Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 157,8 kbit/s
hodinový trend: -286,2%

CDMA U:fon: 457,6 kbit/s
hodinový trend: -68,1%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

09.02.2012
Zábavní průmysl hlásí rekordní zisky
Zatímco v ulicích se demonstruje proti ACTA, SOPA či PIPA, zábavní průmysl v tichosti ohlásil rekordní zisky. Internet tedy v žádném případě nepoškozuje producenty filmů ani další zainteresované subjekty.

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Janicka   <janickaaa@seznam.cz>   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 19. listopadu 2005 v 03:57
Jak zrychlit internet pomoci nejnovejsi moznosti
Ja moc PC nerozumim ale jednou jsem cetla nazev co vse jde udelat s antenou od CDMA, tedy kcemu ji spis pouzit. Mela jsem problemy s rychlosti ze me muj internet sel velmi pomalu. Tak po docteni navodu jsem vyzkousela onu vec...strcit jsi prutovou antenu do vaginy! Jsem panna takze to trochu bolelo ale docela me to vzrusovalo a to vam je rychlost jako blesk.
Doporucuji vsem.Rada poradim.
Počet reakcí: 15, nejnovější: 17. prosinec 2010 v 20:04.
-

odpovědět autor: Lucki   [IP: 85.161.43.XX]
napsáno: 17. prosince 2010 v 20:04
RE: Jak zrychlit internet pomoci nejnovejsi moznosti
Někdo tu také vymyslel zrychlení internetu pomocí kondomu, kterým se potáhne modem. Jenže to nějak nemohu najít....
-

odpovědět autor: Chlupatá milovnice   <milovnice>   [IP: 89.103.253.XX]
napsáno: 5. ledna 2010 v 00:08
Super! Tak jsem to zkusila a shořel mi z toho modem, jaká to byla síla. Asi jsem se moc vzrušila. Ale můžu říct, že to funguje.
-

odpovědět autor: Vlady   <pcvaldy@seznam.cz>   [IP: 212.80.83.XX]
napsáno: 22. června 2008 v 21:10
tak toje sila
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 25. června 2008 v 19:52
Kterou stranou se to tam strká?
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 26. září 2007 v 18:45
Dnes již pravděpodobně panna nejsi......
-

odpovědět autor: milda   <milda@zeman.cz>   [IP: 88.103.19.XX]
napsáno: 26. září 2007 v 14:42
a kdyz si tam strcis radici paku vytahnes to s favoritem na 300km/h..
-

odpovědět autor: Komis   <Nepovim :-))>   [IP: 81.129.29.XX]
napsáno: 3. prosince 2005 v 16:46
Ach jo zas nejaka nadrzena patnactka, ktere se dostala klavesnice pod ruku. Mila slecno prosim postupujte podle nasledujiciho navodu: 1. Vypnete pocitac 2. Poproste osobu která vám k nemu dovolila pristup at uz to nikdy nedela. 3. Kupte si listek na autobus do Parize, vylezte na tu velikanskou vez a skocte, mnoha lidem tim ulehcite zivot. Predem dekuji
- -

odpovědět autor: Lukáš   <turan.zetor@seznam.cz>   [IP: 88.100.166.XX]
napsáno: 17. listopadu 2010 v 23:20
no toje od tebe trochu osklivi aby skocila z veze.nepripada mito vubec vtipny a to co napsala ona ja se smal pekne dlouho
-

odpovědět autor: Renda   <cirus@email.cz>   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 28. listopadu 2005 v 22:23
Tak tohle je opravdu síla, 16 let po revoluci existuje opět cenzura a slovo p...l, které je mimochodem spisovné tak jako v příspěvku výše .... Samozřejmě co se týče informační hodnoty vztahuje se tím samým způsobem na výše uvedený článek. Jsem na takové jednání háklivý, protože v minulé době bylo běžné odsuzovat lidi za dlouhé vlasy, jiné názory a běžně se cenzurovaly novinové články a v televizi se na sebe lidé usmívali, líbali se a objímali a slovo prdel bylo nemyslitelné vyslovit. Je mi jasné, že tento příspěvek taky někdo zcenzuruje, tak to pro jistotu dám i na jiné servry ať si lidé uvědomí, že už se začínají komunisti vracet.
-

odpovědět autor: Rob Kyro XT   <Radeonator@seznam.cz>   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 28. listopadu 2005 v 15:16
To abych si poridil mladou:o) pototom pojedu ULTRA FAST:)))

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.27.XX]
napsáno: 25. listopadu 2005 v 18:18
Tak to je smula, tahle nejnovejsi vychytavka asi neni pro me.. nemam totiz vaginu.. no co, bude mi holt muset stacit nizsi rychlost..
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.193.XX]
napsáno: 30. listopadu 2005 v 12:47
U pánú dosáhneš podobného účinku, vrazíš-li si anténu do análu. Ale pozor! Musíš ji tam zasunout až na doraz po ten magnetický stojánek.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 5. prosince 2005 v 00:32
No tak sem to zkousel, ale proste se mi to nepovedlo, jako musim uznat, ze jak sem mel v analu tak ctvrtku ty anteny tak to litalo jenom 256kbps, pak sem si ji tam zarazil celou pulku a uz 512kbps, tlacil sem ji tam dal a dal, ale narval sem si ji do analu jenom ze tri ctvrtin, kouka mi ted ven magnetickej stojanek a asi 5cm antenky no a musim uznat ze to vazne funguje rychlost stabilni kol 800kbps, jeste kdyby se mi ji tam podarilo narazit celou no to by bylo dost dobry, konecne bych se dostal na 1mbit. ma to ale malou nevyhodu, nemuzu si pak sednout k pocitaci, nevis jak to vyresit?? vzdycky mi ten stojanek prekazi a moc to boli..
-

odpovědět autor: Kostlich   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 23. listopadu 2005 v 09:14
Možná bys, Janičko, měla poradit místnímu adminovi, jak se to má dělat. Samozřejmě s prutovou anténou.
- -

odpovědět autor: Mr.TExas   [IP: 213.29.15.XX]
napsáno: 13. ledna 2009 v 13:52
Tohle mě dostalo :-D
Pro všechny: Co takhle se někdy odlepit od PC a vyrazit na denní světlo ? :) Možná by vám to trochu pomohlo zbavit se závisloti na PC

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz