Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 948,9 kbit/s
hodinový trend: +134,3%

CDMA U:fon: 1610,7 kbit/s
hodinový trend: +1089,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jirka   <ji.ze@seznam.cz>   [IP: 85.160.58.XX]
napsáno: 30. ledna 2006 v 14:24
CDMA pod Win XP
Dobrý den. Používám CDMA GPC-6420 již přes dva roky na Win 98. Po zakoupení nového PC s Win XP service pack 2 se mi nepodařilo modem nainstalovat tak, aby se připojil. Automaticky mi rozeznal modem, ale psalo mi to neznámý USB device, teď dokonce mi to rozeznává jako velkokapacitní zařízení USB. Prosím o pomoc. Děkuji Vám. Jirka
Počet reakcí: 13, nejnovější: 31. leden 2006 v 10:55.
-

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.231.XX]
napsáno: 31. ledna 2006 v 10:55
RE: CDMA pod Win XP
zkuste http://falknov.wz.cz/
-

odpovědět autor: Adamec   [IP: 84.242.95.XX]
napsáno: 30. ledna 2006 v 19:58
Odinstaloval bych vše (Vše, to myslím i neznámé zařízení ve správci.) a začal znova. Už si to přesně nepamatuji, ale asi tak: Nainstalovat z CD GT-dialer, bez ohledu na to, že Windowsy říkaj že ovladač není podepsána.....a ty jejich kydy, potom připojit spuštěný modem, a zbytek by se měl doinstalovat sám. Při změně USB se to instaluje znova, ale už jen z vlastních uložených dat. Jinak s připojením nebyly problémy. Ale jsou to Windows, tak je možný všechno. Trpělivost a snad se zadaří. A.
-

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.242.XX]
napsáno: 30. ledna 2006 v 19:02
možností je mnoho,já bych spustil pomocí ovládacího panelu Nástroje pro správu/ správa počítače/správce zařizení/kliknout na modem(zamodrat) a nahoře v nástrojové liště pod nápovědou se objeví modrá ikona obrazovky s lupou,kliknout na ní,provede se kontrola hardware,potom bych postupoval v zavislosti na kontrole,zaklad je v tom aby systém detekoval modem bez chyb,tj i bez žlutych vykřičníků.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 30. ledna 2006 v 16:57
mno co dodat ten GPC je fakt hroznej modem mel sem ho pred rokem ve win xp home - taky mi to takhle blbo tak sem jim pak vypovedel smlouvu a ze by uz meli bejt na rade slibovany novy modemy skutek, utek a az od rijna byly skoro trictvrte roku sem cekal na novy modem mno pak sem si ho koupil znovu a je to super vecicka zahod ten kram GPC a kup anydata je to pro xp jak stavjeny...fakt nekecam vim o cem mluvim....
- -

napsáno: 30. ledna 2006 v 19:49
Zdravím, jakej je upload u XPček? Já nemůžu udělat víc jak asi 40kbit i v místě, kde to fakt slušně frčí. (v autě u BTSky) Ale G-Tran dával i přes 105 kbit ve W98. V XP taky byl pomalej. Čím to může být? Firewall je ve Windowsech vypnutý. Jinak s AD spokojenost, lepší citlivost na vnitřní anténu, nevypíná se. Díky za rady. A.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 30. ledna 2006 v 20:02
u XP ma pres 50 vetsinou tak 80kbs...to nezalezi na sile signalu ale na kvalite ja mam BTS 200 metru od baraku mam 2carky a rychlost?? fakt super okolo500kbs nekdy i min ale vecer jeste lepsi 500-800kbs a upload?? 50-85kbs
- - - -

odpovědět autor: Bobika   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 30. ledna 2006 v 20:29
To teda sorry,ale to je blud jako hrom.
1.)Nezáleží na kvalitě ale na signálu - takže naopak
2.)kolik účastníku je na onu BTS přihlášených

Můžeš stát třeba pod ní a bude Vás tam třeba 50.,tak ti to pojede jak dial.
Nevěř všemu co se tady píše.Mrkni se občas na všechny debaty.Tam toho najdeš spoustu.
- - - - -

napsáno: 30. ledna 2006 v 23:32
Je to tak. I když "učešeš" signál směrovkou, zbavíš se odrazů a máš signál silnej, není to ještě výhra. Záleží na tom, zda Eurotel dá nebo nedá. Ale v tom uploadu musím mít nějakou zradu, i když se download blíží megabitu, Up je pořád do 45. Nevím co s tím, v 98mičkách s G-tranem to jelo přes 100 (teda pokud Eurotel dovolil, a modem se nevypnul) a v XPčkách taky kolem 45. A dělaj mi to dva počítače.
- - - - - -

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 30. ledna 2006 v 23:50
V98 neni vestavěnej firewall a XP jsou podstatně víc chráněné,v tom je podstatný rozdíl.
- - - - - - -

napsáno: 31. ledna 2006 v 09:53
Firewall mám v XPčkách vypnutý. Spíš si myslím, jestli to nepřebralo nějaký nastavení po modemu pro dialup.
- - - - - - - -

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.231.XX]
napsáno: 31. ledna 2006 v 10:32
mořností je opravdu mnoho,i když je firewal vypnutý ,tak je stale ve střehu,antivir k tomu,zanešené registry,atd,je toho moc...používám CDMA už skoro 2roky a jediná pomůcka která se osvědčíla je vyčíštění registrů od různé veteše a modem nastaven Průvodcem připojení,kde vyplňujete jen název přípojení,číslo a heslo.Doplňkové programy jen zpestří prostředí,ale v podstatě zdržujou ještě víc. Na čístění reg. používám SpySheriff-www.spysheriff.com ,crack najdete na www.cracks.vg/ Tento programek mi doporučil sám OS,kdyz jsem chytil těžkeho trojana,který prošel osobnim firewallem,antivirem a i firewallem OS.Za zkoušku to stojí a možna budete překvapen.
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.226.XX]
napsáno: 30. ledna 2006 v 23:31
tak proc mi to lita takhle rychle kdyz mam jenom dve carky uvazuj trochu pane inteligentni.....
- - - - - -

napsáno: 30. ledna 2006 v 23:36
Sice slabý signál, ale bez odrazů, homogenní pole, fungující modem, málo zatížená BTS.... a jsi král. Máš prostě štěstí.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz