Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 948,9 kbit/s
hodinový trend: +134,3%

CDMA U:fon: 1610,7 kbit/s
hodinový trend: +1089,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Andrew   [IP: 85.160.236.XX]
napsáno: 3. února 2006 v 00:09
Jak vam jede CDMA na Kyjovsku?okr.Hodonin
asi nejak takto....
Rychlost stahování dat: 102.1 KB/sec
Rychlost připojení k internetu: 816.4 Kbps
Počet reakcí: 18, nejnovější: 5. únor 2006 v 19:35.
-

odpovědět autor: Andrew   [IP: 85.160.247.XX]
napsáno: 5. února 2006 v 19:35
RE: Jak vam jede CDMA na Kyjovsku?okr.Hodonin
Tchor:Tak ja ji mam asi nekde na tem SILE ale to mam bliz,tak zatim nevim...patram...zeptam se na prodejne...treba bude vedet,ale nepocitam s tim...:-(
-

odpovědět autor: Andrew   [IP: 85.160.253.XX]
napsáno: 5. února 2006 v 15:14
Tchor:Dnes me pisal ET ze mam BTSku vzdalenou cca 3700 m,tak musim vypatrat kde je...pod azimutem 70st...tak by me zajimalo kde je...ale asi budes mit stejnou BTSku nebo vylez na ten kostel....a muzes surfovat odtamtud...
- -

odpovědět autor: tchoř   [IP: 160.218.41.XX]
napsáno: 5. února 2006 v 18:05
Počkej to je zajímavý. Já to chytám ( možná odrazem) v azimutu cca na 6 hodinách asi někde směr Dubňany. dej vědět jsi vykoumal. dík
-

odpovědět autor: Andrew   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 4. února 2006 v 22:19
Tchor:Ty voe...to ja bych nevydrzel...hned bych jim tam volal a
posilal maily...sem jim v utery psal a jeste neprisla odpoved..jen ze byl prijat a ze se resi:-D
- -

odpovědět autor: tchor   [IP: 85.160.81.XX]
napsáno: 5. února 2006 v 14:30
Dneska signál 4 čárky a rychlost připojení dle dsl 29.32kbps. Pro ty kteří pláčou nad více jak 100, že je to pomalé. Všichni pojďte do Mistřína aby jste měli představu o pomalé rychlosti. Potom můžete kvalifikovaně nadávat.
-

odpovědět autor: Andrew   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 4. února 2006 v 21:42
Tchor:Tak jak me to jede ted,tak to jeste nikdy nejelo...sosam 8.9kB/s......a to se vyplati...ja do nic vubec nevidim...jednou to jede tak a pak zase tak....ale uz mam po smlouve,tak asi skoncim...
- -

odpovědět autor: tchoř   [IP: 85.160.95.XX]
napsáno: 4. února 2006 v 21:51
Tak to jsi teďka na tom stejně jako já. jenže já mám na any 2 čárky signálu. Rychlost připojení netu dle dsl 72,2kbps.
-

odpovědět autor: Andrew   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 4. února 2006 v 15:36
Tchor:Jo je tu kabelovka,ale nemam ji v baraku a zrizeni by stalo neco kolem 4000kc + ty kraviny kolem netu...mel sem ten G-Kram a ten me odesel,tak me dali AnyData..a mam normalni magnetku,ktera je polozena normalne na parapetu za oknem na kovove liste a jede no...ale ty vysoke rychlosti pocituju teprve tento tyden....jinak stabilnich 250kbps...jednou me to ukazalo i 19kbps a to sem nevydrzel a volal sem na tu jejich zhavou linku..
- -

odpovědět autor: tchor   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 4. února 2006 v 20:32
Já to jedu normálně bez antény.Gtran co jsem měl půjčený před cca rokem chodil v pohode kolem 800.Any jedu v Mistríně na směrovku yaginu origo et na půdě. protože mám strach ji vytáhnout ven na stožárek ačto bych ji musel uzemnit na hromosvod a ten nejdříve vykopat. Jinak platím tu njemenší sazbu a zřejmě to má vliv i na omezení rychlosti na 512 kbps. Asi tak nějak by to mělo fungovat.S any jsem maximálně spokojen. Onehdá jsem ho testoval týden v kuse na danceradio při streamu 64 kbps a ani jednou to nevypadlo.
-

napsáno: 4. února 2006 v 12:13
Tchor:aha tak potom CDMA byla jasna volba...mno ja to sem si to poridil uz kdyz to bylo nove,hned v srpnu 2004 a to v Kyjove nebylo nic krom Telecomu a ten stal za .... a Kymes a ten byl drahy,ptz tu bylo malo AP...takze sem bral CDMA...a ted to posledni dobou jede...
- -

odpovědět autor: tchoř   [IP: 85.160.225.XX]
napsáno: 4. února 2006 v 13:04
A v Kyjově není kabelovka s netem? Je pravdou, že někdy v polovině minulého roku ET vybudoval BTS a posílil pokrytí signálem a tím pádem se zvedla i rychlost. A anténu máš vněší nebo používáš tu maličkou na modemu?
-

napsáno: 4. února 2006 v 11:32
Tchor:a proc jsis porizoval CDMA?vzdyt je u vas IBSstudio nebo jak se to jmenuje..ale tam jsou zase na ....ceny a rychlosti!!!
- -

odpovědět autor: tchoř   [IP: 85.160.225.XX]
napsáno: 4. února 2006 v 12:04
Myslíš kabelovku selfnet? Tak to máš pravdu ta tady je a net pře ní je možný. Problém byl ten, že minulý rok v létě ještě byla podmínka mít ještě k tomu kabelTV. Letos po změně ta podmínka již není. O wifi-ně nevím asi jsem se nezajímal. Kromě toho potřebuju mít připojení ještě v brně a vidlákově praze. kromě mistřína mi to v ostatních uvedených vidlákovech chodí jako vidle (kolem 450kbps).
-

odpovědět autor: Andrew   [IP: 85.160.233.XX]
napsáno: 4. února 2006 v 08:05
Rychlost stahování dat: 181.9 KB/sec
Rychlost připojení k internetu: 1.4 Mbps

takhle to ted lita porad :-D
-

odpovědět autor: Honza   [IP: 85.160.253.XX]
napsáno: 3. února 2006 v 16:33
A tos měřil po návratu ze sklepa!!!
-

odpovědět autor: Andrew   [IP: 85.160.236.XX]
napsáno: 3. února 2006 v 08:48
Tchor:ee primo v Kyjove...no spis na kraji...celej tyden to tak jede...ty jsi primo z Mistrina?
- -

odpovědět autor: tchoř   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 4. února 2006 v 11:11
Ano,a můžu ti říci, že je to nanic. Jedině kde to chodí trochu líp je u kostela /a na věži nejlíp/. Asi je to tam pod ochranou boží. Ostatní tak na dvě čárky signálu a lítáš po baráku jako blbec. Hodně je to závislé na počasí. Někdy se propracuju i na závratných 150kbps. To je teda potom úspěch. Lepší to tady už nebude.
-

odpovědět autor: tchoř   [IP: 85.160.69.XX]
napsáno: 3. února 2006 v 02:27
Tak to jsi borec, ještě máš napsat která vesnice.Mistřín je to úplně na nic.Mizerný signál a rychlost připojení kolem 70 kbps.Jsem z toho na mrtvici EDGE je tady rychlejší.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz