Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 10. prosince 2005 v 16:34
Uničov - co je se signálem
Už 3 dny mám v Uničově signál asi jen 6%. Nejde se skoro připojit a pokud ano, tak to za chvíli spadne. Mám Yaginu. Nevíte co se u ET zase děje?
Počet reakcí: 5, nejnovější: 31. prosinec 2005 v 11:00.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 11. prosince 2005 v 15:54
RE: Uničov - co je se signálem
a není špatnej modem??? mě se taky jeden gran takhle poto
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 11. prosince 2005 v 19:24
No tohle je relativne novej modem, od ledna 2005. (Už v pořadí 3.) Ale tenhle šlapal naprosto na výbornou! Žádný klasický problémy. A co by se na něm mohlo poto? Respektive, uznali Ti nějakou závadu?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 11. prosince 2005 v 23:54
Jak jsem psal, tak ten můj byl koupenej v prosinci 2004 a taky šlapal normálně. Pak se najednou v srpnu stratil signál a modem ukazoval jenom jeden dílek. Myslel sem si že je to chybou eurotelu, ale náhodou se mi do ruky dostal jinej modem a ten ukazoval plnej signál. Tak sem ho reklamoval a dostal jsem novej.... ale zase Gran.
- - - -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 31. prosince 2005 v 11:00
Odpovim si sam. Mas pravdu, pujcil jsem si modem od kamarada a ten ukazoval plny signal. Zamenil jsem u obou baterku, i kabel k externi antene a problem byl skutecne pouze v tom modemu. Pri reklamaci v ET jsem jim modem zapnul a ac jsem byl v Olomouci, signal tam nebyl. Bezproblemu mi ho vymenili (je to jiz muj 4. modem!). K memu uzasu jsem jiz dostal zcela jiny modem od spol. AnyData, ktery je asi 1000x lepsi nez ten GTRAN SHIT. Novy modem slape na vybornou, nevykazuje zadne problemy Gtranu a je proste opravdu SUPER. Skoda jen, ze ET nemel tyto modemy jiz od zacatku, respektive, ze se jiz od zacatku nepriznal k omylu s Gtranem.
-

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 11. prosince 2005 v 10:47
Ještě bych dodal, že Yaginu mám na Šternberk.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz