Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 948,9 kbit/s
hodinový trend: +134,3%

CDMA U:fon: 1610,7 kbit/s
hodinový trend: +1089,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Martin H.   <martha@wo.cz>   [IP: 212.90.253.XX]
napsáno: 31. ledna 2006 v 07:15
Rychlost CDMA
Zdravím. Mám následující problém. Připojení CDMA pod XP mi běhalo cca 500÷600 kbps. Posledních 14 dní mi rychlost klesla na max 150 kbps.
Setkal se už někdo s tímhle problémem? Op tvrdí, že má vše v pořádku. FUP neuplatněna. Mě se na síle signálu taky nic nezměnilo.
Může to být důvod k ukončení smlouvy na 24 měsíců?
Pomůže reinstalace PC?
Konfigurace: PC Duron900, 512MB RAM, modem Gtran-6420, anténa externí Yagi.
Díky za tipy.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 31. leden 2006 v 13:37.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.213.192.XX]
napsáno: 31. ledna 2006 v 13:37
RE: Rychlost CDMA
Co bys ukončoval, to je pěkné těch 150kbps, jsou na tom i hůř, přeci.
Ale každou smlouvu lze zrušit, pokud ji jedna ze stran není schopna plnit. Ale ET ji zřejmě plní, dokud se dostaneš na net.
-

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.231.XX]
napsáno: 31. ledna 2006 v 10:44
jakým způsobem se ppřipojujete? Pomocí programu Gtran,nebo ovladacího panelu (síťová připojení)?
- -

odpovědět autor: Martin H.   [IP: 212.90.253.XX]
napsáno: 31. ledna 2006 v 10:57
Pomocí síťového připojení.
- - -

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 31. ledna 2006 v 11:44
v podstatě se vše odehrává v závislosti na poskytovateli,co vám v daném okamžiku nadělí pří přípojení do sítě.V pc nemáme moc možností jak rychlost připojení zlepšit a různé doplňkové prograny fungují spíš opačně.Zkuste vytvořit další připojení pomocí Průvodce připojení,nazvěte ho třeba GPC=6420,jinak je vše stejné(původní připojení nechte jako výchozí),povolte kompresi modemu,povolte řízení toku,povolte řízeni chyb modemem a zkuste to přípojit.Je to jen dalši varianta,používam to taky,rozdil v rychlosti je pruměrně 10kb/s vyplatí se čistit registry od spamu,červů a jiné veteše co žalují do sítě a brzdí zaměrně system.Pokud hodně hrajete pc hry a jiné kratochvíle,reinstalace je na místě.
-

odpovědět autor: Jirka   [IP: 85.160.71.XX]
napsáno: 31. ledna 2006 v 10:40
To se ani nediv. U tohoto připojeni je to normální. Jednou si na hoře a pak dole. Buď rád,že ti to aspoň takhle trošku běhá.!!!
- -

odpovědět autor: Martin H.   [IP: 212.90.253.XX]
napsáno: 31. ledna 2006 v 10:44
Jo jo, ale zvyk je zvyk...
Nejvíce mě štve, že jsem to pořizoval v době, kdy v naší lokalitě nebyl ani jeden WiFi poskytovatel a o aDSL jsem si mohl nechat jenom zdát.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz