Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Hub   <hub.hub@centrum.cz>   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 3. ledna 2006 v 19:37
Sdílení internetu
Chtěl bych se zeptat, jak by se zařídilo sdílení internetu na více počítačích. Mám doma síť (přes switch) a nějak se mi nepovedlo to nasdílet a přenášet modem mě dost nebaví. Modem mám AnyData od Eurotelu. Dík
Počet reakcí: 6, nejnovější: 10. leden 2006 v 17:42.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.99.144.XX]
napsáno: 9. ledna 2006 v 08:32
RE: Sdílení internetu
Podívej se na http://falknov.wz.cz

je tam návod na nastavení sítě.

Nebo si pořiď router, já používám Asus WL500g Deluxe.

Další informace najdeš na:

http://koppel.cz/cdmawifi

nebo na:

http://koppel.cz/conferences/viewforum.php?f=1

Ať se daří.
-

odpovědět autor: Béďa   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 8. ledna 2006 v 01:15
Až se nabažíš problémů se sdílením přes WIN a trvale zapnutým jedním počítačem, pořiď si router ASUS WL500g. S modemem se spojí USB kabelem, jede to bez problémů, a má to nejen 4 zásuvky pro kabely sítě, ale i WiFi a tiskový server. Kdo zapne PC, ten se hned připojí. Jednoduchá instalace, i ten bazmek od eurotelu AnyData je možné napájet po kabelu USB, pokud máš dobrý signál.
-

odpovědět autor: Q   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 4. ledna 2006 v 10:41
pokud bude ten pc zapnutý a trvale připojený k netu, tak povol sdílení připojení a na všech pc spusť průvodce připojením k netu.
Celkem slušně tě to odnaviguje a funguje to.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.79.XX]
napsáno: 3. ledna 2006 v 21:26
kup si router Asus WL 500, jede v poho
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 4. ledna 2006 v 00:29
Zadner router nepotrebuje, pokud mu bude stacit aby sdileni fungovalo po dobu kdy ma on zaplej pocitac.
- - -

odpovědět autor: NovoCZ   [IP: 85.160.89.XX]
napsáno: 10. ledna 2006 v 17:42
No to sice nepotřebuje, ale s routerem bude mít lehčí život, může jet přes kabel (PC v místnosti) i wifi třeba na notebooku, hlavně nemusíš na nic čekat při připojování, prostě zapneš PC a jsi na síti. To za tu investici opravdu stojí, a až skončí s CDMA, pojede mu to i na jiný připojení. Navíc co mi to jede přes ASUS WL500 nemám problémy s padáním připojení. Ještě kdyby to CDMA jelo pořádně ...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz