Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jirka   [IP: 195.33.105.XX]
napsáno: 4. ledna 2006 v 11:03
Pred prepnutim CDMA ci Ethernetu - musim vzdy restartovat - pradte.
Na uvod dodavam, ze vubec nepotrebuji resit sdileni tak jak je zde v mnohych diskuzich popisovano.

Mam laptop dell 610, XP SP2. Obcas se s nim pripojuji v praci standarne pres kabel, ale pokud jsem byl pred tim pripojen pres cdma tak to nejede. Sit je aktivni lec DNS nic nevrati. Jindy je to zas obracene - tj po predchozim pripojeni ethernetu a odpojeni a naslednem pouziti CDMA (nepouzivam Gtran, no ale odinstalovan ho nemam) se pripojeni provede ale opet DNS nic nevraci. Musim to vzdy restartovat. Je to otrava nebot jinak laptop jen zaviram do stanby modu. Poradte prosim

Navic mi to kolikrat rekne ze nemuze ani nemuze otevrit port modemu. To pak zkousim prohazovat vsechny 4 USB porty. Nekdy se to chytne a jindy se mi zase snazi modem znovu instalovat - no fatk me z toho uz slehne.
Počet reakcí: 4, nejnovější: 7. leden 2006 v 20:29.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.213.192.XX]
napsáno: 4. ledna 2006 v 12:11
RE: Pred prepnutim CDMA ci Ethernetu - musim vzdy restartovat - pradte.
To je divný, mám Latitude 810 a jo to ok.
- -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.22.XX]
napsáno: 5. ledna 2006 v 11:58
No Kolegove maji D610 taky 800 a prevazne jim to funguje.

Vcera vecer jsem byl pripojen pres CDMA. Pak jsem se odpojil a laptop zavrel. Rano jsem musel opet restartovat. Pripojil jsem se lec DNS opet unreachable.
Mozna je to nejaka drobnost v nasytaveni siti obecne nevim.
Poradte lidi dobry, fakt je to vopruz.
- - -

odpovědět autor: Jouda   [IP: 85.160.57.XX]
napsáno: 5. ledna 2006 v 18:52
Tak si udělej route print a uvidíš, co kam jde.
A jestli uspíš počítač, zatímco jsi připojen, tak musíš restartovat USB - alespoň s modemem GTRAN je to nezbytné. Leší je před spaním odpojit.
- - - -

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 7. ledna 2006 v 20:29
Modem samozrejme odpojuji pred uspanim. Route print jsem zkousel jiz pred tim. Nevidim v tom zadny rozdil nez kdyz to funguje.
Ten problem je zrejme obecny nekde na mem PC z hlediska prepojovani siti nebot i pri pripojeni do Ethernetu v praci mi DHCP prideli standartne vse co potrebuji, ale opet DNS nic nevraci ani nejde opingnout. Gateway jde.
Zkousim flushnds a jine ale bez uspechu pomuze jen reboot.
Any idea? Nejaky jiny alespon batch command.
Diky

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz