Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: AMDChrustie   <AMDChrustie@seznam.cz>   [IP: 85.160.89.XX]
napsáno: 19. prosince 2005 v 13:16
Poloha BTS
Je nějaká realná možnost, že se dozvím kde je v mém okolí BTS?? Ten kášpar z pobočky mi řek, že to je tajná informace..Hehe za 830měsíčně mi ani neřeknou, jak z toho dostat maximum(někdy i aspoň minimum)..Že prej mám chodit s PC a s antenou po bytě. Poraďte.
Počet reakcí: 11, nejnovější: 26. prosinec 2005 v 21:42.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 62.240.168.XX]
napsáno: 26. prosince 2005 v 16:04
RE: Poloha BTS
http://www.gsmweb.cz/
-

odpovědět autor: Lenttillka   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 26. prosince 2005 v 09:31
Mrkni na http://b.t.s.cz/web/
Ahojda
-

odpovědět autor: Kvík   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 23. prosince 2005 v 05:52
Kdoví na co ses ptal. Mě řekli na infolajně kterým směrem a v jaké vzdálenosti je BTS pro CDMA. Řek jsem jim ulici a město, a dostal jsem info - BTS je na azimutu 113 stupňů, ve vzdálenosti 3 km.

Někteří lidi ze sebe nedokážou vymektat jasný dotaz na operátora a pak si jdou stěžovat na fóra.
- -

odpovědět autor: Alex   <radalexandr@quick.cz>   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 24. prosince 2005 v 08:21
Mám stejný problém. Pokud jsem na chatě, kde není oficiální adresa, tak mi ani nemohou říct, kterým směrem je poloha BTS. Nevím, proč poloha BTS je nějak utajovaná...Pokud používám externí anténu Yagi je potřeba ji co nejpřesněji nasměrovat na vysílač.Pokud mně někdo, kdo je v oblasti Brněnské přehrady(Kozí Horka) může poradit ohledně umístění nejvhodnějšího vysílače, budu rád.
- - -

odpovědět autor: noname   [IP: 82.100.9.XX]
napsáno: 26. prosince 2005 v 21:42
no nejblize je CDMA BTS je zde:
Brno-Bystrc, Teyschlova 27

Ale jestli jedes pres ni, to uz ti nepovim. Jinak doporucuji seznam na gsmweb.cz
- -

odpovědět autor: AMDChrustie   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 23. prosince 2005 v 15:04
Kdybys uměl číst vymatlanče, tak bys věděl, že sem byl na pobočce a ne že sem někam volal.. Mno a ptal sem se na polohu bts, jak jinak se mám ptát hlavo??
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 62.240.168.XX]
napsáno: 26. prosince 2005 v 16:05
A víšv jistě žes byl na pobočce? Kdoví kde si byl.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.89.XX]
napsáno: 23. prosince 2005 v 09:31
Zdar, ano to je běžná odpověď, kterou operátor nabídne. No nemáš nic jiného na výběř než-li vzít buzolu a nasměrovat ji na 113st..Není to nic složitého. Takhle jsem "šaškoval" na baráku s yaginou..Další možností je chytit někde servisního technika, občas objíždějí základovky, apod. (jezdí se služebním vozem Eurotelu) . Odkazy na vebu, nedoporučuji. Nejsou ani zdaleka tak aktuální. Občas na mobilmanii zveřejňují nové BTS-CDMA, tak tam jukni. Ale chce to sledovat denně..Já mám to štěstí, že základovku mám za oknem, takže pohoda, dosahl jsem i 1Mbit..a to je co říct..
-

odpovědět autor: Anym   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 19. prosince 2005 v 13:34
Podívej se na www.gsmweb.cz
Čus!
- -

odpovědět autor: AMDChrustie   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 20. prosince 2005 v 12:54
jj, sem se tam díval, ale Karviná tam není...
- - -

odpovědět autor: ArF   [IP: 85.160.23.XX]
napsáno: 21. prosince 2005 v 20:34
napis mail eurotelu, psal sem jim a dali mi i presny souradnice kam nasmerovat sm. antenu

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz