Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Vašek   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 11. ledna 2006 v 16:24
Různá rychlost na 2 počítačích
Pánové, mám problém. Používám v práci i doma Eurotel CDMA, když si změřím rychlost na dsl.cz, tak to mám průmerně v práci tak 300-350 kb/s a doma dokonce 500-600 kb/s. Problém je, že když jsem doma na netu, tak se mi stránky natahuje neskutečně pomalu, tipuju tak jako kdyby to bylo tak max 30 kb/s. Když něco stahuju, tak to letí klidně i těch 500 kb/s.V práci na druhém compu je vše OK. Procák mám opteron 144, 1 GB RAM, win XP SP2cz. Určitě bude chyba jen v nastavení. ale nevím, kde a co nastavit. Ještě mě tak napadá, když se připojí modem, tak v pravém rohu lišty se mi objeví něco jako "modem CDMA připojen rychlostí 28,8 kb/s", ta rychlost by opravdu tak odpovídala tomu načítání stránek; když jsem tam cca před rokem používal svůj starý comp, tak se tam objevovalo "modem připojen rychlostí 918,1 kb/s" - volal jsem na ET linku, že prej to je jedno (moc se mi to nezdá). Moc děkuju za odpověd
Počet reakcí: 1, nejnovější: 12. leden 2006 v 17:45.
-

odpovědět autor: Jarda   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 12. ledna 2006 v 17:45
RE: Různá rychlost na 2 počítačích
Přikláním se k odpovědi eurotelu. Nastavení tzv. max. rychlosti modemu nená v případě CDMA pražádný vliv. Mě se takto choval modem v případě, že jsem si aplikoval postup "pro zrychlení CDMA" (odkazy na tento postup nalezneš tady v diskuzích) a zároveň jsem pak zkoušel experimentovat s různými hodnotami v registrech. V jednom z momentů se mi výrazně zvýšil download velkách souvislých souborů, ale naopak velmi zpomalilo klasické brouzdání kdy jsou stahovány desítky malých souborů. Pokud jsi aplikoval některý z těchto podobných postupů, zkus kompletně odinstalovat GTRAN, vyčistit tregistry (stačí ty klíče které byly v návodu) a následně proveď čistou instalaci ovladačů (případně těch nejnovějších) a pak uvidíš ....

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz