proč by se v Eurotelu měli snažit. Máte jasně napsáno, že je to jen pro w2k/xp, tak co řešíte?
- - - - - -

odpovědět autor: Xspy   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 30. listopadu 2005 v 23:48
:) Ono to tam napsané být klidně může , jde jen o to , že když si prohlédnete samotné soubory , zjistíte , že až takový problém by to pro odborníky být neměl . A že je ještě spousta zákazníků se starými počítači , na kterých záplatované win98 běhají naprosto v pohodě ....
Pak se taky řekne kupte si legalní SW :( . Proč již jeden mám a tak žádám podporu . To že MS po několika letech podporu ukončí přece neznamená , že by si kvůli ní měl zákazník kupovat další revizi téhož :(((......

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz