Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: mallet   [IP: 213.235.168.XX]
napsáno: 13. prosince 2005 v 06:02
připojení funguje, nejde rozjet prohlížení stránek, kde je chyba?
Tak jsem zdárně rozjel připojení, jen me nejdou načítat stránky a pošta atd...
Co mám v compu blbě? kde je chyba? musím ještě nastavit něco navíc? spojení, modem vše funguje, jsem docela v pasti...........
Počet reakcí: 9, nejnovější: 30. prosinec 2005 v 12:03.
-

odpovědět autor: Dr.ZUBR   <dr.zubr@seznam.cz>   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 30. prosince 2005 v 12:03
RE: připojení funguje, nejde rozjet prohlížení stránek, kde je chyba?
Tenhle problem mam obcas taky a je zapricinen firewallem .... u KWF musim vzdy uvest pravidlo, ze Firewall smi pristupovat na rozhrani modemu ...

Obcas se i stane, ze tento problem vytvori samy Windows, od toho bohuzel pomaha jenom reinstalace
-

odpovědět autor: Karlos   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 25. prosince 2005 v 18:09
No, me se stalo neco podobnyho a ve stejnou chvili i kamosovi, ktery bydli kousek ode me. Myslim, ze vinu na tom nese nejakej vypadek na strane ET.
-

odpovědět autor: Bimbo   [IP: 85.160.29.XX]
napsáno: 25. prosince 2005 v 00:33
Mezi klávesnicí a židlý.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 23. prosince 2005 v 20:33
..me to udelal program na odhaleni a blokovani spyware...kdyz jsem ho odinstaloval,tak uz to jelo v pohode...
-

odpovědět autor: jirka k.   <jirka323f@seznam.cz>   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 23. prosince 2005 v 19:51
Mám ten samej problém.Nepomohla mi ani nová instlace WIN ani zákaz dalšího připojení.Už nad tím laboruji 3 týdny.Měl jsem tu i tři takzv odborníky.Nikdo na nic nepřišel.
Mám AnyData na Asus 500g.PC kabelem a NB jsem chtěl přez Wifi.Nadále však používám z PC kříž.kabel do NB.Nad Asusem kroutím hlavou a když mám chvilku tak to zkouším rozjet.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 13. prosince 2005 v 09:06
mel sem stejnej problem jediny co mi pomohlo je udelat zase novy windows a pak si musis hlidat programy a takovy veci aby ti ten pristup na net neblokly a kdyz jo tak ho jednouduse odinstalujes se vsim vsudy
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.124.XX]
napsáno: 13. prosince 2005 v 20:31
Mě se stalo totéž, stačilo zakázat další síťová připojení v ovládacích panelech. Že máž integrovanou síťovou kartu na desce? Já mám v compu satelitní kartu SkyStar 1, která se hlásí jako síťové zařízení a pak v ní stačilo cokoli změnit (ovladače, programy na její ovládání..) a modem sice byl připojen, ale IE ani Outlook Express se nedokázaly připojit.
- - -

odpovědět autor: qq   <dr_qq@tiscali.cz>   [IP: 85.160.8.XX]
napsáno: 26. prosince 2005 v 11:05
Souhlas, nemlich to samé. Stává se to jednou za čas u několika PC/NB, stačí zakázat všechna síťová spojení, potom je zase povolit.
- - -

odpovědět autor: dratenikfox   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 25. prosince 2005 v 22:09
trochu mi vrta hlavou ze s tim mate problemi mam modem 6420 pichlej v asusu v kompu dve sitovky a skystar2 a nemam nejmensi problem

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz