Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 948,9 kbit/s
hodinový trend: +134,3%

CDMA U:fon: 1610,7 kbit/s
hodinový trend: +1089,9%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Steav   [IP: 85.160.15.XX]
napsáno: 13. února 2006 v 15:15
Jakou ANTÉNU pro CDMA
ČAU POTŘEBOVAL BYCH PORADIT JAKOU ANTÉNU PRO CDMA...........KDYŽ TAK MI SEM HODTE NĚJAKEJ LINK NA TU ANTÉNU..............DÍK
Počet reakcí: 3, nejnovější: 20. únor 2006 v 09:12.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.231.XX]
napsáno: 15. února 2006 v 14:54
RE: Jakou ANTÉNU pro CDMA
ja pouzivam normalni antenu na TV. samo, ze na ni neni pripojeny zesilovac... pouzil jsem antenu na 450Hz. Mam skoro plny signal s touto antenou, bez no je to zadny, nebo hodne slaby...
- -

odpovědět autor: fikocx   [IP: 85.160.232.XX]
napsáno: 20. února 2006 v 09:12
ja měl velky problem s rychlostí kolem 50/kbs na eurotelu mi poradili abych si koupil směrovou antenu, tak sem koupil 10 prvkovou 12 db zdarma 10m kabelu a super cena 790kc.na eurotelu miporadili kde ji mam nasměrovat teda na kolik stupnu,ted mam rychlost 300 až 650 kbps,jenom škoda že není na any data anelyzér ještě bych to doladil!!!!! a fičí i hamachi.
-

odpovědět autor: Maximus   <pixly@seznam.cz>   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 14. února 2006 v 23:03
Koupil jsem si jaginu (tj směrovou anténu), a mimo částečné nijak velké zvýšení rychlosti mi přibyl další problém co cca 3dny musím anténu pootočit jinak jedu na cca 128Kb/s a neuvěřitelně velký ping, začínám eurotel obviňovat z toho že mají vysílač na karavanu :-) bohužel to myslím vážně a investice antény, která mi byla předsunuta samotnou eurotel linkou se mi zdá naprosto zbytečná. Mimojiné mě i když jsem byl týden aktivní za celou dobu nenašli že bych byl připojený, tudíš nemohli analyzovat můj problém.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz