Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Majkl   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 22. prosince 2005 v 21:33
Cca po 5 min prestavaji tect data
Uz cca tyden tento problem. Zhruba po 5 minutach, kdy jsem pripojeny mi najednou zcela zatuhne pripojeni. Ode mne to ma snahu tect, ale ke mne nikoliv. Je to opravdu silene. Nevite co s tim nebo mate stejny problem? M.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 2. leden 2006 v 07:47.
-

odpovědět autor: sss   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 2. ledna 2006 v 07:47
RE: Cca po 5 min prestavaji tect data
znicenej modem ;)
stalo se mi to u GPRS az na to, ze nekdy to byla hodina, nekdy 2, nekdy 1 minuta
-

odpovědět autor: w4c   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 31. prosince 2005 v 15:17
Tohle už se tady řešilo mnohokrát. Přečti si starší diskuse.
-

odpovědět autor: markuson   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 31. prosince 2005 v 14:36
...no to sou rady, nez sem psat takovy nesmysly, to radsi nepiste nic. Mam stejny problem uz nekolik tydnu. Pres rok sem pouzival Gtran modem docela bez problemu, 2-3x do tydne se vypnul, obcas prestaly tect data atd., muselo se shodit pripojeni, restartovat modem a podobny manevry. Byl sem s tim smireny, kdyz to zacalo vypadavat nekolikrat za den, zacal sem resit co s tim muze byt. VEurotelu mi nabidli vymenu modemu za AnyData, vahal sem ale nakonec souhlasil, prodlouzila se mi zaruka na modem o dalsi dva roky a doufal, ze horsi to stejne byt nemuze... Kdyz jsem se ptal technika, jestli problemy s tuhnutim pripojeni nemuzou souviset spis s pretizenou siti nebo nedostatkem volnych kanalu na prevadeci, neprimo mi to odkyvl, ze to se muze stat a prdzvest toho zamrznuti, muze byt snizeni rychlosti na minimum. Kazdopadne me ujistil, ze modem AnyData by se uz nemel vypinat. Takze AnyData uz se mi samovolne nevypina, ale pripojeni mrzne a to celkem pravidelne 2-3x denne a spis v podvecerni spicce kolem 20.hod. coz soz odpovida teorii o pretizeni daneho prevadece. Podle me to neni zpusobeno zadnym softwarem v PC ani jejich oblibenym svalovanim viny na aktivni sitovou kartu v PC. Jen tim chteji donutit lidi, aby vypnutim sitovky neposkytovali internet dalsim uzivatelum v siti a tim nedochazelo k zpomalovani. Jedine co jsem v souvislosti se sitovkou zpozoroval, ze kdyz je zapnuta tak po pokusu o pripojeni k internetu se behem nekolika vterin zase odpoji, je to tak temer pokazde (ale nebyvalo to tak, je to problem tak posledniho mesice). Kdyz sitovku vypnu, tak se bez problemu pripojim a drzi to, pak sitovku zapnu a vse jede jak ma... Jinak mi to delalo stejne pred i po preinstalaci XPecek... Uz jsem si s tim pomerne dost vyhral, ale nebyl jsem schopen vysledovat dalsi souvislosti. Je to pakarna ale uz sem si zvykl, jinou moznost pripojeni na net nemam :o(
Je to moje zkusenost, mozna to budou mit jini podobny...
-

odpovědět autor: Dr.ZUBR   <dr.zubr@seznam.cz>   [IP: 85.160.9.XX]
napsáno: 30. prosince 2005 v 12:00
Tento problem jsem zaregistroval, pokud jsem pripojil AnyData k PC, ktery mel jen USB 1.0. Jinak mi modem fungoval bez problemu. Pokdu to neni tim USB bude to urcite vec software ....
-

odpovědět autor: Čajkl   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 23. prosince 2005 v 05:48
Otevři naplno všechny ventily!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.195.123.XX]
napsáno: 26. prosince 2005 v 18:24
A jokou tam mas teplotu? Aby to nebylo nahodou zamrzly. To potom staci jen pritopit a uz to zase pojede.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz