Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: AMDChrustie   <AMDChrustie@seznam.cz>   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 16. prosince 2005 v 01:16
Diody na modemu
Mám modem AnyData... Je tam dioda, která podle rychlosti mění barvu... Při tyrkysové barvě by měla rychlost přesahovat 600kbps, ale při měření na různých serverech to ukazuje od 31-300 a ten prográmek ukazuje taky rychlost vysoko přes 300... Sem z toho v lese... Dík za případné vysvětlení.. Mimochodem lituju všech, kterým to nejede a doufám že nebudu ve stejné situaci...
Počet reakcí: 9, nejnovější: 18. prosinec 2005 v 02:59.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 16. prosince 2005 v 13:08
RE: Diody na modemu
ta dioda ukazuje rychlost komunikace modemu s btskou.. takze i kdyz je modra tak ti to muze stahovat i 1kbit/s
- -

odpovědět autor: AMDChrustie   <AMDChrustie@seznam.cz>   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 16. prosince 2005 v 16:05
To nechápu... Všichni se tady baví, že jim to blbě šlape, protože btsky mají blbé rozmístění apod... Včera večer mi svítila modrá (nad 1200kbps) a realná rychlost 555kbps... Včem je pak problém?? Je na jedne bts hodně uživatelů?? Pomůže mi pak směrovací anténa??? Jedu zatím bez přídavné antény, protože sem dostal chujovou redukci a čekám až dostanu novou... Jinak mám střídavě 2-3 čárky signálu...
- - -

odpovědět autor: ArF   <arf@centrum.cz>   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 16. prosince 2005 v 18:27
JJ, je to tak, mě taky svítí modře, ale je to jenom o komunikaci mezi modemem a btskou. Když svítí modře tzn., že je dostatečnej signál na to, aby mezi sebou komunikovali touhle rychlostí, ale jenom za optimálních podmínek, a jenom když ti to eurotel nijak neomezí. Jede mi to 700-900 bez antény a kol 1200 s anténou. To je taky divný protože mám fup2 (max.512). No a když máš víc uživatelů na jednu bts tak sice svítí modře, ale když se přetíží tak prostě tolik rychle nepojede. př. sme 2 na bts, teď svítí modře a stejně down jenom 100kB/s http://rychlost.cz/sys/result/85.160.21.84/1134753396/ 71bc1e6e7c/
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 83.69.44.XX]
napsáno: 17. prosince 2005 v 14:19
blbost ...
- - - -

odpovědět autor: AMDChrustie   [IP: 85.160.66.XX]
napsáno: 17. prosince 2005 v 05:29
Vypadáš že do toho vidíš, tak poraď, čím teda můžu zvýšit rychlost down+upload... Sem novej CDMAř a sem z toho jelen...
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 17. prosince 2005 v 13:32
Nastěhuj se přímo k vysílači a když nebude přetíženej, tak to pojede klidně i přes 1Mbps. Jestli si ale někde na pokraji pokrytí a tvoje lokalita je přetížená, tak pak jsi v pr****.
- - - - - -

odpovědět autor: AMDChrustie   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 17. prosince 2005 v 14:24
Je teda možnost, že pokud je dostatečná komunikace mezi modemem a bts, že se vůbec ještě zrychlí down+up když přidám anténu?? Není to zbytečnost, když je ta komunikace o hodně rychlejší než samotné připojení k netu??
- - - - - - -

odpovědět autor: ArF   <arf@centrum.cz>   [IP: 85.160.44.XX]
napsáno: 18. prosince 2005 v 02:59
Tu anténu si tam somozřejmě dej, rychlosti ti pomůže. Jinak si stáhni SystemMechanic 6 PRO, dej tam Internet Optimalisation Wizard a vyber 56kbps modem or higher. Vyžene ti to trochu download (mě ze 100kBps na 150kBps) ale up budes mit porad kolem 16kBps vic ne.. To jenom sw úpravou registrů windowsu. Pokud si daleko od BTS pouzij smerovou antenu, zlepsi se to vic, ale ne nejakou OEM s tisícidecibelovym ziskem, ale nějakou pořádnou, s kvalitnim kablem. Kdyz nechces investovat do smerovky, zjisti u errortelu kde je bts, vem kus plechu aby kdyz bude magnetka uprostred trcelo z kazdy strany aspon 10 cm, postaci alobalová folie, dej to na zed smerem na vysilac, pokud je to mozné.. Jinak když budeš chtít s něčim poradit, kontaktuj mě na mailu tady je akorát pár slušnejch lidí a zbytek parta de.ilních k.eténu, který akorát zas.raj forum jejich deb.ilitama
- - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 17. prosince 2005 v 15:16
Já mam GRAN, tak nevim jak to je s těma kontrolkama na modemu ANYDATA, ale anténa může mít hodně velkej vliv na rychlosti. Stejně tak může mít hodně velkej vliv místo kde ta anténa je a někdy i v jakej poloze. Z vlastní zkušenosti vím že i pár centimetrů může změnit rychlost ať už k lepšímu, nebo k horšímu o 100%, přitom modem ukazuje furt plnej signál.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz