Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: rušení internetu   <stanley.bren@gmail.com>   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 30. listopadu 2005 v 12:21
RAdioamater
caues,. mam problem, pravidelne temer kazdej den mi nekdo nebo neco rusi net, (ramcove odpoledne az cca pulnoc), modem funguje, signal plnej,. ale bud se vubec nepripoji nebo kdyz se mu to (za nakou chvili) podari tak vubec nejde net,.. porad jen odesila pakety,. ale zadnej prichozi neni,.., no a pak z niceho nic, behem sekundy se to v noci ze stavu kdy neprijme ani Bajt, prehoupne treba na rychlost 400 kbps, ...takze mam HRUBE podezreni ze mi nekdo rusi prijem,..., mam externi antenu na strese, a jak jsem zjistil nedaleko me je radioamater s 5ti metrovym stribrnym prutem,.... JE MOZNY ZE PRAVE ON MI ZNEPRIJEMNUJE ZIVOT? ... a da se to nejak postihnout?, kdyz jsem volal na eurotel, tak oni mi rekly ze kolem me je cca 20 lidi, takze me jelikoz jsem cca 13 km od pozemniho vysilace proste jen berou net ostatni ,...a ze sami nic nepremerujou,. leda bych si objednal externi firmu, a samozrejme si to zaplatil na svy triko. CO TED? poradi prosim nekdo?
Počet reakcí: 6, nejnovější: 2. prosinec 2005 v 12:11.
-

odpovědět autor: Olda   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 30. listopadu 2005 v 15:04
RE: RAdioamater
Já bych spíše tipoval na televizi, vyzařuje VF. Prut 5m může být také CB radio, jak píše kolega s radioamatérem se jde domluvit. Valná většina nechce mít problémy se sousedy a je ochoten sehnat filtr, aby ti nezpůsoboval problémy. Radioamatér by ti to nerušil "stále" protože ladí, přijímá a vysílá 3-10 a více :1, většina panelákových do 19 hod a potom po půlnoci. To vypadá že děti přijdou ze školy zapnou televizi (zesilovač) kmitající VF, může rušit na desítky metrů kolem a rodiče vypnou v noci. Asi pomůže kontaktovat ČTÚ - Český telekomunikační úřad, krajský nebo bývalé okresní pobočky.
- -

odpovědět autor: Anonym   <stanley.bren@gmail.com>   [IP: 85.160.19.XX]
napsáno: 30. listopadu 2005 v 22:13
no bydlim v rodinnym domku a ten RADIOamater je ode me cca 50 metru, i s tou svoji 5 metrovou stribrnou tyči na streše, a bohuzel to zrovna neni moc společenskej clovek, zije sam a je to starej morous co nema rad sousedy :-/, jeho agresivni pes to jen dokazuje :_/, ve sve podstate to v zminenem casovem useku rusi s ruznou intenzitou,. nekdy se proste ani nemuzu pripojit k netu, nekdy mi to dovoli se pripojit ale rychlost se pohybuje v jednotkach bps, coz je ZOUFALE, jindy to treba jde relativne dobre,..., ma eurotel vubec nejakou povinnost se neco delat v pripade ze nekdo ()radioamater) rusi jeho frekvence pro komercní sluzby?
- - -

odpovědět autor: Olda   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 1. prosince 2005 v 07:23
Zdá se mi že si předpojatý, proto že někdo má anténu na střeše nemusí být zdrojem rušení. Já (radioamatér) jich mám několik a také se stávalo, že občas někdo ze sousedů tvrdil, že ruším TV, většinou se to vyřešilo samo. Řekl jsem až bude mít rušení ať příjde, že se na to podívám. Asi 2x někdo přišel, když jsem byl na služební cestě a bylo po problémech. V dnešní přetechnizované době může být tolik různých zdrojů rušení od amat. až po komerční služby, bezdrátové přenosy atd. Jedinné co pomáhá komunikace s lidmi (zajít za sousedem, (možná není takový morous, jak zjistí že má o něj někdo zájem rád pomůže). Mnoho amatérů pomohlo najít zdroje rušení, kde by je nikdo nečekal. Potom zbývá ČTÚ.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   <stanley.bren@gmail.com>   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 2. prosince 2005 v 12:11
predpojaty ne... v minulym byte sem mel za souseda taky radioamatera, ale ten prave moc "rozumnej nebyl" a tu svou tyc si cal hned cca 1 od nasi anteny, takze jakmile vysilal,.. meli sme misto Tv nova jeho on-line rozhovory,...., ..ale opravdu dik za rady,. zajdu za nim a jak rikas,... zkusim se s nim domluvit, je mozny ze to ani on nedela,. nebo nechtene dela,... Jsme lidi. Az to zjistil tak sem hodim echo, jak to dopadlo :_)
- - -

odpovědět autor: Adamec   [IP: 84.242.95.XX]
napsáno: 30. listopadu 2005 v 23:21
Jak tu už psali, vypadá to na CB Pásmo, to je kolem 28 Mhz, CDMA jede na 450Mhz, rozhodně bič 5 metrů nevypadá na pásmo 450MHz. Ale jestli to je dobrý amatér, třeba i poradí. Tihle lidé se v anténách většinou setsakramentsky vyznaj. A.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 195.22.48.XX]
napsáno: 30. listopadu 2005 v 12:48
Zkus se dohodnout s tim radioamaterem, abys to mohl odskouset jestli to je tim.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz