Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Zdenek66   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 18. listopadu 2005 v 17:44
Novy CDMA modem AnyData ADU-E100H co jsi myslite je knecemu?
Tak ja patrim ktem prvnim zakaznikum co kdyz jsi brali CDMA tak dostali klasicky modem GPC- 6420 platim 1069kc.Jenze tedka me prisel letak do schranky ze uz maji AnyData novej modem. Docela me zaujal a tak bych chtel vedet jestli pripadne vadny modemy ET ty GPC-6420 meni za ty novy AnyData?
01.Je AnyData vnecem lepsi?
02.Odpadli reklamace a problemy?
03.stalo by zato podepsat pripadne smlouvu 12nebo24mesicu a za 1kc jak pisi jsi jej vzit?
04.Nebo se tam plati zas aktivace pausalu tedy vse znova?
Napiste zkusenosti.
thx
Počet reakcí: 13, nejnovější: 13. prosinec 2005 v 02:31.
-

odpovědět autor: BK   [IP: 85.160.46.XX]
napsáno: 11. prosince 2005 v 20:09
RE: Novy CDMA modem AnyData ADU-E100H co jsi myslite je knecemu?
koukam, ze se historie opakuje jako u toho stareho , clovek by cekal ze to bude ok kdyz je to nove heh ale vypada to jako by vymenily jen obal a dali ji trochu lepsi desing heh jsem zvedav jake budou dalsi problemy pevne nervy ;-)
-

odpovědět autor: Leoš   [IP: 62.245.115.XX]
napsáno: 10. prosince 2005 v 12:21
Moje osobní zkušenost:
CDMA používám doma kde není jiná možnost, využíváme to 2, já a brácha mojí přítelkyně, nasdíleno po WiFi přes ASUS. Na GTRAN jsem měl asi stěstí, půl roku docela běhal, pak se začal vypínat, někdy třikrát za den, někdy bežel 2 dny... Uvažoval jsem o výměně, protože ten net potřebuju, zkusil jsem reklamaci i když jsem nedoufal v úspěch, a byl jsem rozhodnutej koupit novej. Přístup byl super, zapůjčili mi bezplatně jinej modem /na týden/ a pak jsem dostal výměnou nový modem, jede už 3 týdny bez přestávky a bez problémů. Jediné co mě docela překvapilo tak chtěli vrátit úplně všechno, CD s nefunkčním dialerem, návod, prostě kromě krabice úplně vše
takže spokojenost :o)
Leoš
- -

odpovědět autor: George Wallpapper   <wallpapper@seznam.cz>   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 13. prosince 2005 v 02:31
Mam to taky. Je to tak, jak říkáš (píšeš). Je to starej střep v novym obalu. Ještěže mají v Eurotelu tak bohovsky skvělej přístup. Ale co až skončí dvouletá záruční doba? Nemám zdání, kde budu kupovat novej a za kolik? Je sice fakt, že za tu dobu tu může bejt něco docela jinýho a třeba už to pojede na wifi všudymožně, ale to je fakt ve hvězdách.
Ale hlavně proč píši.. Jsem s tím na netu přes Windows. Bohužel se mi zatím nepodařilo najít rozumnej návod jak na to v Mandriva-linuxu. Rád bych ty Widle z mýho kompu konečně vyhodil.. Prosím poraď nebo ještě lépe pošli návod nebo manuálek s nějakou dobrou nápovědou. Díky George
- -

odpovědět autor: Leoš   [IP: 62.245.115.XX]
napsáno: 10. prosince 2005 v 12:24
pokud se to adminovi nebude líbit tak ať to smaže:
firma MIDOS, Brno
-

odpovědět autor: dlouhan   [IP: 85.160.32.XX]
napsáno: 9. prosince 2005 v 16:42
jo je fajn, jen ta zdířka na antenu je odflakla, vyřešil sem to tak že sem uštípl tu malou zastrčku rozebral modem a naletoval přímo a druhej konec vyvedl tam kde ma bejt vstup na jacka, sice to je na stalo a čučí, ale plní učel
-

odpovědět autor: Brouček   <broučekvl@seznam.cz>   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 9. prosince 2005 v 01:07
No nevim nevim
Já mám už třeti modrý modem. = 2. reklamace během 1.měšíce. Anténní zdířka je tak forová, že při sebemenším pohybu kablík vypadává. Na rozdíl od stříbrného nejde po výpadku úplně vždy zrestartovat. Napájení po USB to utáhne jen v místech s velmi silným signálem. Ale asi je trošilinku lepší než ten stříbrný. Dle známek ve škole Gtran - nedostatečná=5, ANYdate dostatečná až dobrá =4 až 3. No a trojka je přeci krásná známka, tak si radši nestěžuju.
A navíc, jestli se i potřetí po..., tak odstupuji od smlouvy pro ztrátu důvěry. podle obč. zák. po třetí stejné poruše může člověk odmítnout výměnu či opravu a žádat peníze za zboží zpět.
-

odpovědět autor: William Walker   [IP: 193.108.106.XX]
napsáno: 8. prosince 2005 v 15:52
1) nemusis extra napajet, proud si bere primo z USB
2) jak komu asi, pri tom mnozstvi je holt urcite riziko chyby...takovy lidi pak nejvic samozrejme rvou, ale obecne by mel byt AnyDATA lepsi (i kdyz ja mam GTRAN taky od uplneho zacatku a jsem spokojenej)
2) GTRAN ti na prodjne vymeni za AnyData absolutne bez problemu, vem s sebou vse co jsi dostal k nemu, zanes ho na znackovou prodejnu a rekni ze je divnej (odpojuje se apod.), pokud uz nemaji GTRANy (coz skoro nikde) tak ti ho rovnou vymeni za AnyData (bez reci a bez cekani, maximalne bude par hodin prodleni nez na centrale aktivuji k tvemu cislu novy modem)
4) ne neplati, leda by jsi chtel nove cislo, novou smlouvu atd..
pokud by jsi chtel jen zmeni pausal (na 699,- mesicne bez DPH) tak je to bez problemu rovnou na to puvodni
-

odpovědět autor: potirac uchylu   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 20. listopadu 2005 v 08:10
Podle IP sis už sám odpověděl.

http://www.cdma.cz/diskuze.php?vlakno=70318
http://www.cdma.cz/diskuze.php?vlakno=70317
-

odpovědět autor: Petr Helekal   <OLSEED.UNCOVICE@seznam.cz>   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 19. listopadu 2005 v 11:33
Vadnej modem možná vymění, ale pokud Ti funguje, tak Ti jej prodají až po ukončení smlouvy, bohužel. Již jsem se o to zajímal a jejich odpověď mě ani trochu v ničem nepřekvapila
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.61.XX]
napsáno: 10. prosince 2005 v 00:56
proč vyměnovat starej za novej, když ten starej šlape??? mě ten starej gran zatím šlape, tak sem s ním spokojenej.
- -

odpovědět autor: Dren   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 8. prosince 2005 v 19:37
no ja mam 2. gtran, kdyz sem ten 1. sel vymenit jen sem rek v eurotelu ze se mi vypina a oni ho bez reci vymenili a dali mi novej. Tak si myslim ze kdyz to ted taky takhle udelam, ikdyz uz se nevypina - to ale oni nemusi vedet preci, tak mi ho vymenej za anydata
- -

odpovědět autor: nikdo   [IP: 85.160.24.XX]
napsáno: 19. listopadu 2005 v 17:52
takže po vypršení snlouvy vyměněj nebo ne za novej,když
se podepíše smlouva na 1 rok?
- - -

odpovědět autor: Voxx   [IP: 221.3.235.XX]
napsáno: 21. listopadu 2005 v 00:04
Když prodloužíš buď na rok nebo na dva.Pokud na dva tak je modem za 1 Kc, respektive za 2( 1modem a 1za mobil+), pokud na rok tak kolem 4 tis, ale přesný ceny zjistíš na infolince nebo na webu.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz