Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 405,1 kbit/s
hodinový trend: -238,8%

CDMA U:fon: 135,4 kbit/s
hodinový trend: -367,5%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Švéd   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 14. ledna 2006 v 12:06
Časové a rychlostní rozdíly
Nevím co vám na ty kecy rict. Driv jsem se taky otacel na tento server s problemy, ale ted mam cmda uz pul roku a zacinam to vse chapat. Jelikoz nevim kde je bts a antenu mam v byte a i kdyby byla za oknem je stejne stinena dvorem avsak pres toto vse mi to lita zatim co jsem postreh 115kB/s a to je slusny ne? Vzdy kdyz jdu v 6 rano do prace zapnu pc a max 3s a dc++ ma nacteny seznam uzivateklu a hned to stahuje za dve az tri hodky je rychlost az do pul noci tak tech 5kB/s (Nicmene nekdy i odpo to rychle beha). Takze po delsich zkusenostech vam vsem muzu rict ze jestli chcete sosat tak od pul noci do 9 do rana do jede supr. Pokud nekoho stve ze odpo nemuze ani na ten blbej email, staci vypnout dc++ nebo jineho klienta a okamzite rychlost stoupa. Pravdepodobne to je nejak propojene, ze kdyz stahuju s p2p siti rychlost je pomala a stejne tak je i pomale i prohlizeni stranek. Po vypnuti p2p siti vsak rychlost okamzite stoupa na svou pravou hodnotu. Uzivejte si a zdar Švéd P.S. Ja jsem plne spokojen (no jasne bral bych lepsi jenze jsem v lokalite kde to nejde)
Počet reakcí: 2, nejnovější: 14. leden 2006 v 23:10.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 14. ledna 2006 v 19:16
RE: Časové a rychlostní rozdíly
tebe nam nadelilo samo nebe.... takove rozumy davat co vsichni vedi.... nominuji te na 'Ceskou hlavu 2006'
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 14. ledna 2006 v 23:10
RE: Časové a rychlostní rozdíly
Stastny to clovek kterej aspon muze nejak slusne stahovat z p2p:) Me to bezi tak pomalu ze to radsi ani netaham.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz