Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: gvest@centrum.cz   <gvest@centrum.cz>   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 15. prosince 2005 v 23:01
Anydata - opakovaná nutnost instalace
Zdravím!Poraďte mi prosím někdo. Mám nainstalovaný Anydata s origoš ovladači od ET na compu s WIN XP a opakovaně mi to po zapnutí hlásí "nalezen nový hardware", tak musím dokola instalovat modem i port, zkontroluju instalaci, vydrží to 1-2 zapnutí PC a zase znova:-(Díky!
Počet reakcí: 4, nejnovější: 17. prosinec 2005 v 19:12.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 16. prosince 2005 v 00:34
RE: Anydata - opakovaná nutnost instalace
...modem asi neodpojujes a nepripojujes znovu...a kdyz jo,tak do jinyho usb?
- -

odpovědět autor: gvest   <gvest@centrum.cz>   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 17. prosince 2005 v 18:54
Odpojuju, mám to u notebooku, tak je možný, že jsem ho dal o 1 USBéčko vedle:-))Jestli je to tím, tak moc dík,to mě nedošlo:-)Odzkouším to.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.83.XX]
napsáno: 17. prosince 2005 v 19:12
...kdyztak jeste zkousej modem odpojovat a pripojovat pri vyplem NB...mohlo by to pomoct
-

odpovědět autor: Petr   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 15. prosince 2005 v 23:41
tak tohle mi presne delal i gtran modem ale any data to nedela takze fakt netusim cim to muze bejt...ten any data je uz o hoooodne lespi takze by to melo bejt veschno v poradku...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz