Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 418,8 kbit/s
hodinový trend: -126,6%

CDMA U:fon: 683,3 kbit/s
hodinový trend: -135,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Kamil   [IP: 85.70.229.XX]
napsáno: 8. března 2006 v 16:44
Autostart CDMA
Jaký mám použít prográmek, aby se mi spouštěl interet CDMA při startu Windows XP??? EurotelFreedialer nebo JAG Internet on line? Nebo jiný??? Jiné funkce zase tak nepotřebuji. Mám modem Anydata. Díky moc!
Počet reakcí: 17, nejnovější: 11. březen 2006 v 12:03.
-

odpovědět autor: mkakonecn   [IP: 61.161.97.XX]
napsáno: 9. března 2006 v 17:39
RE: Autostart CDMA
Použíj tento jednoduchý program ADSL Automat 1.01, neobávej se názvu lze použít i pro CDMA, připojí tě při startu + připojí tě při odpojení je zde: http://www.slunecnice.cz/product/ADSL-Automat/
- -

odpovědět autor: Kamil   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 10. března 2006 v 23:07
Taky skvělej peográmek - jednoduchej a funkční. Díky
-

odpovědět autor: Charlie von Falknov   <charlievonfalknov@centrum.cz>   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 8. března 2006 v 19:57
Stačí na to na obyčejný soubor s příponou start.bat

do něj vlož příkazy:
echo off
rasphone -d cdma

chceš-li současně spustit ještě nějaký jiný program (např. Firerox) přidej řádek:

start firefox.exe

takto vytvořený baťák dej do složky Po spuštění.

Po startu PC bude automaticky spuštěno připojení k internetu za předpokladu, že byl modem zapnutý a připojení se jmenuje CDMA. (lze přejmenovat)

Chceš-li připojení ukončit stačí spustit soubor stop.bat ve kterém bude příkaz:

rasphone -h cdma

Na plochu lze umístit zástupce obou .bat souborů a můžeš zapínat a vypínat připojení k netu až do alelujá!

http://falknov.wz.cz
- -

odpovědět autor: Kamil   [IP: 85.160.30.XX]
napsáno: 8. března 2006 v 22:21
Díky, nevím ale jestli to zvládnu.... Jestli by nebyl jednodušší ten prográmek...Ale prý nestojí za nic, tak nevím.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 8. března 2006 v 22:30
Telefonické připojení - - vytvořit zástupce a přesunout ho do složky Start->Programy->Po spuštění,A je to.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.31.XX]
napsáno: 8. března 2006 v 22:34
PRO LAMY je to C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Po spuštění
- - - - -

odpovědět autor: Kamil   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 8. března 2006 v 23:00
Vše jsem tentokrát pochopil, ale bohužel po provedeném úkonu byla situace stejná.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.84.XX]
napsáno: 8. března 2006 v 18:01
u EurotelFreedialer jdou všechny funkce na vsechny modemy, jen vyčítani stavu modemu tj, signal a baterie jde jen u GtTran.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.246.XX]
napsáno: 8. března 2006 v 18:56
To je snad nejhur splácanej program co jsem viděl. Jednou jsem ho testoval a je fakt na prd
- - -

odpovědět autor: Kamil   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 8. března 2006 v 23:02
Tak co mám dělat? Potřebuju, aby mi po startu naběhlo ICQ a ne abych klikal na Anydata, dával připojit, nebo na IE.
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 9. března 2006 v 18:53
...a co takhle klasicke pripojeni z win (v sitich nebo jak se to tam jmenuje)...odskrtnes tam,aby se te to pokazde neptalo na jmeno,heslo,domenu atp...proste,aby se te to neptalo vubec na nic a das automaticky pripojeni...nebo si to hod do "po spusteni",stene ale budes muset mit nmastaveny,aby se te to na nic neptalo...
- - - - -

odpovědět autor: Kamil   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 9. března 2006 v 22:26
No jo to by šlo ale jak to zaškrtnu tak příště je to odškrtnutá...Nechápu to.....
- - - - - -

odpovědět autor: Kamil   [IP: 85.160.14.XX]
napsáno: 9. března 2006 v 22:29
A taky to nenabíhá se startem Windows ale teprv když kliknu na IE.
- - - - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 10. března 2006 v 10:00
tak jeste jinak..ja ve win pouzivam EurotelFreeDialer (a celkem bez problemu)...a v nem si muzes nastavit,aby se spustil pri startu win...ale to ti nezaruci,ze se pripojis..to ti zaruci az zaskrtnuti: pripojit po start (win)..a mas vystarano...tedka jsem to vyzkousel a funguje to...
...a jestli nechces pouzivat EFD,tak ostatni pripojovaci programy tu volbu budou mit nejspis taky...
- - - - - - - -

odpovědět autor: Kamil   [IP: 85.160.26.XX]
napsáno: 10. března 2006 v 22:58
Už to funguje dík!!!!!!
- - - - - - - - -

odpovědět autor: Karlos   [IP: 85.160.248.XX]
napsáno: 11. března 2006 v 12:03
Ahoj taky používám EFD a nemá to chybu. Anydata sa mi pravidelně po dvou až třech dnech odpojoval a s timhle prográmkem je mi to uplně fuk, protože během chvilky se mi to zase automaticky připojí a při startu win taky. Ještě to hlídá data na FUP. Fakt užitečnej soft!!
- - - -

odpovědět autor: Kamile   [IP: 85.160.7.XX]
napsáno: 9. března 2006 v 01:20
To je nemilé...

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz