Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Poofy   <Poofy@seznam.cz>   [IP: 85.160.59.XX]
napsáno: 18. prosince 2005 v 21:00
RESENI PROBLEMU S VYPINANIM!!
Tak jako mnohym ostatnim se mi po par dnech zacal vypinat modem. Zpocatku to bylo parkrat za den obcas to bylo casteji. V poslednich dnech se to stalo treba 20x za hodinu takze jsem to zacal resit... protoze to bylo pres vikend nebezel jsem hned do servisu a procital vsemozne diskuze... Vyndani baterky a dalsi rady co sem se docetl tady a jinde nepomohli... Tak jako 1) vec -stahnul jsem nejnovejsi software-drivery primo na strankach servisu cellnetu 2) udelal jsem naprosto vse! podle doporuceni na teto strance http://hulan.cz/blog/item/reseni-problemu-s-eurotel-cdma-a-g tran-modemem-update (a to asi nejvice pomohlo) plus zakazal jsem vsechny ostatni sitovky. Od te doby to bezi bez vypadku... uvidim na jak dlouho...
Počet reakcí: 10, nejnovější: 24. prosinec 2005 v 23:26.
-

odpovědět autor: Radek _Římov   <radek.jih@seznam.cz>   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 22. prosince 2005 v 23:08
RE: RESENI PROBLEMU S VYPINANIM!!
Stejný problém, začal se vypínat modem, tak jednou za den. Nakonec hlasil NO SERVIS. Utratil jsem za volání na 7207207111 tak kilčo a nic nepomohlo, návštěva servisu v čase předvánočním je zážitek, tam me ukázali, že jsem ňouma a modem nějak restartovali. Jenže už zapoměli vyzkoušet a tak druhý den zpět. Dostal jsem nový. Po na instalování se nepřipojil. Cesta zpět a provedli s ním něco a už jde. Opět běžná ěec, co se divíš zákazníku. Podle toho co ukazuje má nižší citlivost na signál. Škoda, ale jak jsem pochopil to už nikoho u Eurotelu nezajímá. Doporučuji vše rovnou řešit se servisem a hlavně se moc a moc ptát zda to vyzkoušeli a ti co mají notebook si jej vemte sobou a chtějte vidět,že vše je OK. Hodně zdaru a více klidu. Mne to z klidu vyvedlo. Oni si z toho nic nedělají, je to prý běžné a konkrétně v ČB na servise fakt vydrží hodně, prý mají mnohaletou praxi v poslouchání kritiky. Slova servisního technika. Veselé Vánoce, Radek
-

odpovědět autor: dratenikfox   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 22. prosince 2005 v 18:14
od te doby co mam modem pichlej v asusu tak mam po veskerejch problemech
-

odpovědět autor: Leoš   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 20. prosince 2005 v 21:41
já to měl podobmě, dal jsem to na záruční opravu a oni mi to vyměnili za novej modem AnyData, ten jede ok...
-

odpovědět autor: wescom   [IP: 80.188.226.XX]
napsáno: 19. prosince 2005 v 08:07
Mě pomohlo trvalé zapnutí podsvícení modemu.Ale to jsi asi zkoušel.
-

odpovědět autor: Poofy   [IP: 85.160.17.XX]
napsáno: 18. prosince 2005 v 23:16
tak mozna predcasne nadseni -po 3,5hod se to opet vyplo a ted to zase uz nejakou hodinu jede... ale porad je to uspech oproti 5min.
Nejste taky nekdo pripojen na BTS Prubezna(Praha) ? velmi casto mi to to totiz vypadava (EV na dispaly zmizi) ale na kratkou chvilku pak to zase naskoci a pripojeni to nenarusi...je to 1-5x za minutu.
- -

odpovědět autor: Poofy   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 19. prosince 2005 v 10:55
tak od te doby uplynulo zase dost hodin a ZADNY VYPADEK... takze at to bylo podsviceni displaye nebo vypnuti sitovek neco z toho pomohlo..

TO ADMIN: myslim ze by nebylo od veci udelat alespon nejakou sekci s popisem co delat kdyz to nefunguje (neco jako FAQ) s odkazem na vyse zminovanou stranku treba protoze urcite jsem nebyl jedinej kdo s tim mel problemy a tady kam jsem se dival poprve jsem potrebne informace nenasel...
- - -

odpovědět autor: Milan   [IP: 85.160.32.XX]
napsáno: 19. prosince 2005 v 12:28
Ahoj,docela tě lituju! Tyhle problémy co popisuješ jsem měl tenkrát u svého třetího modemu taky,tak vím co to je,ale já to tak moc neřešil a rovnou jim ho odvezl zpět...bez kecu mi ho vyměnili a ten co mám ted, jede už pul roku na pohodu a odpojuje mě jen vždy Eurotel(což je snad jednou za 2 dny).Jediný co je nedostatkem,je nafouklá baterie a pomalá rychlost prý z duvodu přetížení lokality,ale to už jsou dle eurotelu jen detaily,hlavně když se připojím:-(( Být tebou,odvezu jim ho tam taky,protože je blbost odpojovat třeba sítovku a omezovat se v dalších věcech jen kuli této šílené službě s 0% garancí,jen aby si si mohl prohlížet webovky,takhle to přece nejde..

Jinak k té sekci... Na ni rovnou zapomen...eurotel ani tenhle *píp* web přece nedopustí a nikdy nepřizná,že je s touto "službou" víc starostí než radosti... Už vidím,jak tady nebo na stránkách Eurotelu instalují FAQ s názvem "už vám to zas nejede,tak koukněte sem" a pod tím " Zde neleznete možná řešení pro nápravu 3968 chyb modemu CDMA".Pokud vám nic z uvedeného zde nepomohlo,testujte prosím za nás a po odstranění napište adminovi a ten vaši chybu přidá do seznamu.
Tak asi takhle by si si to představoval?Na to vážně zapomen
- - - -

odpovědět autor: Radek   <ras@marteen.cz>   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 24. prosince 2005 v 23:26
Tu nafouklou baterku ti doporučuju reklamovat, já jsem na základě téhle vady dostal nový modem AnyDATA a ten šlape jako švýcarský hodinky... :-)
- - - -

odpovědět autor: Poofy   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 21. prosince 2005 v 00:27
Hmm tak ze to eurotel neprizna a na strankach neuverejni je jasny ale tady jsem myslel ze by sance byla... Ale pravda ze vzkazy typu nepomlouvejte Eurotel nebo...vypadaji ze spravce tohoto webu ma za ukol rikat jak je cdma skvely a lakat nove lidi nebo to nechapu
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 18. prosince 2005 v 21:52
jasne vypnout sítovku pomůže ale není řešení co pc v síti

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz