Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Nemesis   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 3. ledna 2006 v 23:35
Hromadná žaloba
Byl by tady někdo kdo by pomocí webových stránek nebo blogu udělal petici pod kterou by se mohli nespokojení uživalé podepsat?Myslím že tohle je jediná účinná zbraň na ty diktátory Eurotelácký.
Počet reakcí: 7, nejnovější: 18. únor 2009 v 09:41.
-

odpovědět autor: Libor   [IP: 217.77.165.XX]
napsáno: 18. února 2009 v 09:41
RE: Hromadná žaloba
Myslím, že hr.žaloba nebude k ničemu. Spíš napsat majitelům jak to tady vedou. Jsem přesvědčen, že zaměstnanci jsou pravidelně školeni, jak si vytírat zadek s uživateli. Vůbec nechápu jak mohou ještě existovat. Mně nezbývá nic jiného, než je pouze ignorovat a zaplatit jim za služby, které mi neposkytli, protože jsou nebezpečně rafinovaní a zkušení ve vymáhání.
-

odpovědět autor: Honza   <serfik@seznam.cz>   [IP: 213.220.254.XX]
napsáno: 2. února 2009 v 21:14
Ahoj, mám v tom bráchu, projel tam přes 30.000.- navíc se dlouhodobě léčí z depresí, nechal se nachytat těma dementníma SMS typu - vykliďte si místo v garáži, dnes Vám přijede nové BMW. Teď jsme z toho v prdeli celá rodina. Je to tragédie. Kdyby šel někdo do hromadný žaloby určitě se přidáme...!
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 81.0.235.XX]
napsáno: 4. ledna 2006 v 12:45
Takovejch už tu byl celej zástup co vyhrožovali žalobou. Jenže ET má vše smluvně podchyceno a co tam není to najdeš ve Všeobecných podmínkách. Jejich právníci nedostávají taky své peníze zadarmo. Takže jakákoli žaloba je čin čirého zoufalství a nesmysl. Jediné co je reálné je najít za sebe jiného nešťasníka co převezme od tebe smlouvu a zbavit se tak toho. Od té doby co jsem měl toto shit připojení a zbavil jsem se toho i se SIM od ET a tím pro mne přestala tato firma existovat.
Moje heslo: S Vodafonem a T-Mobilem proti Českému Zlodějkomu a ERRORTELU na věčné časy a nikdy jinak !
-

odpovědět autor: Vrutoslav   <Nemajl@emajl.bz>   [IP: 85.195.123.XX]
napsáno: 4. ledna 2006 v 03:32
RE: Hromadynalni hromadina
Asi ne, to by se musely vsichni prevrutit, a to asi neudelaji. Tralavrutor se taky snazil a nic. Tak zacal radsi vrutit sam a hned je to znat.
-

odpovědět autor: Nemesis   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 4. ledna 2006 v 00:03
Hlavně se lidi nebojte tohohle admina,bylo už z něj dost paranoii.Kdyžtak ten blog udělám já.Nejde o žádné poškozování jména Eurotelu ale o normální vyjádření nespokojenosti a myslím že kdyby všichni co mají CDMA věděli o téhle stránce(o tomhle adminovi) a o spoustě lidech kteří už nemají taky nervy snášet tuhle službu která je naprosto nedotažená a odfláknutá.
- -

napsáno: 4. ledna 2006 v 00:05
....tak by to také podpořili a jen tady se najde určitě více jak stovka takových lidí a čím víc tím líp.
- - -

napsáno: 4. ledna 2006 v 00:21
A nedávejte ani na řeči typu'závada je na vašem pc'.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz