Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 418,8 kbit/s
hodinový trend: -126,6%

CDMA U:fon: 683,3 kbit/s
hodinový trend: -135,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Korea   [IP: 85.160.75.XX]
napsáno: 19. března 2006 v 07:01
GTRAN strikes back
Gtram z druhy ruky nahle ztratil signal, v nejhloupějsi cas a nesel pripojit. Donesl jsem ho do ET kseftu, kde mi ho za 5 minut vratili se signalem (netusim co s nim udelali). Jestli signal chytal nebo ne nevim, ale pripojit nesel. Ve ctvrty prodejne mi ho byli schopny poslat na reklamaci a pujcit jinej GTRAN. Druhej den ho postihla opet ztrata signalu. Po vypojeni a rozpojeni vsech kabelu a baterky a brutalnejsiho pozmoulani opet jede. Co se to s nim deje tusi nekdo? Prosim konkretni odpovedi, ne ze je to sxxxxa. To vim taky.
Počet reakcí: 11, nejnovější: 23. březen 2006 v 04:06.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.63.XX]
napsáno: 22. března 2006 v 23:12
RE: GTRAN strikes back
zajeď na prodejnu a řekni, že se ti nepravidelně vypíná. Takhle jsem vyměnil úplně zdravý GTRAN za ANYDATA prostě jen tak :-))))). Konkrétně v Praze v Jindřišské není problém.
- -

odpovědět autor: Korea   [IP: 85.160.245.XX]
napsáno: 23. března 2006 v 04:06
JJ. Problem je ze neni ze znackovy prodejny, mam ho z druhy ruky, abych nemel smlouvu, vim proc... Ten typek co to od nej mam ho koupil nekde v jiznich Cechach, sem zvedavej jak mi za nej vratej par klacku, nebo jak resej reklamace v neET prodejnach. Jinak jsem ho s timhle a vypadkama signalu reklamoval, rozhodne se moc nemeli ze by mi cpali novej anydata.
-

odpovědět autor: Petr   [IP: 85.160.42.XX]
napsáno: 20. března 2006 v 20:45
To je tezkej rebus. Dejme tomu, ze by se dalo odrazit od GT Dialex X , ten ukazuje pocet odeslanych a prijatych Byte. Z toho by se dalo usoudit pri ztrate signalu treba zda v ten okamzik odesila nebo ne. Vhodne by bylo mit zapnutou ikonu pripojeni k siti, ktera indikuje vlevo dole zelene odesilani paketu od tebe a vpravo nahore k tobe. Jo a dela to i na externi antenu, nebo jen na ten malej 5 cm klacek ?
Udelal bych PING nekam na znamou adres a v ten moment bych hybal kolem antenniho konektoru, jestli tam neni vakl. Kdyz se v ten moment PING na nektery z 10-ti pokusu vyrazne zpomali, tak by to byl asi studenak kolem antenniho konektoru. Ale samozrejme toho muze byt daleko vice.
- -

odpovědět autor: Korea   [IP: 85.160.254.XX]
napsáno: 21. března 2006 v 02:12
Diky za odpoved. NN. To si nerozumime. Modem hlasi ze neni signal, ale ani se ho nedari pripojit. O nejaky ikone, nebo odeslanejch-prijatejch byte neni mozny tea hovorit. Pripojovani trva asi 1/4 min a zamrzne. Modem pri tom reaguje, zacne aj blikat, ale pak to udela tu ikonku, preruseno spojeni.
- - -

odpovědět autor: Petr Helekal   <OLSEED.UNCOVICE@seznam.cz>   [IP: 85.160.77.XX]
napsáno: 21. března 2006 v 18:19
Mám tentýž problém, modem jede na 42 % signálu a náhle se objeví na jeho display že není signál a po chvíli se modem vypne a někdy i zablokuje komplet OS. Pokud se mu to nepodaří, nechám jej chvíli vypnutý a vydělám baterku. Zjistil jsem totiž že pokud je modem v pokoji, dochází k jeho velkému přehřívání, to jsem vyřešil tím, že jsem jej dal za okno na chlad, signál je sice stejný o (ne)rychlosti ani nemluvím, ale modem je stále připojený a nedělá problémy
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 21. března 2006 v 15:15
Tak to je ale logický, že jestli neni signál tak se ti ani nepřipojí.
Zkoušel si to s tou malou antenkou u gtranu?
- - - -

odpovědět autor: Korea   [IP: 85.160.226.XX]
napsáno: 22. března 2006 v 05:25
JJ. S malou (i s velkou), ale jelikoz kdyz jede tak mam full signal, tak velkou nedavam. Jsem si na 100% jistej, ze to neni ET vypadkem signalu, ale tim modemem.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 81.0.235.XX]
napsáno: 20. března 2006 v 09:14
Asi mas pojebanej pigtail.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.208.29.XX]
napsáno: 19. března 2006 v 21:11
Zahoď to !!!
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 195.113.86.XX]
napsáno: 20. března 2006 v 12:44
MUHEHE :D
- -

odpovědět autor: Korea   [IP: 85.160.233.XX]
napsáno: 19. března 2006 v 23:41
Dik, to sem presne ocekaval.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz