Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jarda   <farm.volf@quick.cz>   [IP: 85.160.46.XX]
napsáno: 9. ledna 2006 v 10:55
Připojování Any DATA
Po zapnutí počitače je pro připojení na internet potřeba modem vypnout a zapnout. Tak naběhne signál. Jinak nikoli. Potřebuji poradit, jek zajistit, aby se modem připojil i bez vypnutí a zapnutí. Dík.
Počet reakcí: 11, nejnovější: 24. leden 2006 v 16:38.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.74.XX]
napsáno: 19. ledna 2006 v 11:03
RE: Připojování Any DATA
nastav Any Data jako výchozí prřipojení a v kolonce nastavení zatrhni automaticky zjišťovat nastavení
- -

odpovědět autor: jarda   <farm.volf@quick.cz>   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 24. ledna 2006 v 11:33
Dík, ale bohužel je to stejné.
- - -

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 24. ledna 2006 v 16:38
zkus ve vlasnostech modemu přesně definovat připojení,ve firewallu Win(SP2)nastav moden do vyjímek.Opravdu to je loterie. Tvoje lokalita a OS?
-

odpovědět autor: paia   [IP: 62.77.71.XX]
napsáno: 16. ledna 2006 v 13:17
taky jsem ted narazil na problem s anydata, prijel sem na Moravu, kde jsem pred 14 dny anydata normalne pouzival, pichnul jsem model do USB, nabehly win, zkusil jsem se pripojit k siti, ale po 6 vterinach me to vykoplo. modem jsem pak pichnul do notebooku, pul hodiny to jelo a pak najednou zacal taky vyhazovat, zoufalej jsem volal v 10 vecer na eurotel (nastesti mam v zaloze GPRS pro pripad krize), tam mi rekli, ze mam dat modemu pul hodiny pokoj, aby se mohl korektne prihlasit do site (coz mi pripadlo jako nesmysl, jelikoz jsem uz pul hodiny fungoval, takze modem musel uz byt v siti davno), kazdopadne jsem to zkusil, v 11 pripojil modem k notasu a svete div se, ono to jelo! ke stolnimu pocitaci jsem to pripojil az vcera, abych zjistil, jestli se to nahodou nerozbehne i tam a ani tuk. tak nevim, kde je problem...
- -

odpovědět autor: Jrij   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 19. ledna 2006 v 20:47
Sem z Tabora včera mne taki z 22-01 nešlo pripojit k siti.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.13.72.XX]
napsáno: 11. ledna 2006 v 14:48
Modem ,ovladače , USB .....:) Vyber si - je to loterie . Takhle se ale normálně fungující modem chovat nemá ....
- -

odpovědět autor: emil   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 18. ledna 2006 v 23:23
jak to že nemá? myslíš náš modem od našeho Euretole z Bubenče? ten nemůže bejt kyselej

od kdy se tak přiblble divíte, jste asi nováčci - projděte si fórum, kurňa, já bych se tak strašně divil, kdyby mi to valilo aspoň 20kBps tak 14 dní, že bych se z toho ožral
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 9. ledna 2006 v 18:08
Nejlepší signál je na šibeničním vrchu, o půlnoci, za úplňku. Jináč stojí zapiču.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 19. ledna 2006 v 22:50
a na antenu namotat provaz z oběšence,zakopat to do země a pokropit panenskou močí.Na kompu pak spustit 2x hledání min,3x solitaire a malování.Při spouštění Internet Exploreru se modlit ke Svaté Instalaci,přeříkat Billovo desatero a pak uvidíte ten fofr,1032 instalačních disket Windows stahnete neuvěřitelně rychle,ale v náhodném pořadí. :-))
- -

odpovědět autor: CryingDragon   [IP: 85.160.100.XX]
napsáno: 16. ledna 2006 v 13:57
Jo pravda pravdoucí,vyskoušel jsem to a nestíhal jsem ta rychlost je uplně parádá myslím něco kolem 1024kbps a stahovaní 512kbps, škoda jen ten pocit strachu a neustále ohlížení se kolem sebe,dvakrát jsem si cvrkl do gatí.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.99.144.XX]
napsáno: 9. ledna 2006 v 17:53
Tady je rada jednoduchá.

Lehce jej poklepej pětikilovou palicí. Signál se sice nezlepší, ale značně se ti uleví!

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz