Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 418,8 kbit/s
hodinový trend: -126,6%

CDMA U:fon: 683,3 kbit/s
hodinový trend: -135,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

řazení od nejstarších po nejnovější
zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: mar.tan   [IP: 147.230.50.XX]
napsáno: 28. února 2006 v 14:32
SMTP server
Jaké s ním máte zkušenosti? Mně už zhruba 14 dní neskousne přílohy, zkoušel jsem odesílat různé soubory 500 KB - 15 MB a nic, celý mail proteče ale na konci to zahlásí chybu :-(

P.S. Případně jiné smtp servery neznáte, které by se daly použít?
Počet reakcí: 6, nejnovější: 26. srpen 2010 v 08:45.

odpovědět autor: joska   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 28. února 2006 v 19:15
RE: SMTP server
Je to zajímavé mě to také nejde chtěl jsem poslat oskenovaný doklad na úřad ve velikosti 1,4MB,ale nešlo to poslat tak jsem
to nakonec poslal poštou.Když už nadávám na rychlost proč aspoň nejde pořádně Email.Kdo už konečně s těmi podvodníky z Eurotelu něco udělá.K čemu platím skoro 1100 Kč když nejde pořádně ani to základní.

odpovědět autor: Anonym   [IP: 62.245.115.XX]
napsáno: 28. února 2006 v 23:52
vyřešil jsem to následovně: na seznamu jsem si zřídil adresu a v outlooku nastavil smtp server seznam, a heslo a tak. seznam totiž vezme email odkudkoliv, pokud tam máte účet, taky se to občas zadrhne, ale je to výrazně lepší /hlavně s přílohama/ než smtp etmail

odpovědět autor: Anonym   [IP: 88.100.246.XX]
napsáno: 3. března 2006 v 01:27
CDMA není vhodné na posílání větších souborů! Síla CDMA tkví v jeho rychlosti stahování! To nevíte?

odpovědět autor: Eurotelem okradený zákazník   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 3. března 2006 v 07:57
Souhlasím s tebou,
přílohy i jen 500 kb (fotografie apod.) mi nejdou odeslat přes smtp.etmail.cz asi už měsíc. Předtím to fungovalo spolehlivě ale nyní už to nejde. Mohu odeslat jen mail bez přílohy.

Psal jsem dotaz na Eurotel (info@eurotel.cz), ale odpověděli mě, že to funguje a lze odeslat přílohu do 2 Mb.

Jim to prý funguje - mě ne! A to za to platím 1069,50 Kč měsíčně.

Vzhledem k tomu, že internet je pro mne jediný způsob jak mohu komunikovat se světem, vyřešil jsem to změnou smtp serveru a nyní používám smtp server svého poskytovatele hostingu domény.

Problém byl vyřešen, jen ve mě zůstal takový marný pocit, že mne Eurotel opět o něco okradl.

Eurotel = HOUBY ZE ŽIVOTA !!!

Váš Eurotelem okradený zákazník

odpovědět autor: Michal   <nemam>   [IP: 85.161.228.XX]
napsáno: 24. srpna 2010 v 22:49
Já jsem teď připojen přes O2 EDGE a problém je stejný. Hledal jsem proto, jestli má někdo podobný problém a ejhle - 4 roky stará záležitost a t to nijak neopravili. Asi to mají schválně, aby jim uživatelé tu jejich vysokorychlostní linku 4kB/s nezatížili. Bohužel na naší malé vesnici jiný internet není. Je to stejná mizérie jako před 10 lety.

odpovědět autor: DaVe   <dm0822@centrum.cz>   [IP: 85.160.43.XX]
napsáno: 26. srpna 2010 v 08:45
přejít na CDMA pokud je možno.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz