Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: rezna   <reznicek@rezna.info>   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 31. prosince 2005 v 10:00
Pravidelne odpojovani modemu
Tak pred tydnem se mi z niceho nic zacalo CDMA pravidelne co 5 minut odpojovat - chytrak na eurotel lince mi doporucil antivir a nebo reinstall (coz je oboje pi*ovina) - spis to tipuju na predsmrtelnou krizi modemu a naslednou reklamaci - ma nekdo podobny zazitek ze by vedel o necem (software na kompu se kterym se to nesnese, nejakej typ hardware, ...) co by vyresilo moje problemy?
Počet reakcí: 4, nejnovější: 4. leden 2006 v 18:25.
-

odpovědět autor: Q   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 1. ledna 2006 v 12:22
RE: Pravidelne odpojovani modemu
Reklamace, pokud je to Gtran, tak ten dokáže "umřít" náhle a bez varování třeba po ročním bezchybném provozu.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 1. ledna 2006 v 12:19
Reklamace a výměna modemu....mám to za sebou :-(,ale hlavně též smlouvu na 12 měsíců a tak tradá na wifi :-)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.54.XX]
napsáno: 2. ledna 2006 v 16:48
jak si to dokázal vrátit?
- - -

odpovědět autor: R1   <chovi.r1@seznam.cz>   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 4. ledna 2006 v 18:25
Vcera mi po 1,5 roce bezchybneho provozu nahle GTRAN odesel, proste nenasel signal nikde. Tak jsem to odnesl do Eurotelu a za pul hodky co ho zkouseli, mi dali novej novejsi AnyDATA. Typek co to zkousel rekl, že nevi co s tim je a ze se tim nebude zalamovat :) Bez problemu.Až jsem byl překvapenej jak snadno to jde. A mam lepsi modem s dalsi 2 letou zarukou. Bud jsem mel stesti na lidi, nebo uz jsou zvykli ze se to sere a vymenujou to jak na bezicim pase.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz