Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Milan Stryja   <info@chatavatra.cz>   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 23. prosince 2005 v 21:33
Signal mam, ale nepripojim se s AnyDATA
Ahoj, jsem v Krkonosich, mam Anydata se SW od ET, ktery mi ukazuje kolisavy signal od jedne carky po plny, ale kdyz se chci pripojit, tak to po chvili "pripojovani" napise "vzdaleny pocitac neodpovedel". Co s tim? Diky
Počet reakcí: 8, nejnovější: 27. říjen 2006 v 19:04.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.121.XX]
napsáno: 27. října 2006 v 19:04
RE: Signal mam, ale nepripojim se s AnyDATA
Používám teď toto připojení v Brně a funguje to super i bez zesilovací anteny. Fakt dobrý. Je to asi sílou signálu v některých místech.
-

odpovědět autor: AMDChrustie   <AMDChrustie@seznam.cz>   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 24. prosince 2005 v 02:35
Dělalo my to to samí, ale pak sem dal modem k oknu zedkem ven a je to v poho... Když mám modem na stole, tak sem bez šance.
- -

odpovědět autor: Milan Stryja   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 24. prosince 2005 v 08:03
Diky za podporu... bohuzel mam na okne smerem k BTS externi antenu. Jedine, ze bych jeste vyzkousel smerovku. Kazdopadne diky. M.
- - -

odpovědět autor: Crying Dragon   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 15. ledna 2006 v 03:37
RE: Signal mam
je pokud už tu směnrovku máš tak my prosím dej vedět jak to je jestly ¨ti to pomohlo,uvažuji taky o jeji koupy ale mám strach že to koupím a moc si nepomůžu. (mám tet 2čárky ale po připojení netu jen jednu,anténu musím připojit tu co k tomu byla jinak jsem bez šance)
- - - -

odpovědět autor: kuucza   [IP: 81.95.106.XX]
napsáno: 15. ledna 2006 v 18:23
Koupil jsem směrovku (Yagi), ale jeto to samy neli horší.
- - - - -

odpovědět autor: Milan Stryja   <info@chatavatra.cz>   [IP: 85.160.168.XX]
napsáno: 20. ledna 2006 v 16:40
Hmm, tak ja se ted tech poslednich 14 dni dohaduju s Eurotelem, ci je to chyba... to uz je snad na hromadnou zalobu. Kdyz si clovek precte 1/2 diskuze, tak ma pocit, ze to snad nikomu nefunguje... Rekl bych, ze s CDMA udelal Eurotel peknej krok vedle...

Kazdopadne diky za ten prispevek s Yagi antenou, alespon vim, ze to nema cenu pokouset... Doufam, ze mi tu reklamaci uznaj :(
- - - - - -

odpovědět autor: Adamec   [IP: 84.242.95.XX]
napsáno: 21. ledna 2006 v 09:11
Není směrovka jako směrovka. Já ji užívám téměř od začátku, (po tom, co se jim to tak strašně zhoršilo) doma nemám jinou šanci. Je třeba si ji někde vypůjčit, ale dobrou, ozkoušenou s dobře udělaným kabelem (zejména pozor na připojení konektoru) a vyzkoušet v praxi. V okolí Plzně zapůjčím. Mimochodem, CDMA je zřejmě vertikálně polarizovaný signál, takže otočt svisle, nejkratším prvkem k BTSce. Stačí TV anténa pro 21. kanál. Samozřejmě BEZ zesilovače. Žádný universální širokopásmový!
- - - - - -

odpovědět autor: Biges   [IP: 81.95.106.XX]
napsáno: 21. ledna 2006 v 01:13
Firmy jako Errortel raději dají tunu peněz na právníky a na reklamu, než aby uznali nějakou chybu.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz