Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 418,8 kbit/s
hodinový trend: -126,6%

CDMA U:fon: 683,3 kbit/s
hodinový trend: -135,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: ehm   [IP: 85.160.45.XX]
napsáno: 19. března 2006 v 12:36
Problemy se signalem Praha 4 - Pankrac
Od soboty mam problemy se signalem v uvedene lokalite. Jede to sotva na jednu carku (GTRAN), takze rychlost je kolem 16 kbps (=2kB/s). Je tu jeste nekdo, komu to tady blbne, nebo mam problem v modemu resp. v antene?
Počet reakcí: 9, nejnovější: 23. březen 2006 v 04:23.
-

odpovědět autor: Korea   [IP: 85.160.233.XX]
napsáno: 19. března 2006 v 23:43
RE: Problemy se signalem Praha 4 - Pankrac
Me to vsude jede, jen v Praze na Pankraci sice ukazuje carky vsechny, ale to je jen fake a signal tam fakt neni. Potrebuju ho konkretne v pankracsky tramvajovy vozovne a prd. Kdyz jsem koukal na mapu pokryti ET tak kolem ulice 5.tyho kvetna je bilej flek.
-

odpovědět autor: AliasNick   [IP: 85.160.82.XX]
napsáno: 19. března 2006 v 19:16
Jak si nekdo poridi CDMA v Praze to nechapu!!!Jedinne,ze ho ma v notasu,ale toto je moc!!! LOL
- -

odpovědět autor: ehm   [IP: 85.160.50.XX]
napsáno: 22. března 2006 v 19:25
Nevim, co vam prijde moc. Sam jste si odpovedel, proc si poridit CDMA v Praze. Holt jsou lidi, kteri (nejen) pracovne potrebuji byt pripojeni na vice mistech, kde se pohybuji.
Ach jo, nektere komentare (vcetne jejich pisatelu) jsou opravdu hloupe.
Mimochodem, signal je tu stale velmi slaby, ale rychlost se zvysila temer na puvodni uroven.
- -

odpovědět autor: Korea   [IP: 85.160.233.XX]
napsáno: 19. března 2006 v 23:46
Jsou kupodivu i lidi co potrebujou net v terenu; ne jen aby machrovali po kavarnach. Ja zas nechapu proc si nekdo porizuje CDMA na stahovani kvant dat, resp se divi ze mu to ET ztezuje. Dal taky nechapu proc se furt nekdo v horni-dolni rozciluje, ze nema signal, kdyz tam jsou jednotkovy naklady na zakaznika prohibitivni.
- - -

odpovědět autor: Biges   <vd50@centrum.cz>   [IP: 193.85.69.XX]
napsáno: 22. března 2006 v 17:23
Pane Koreo, zákazníci pouze reagují na reklamní kampaň Eurotelu, která prostě a jednoduše slibuje hory doly. Ještě stále u nás není zvykem, aby společnosti v reklamě lhaly, ať již explicitně či implicitně. Kdyby se nejednalo o molocha Eurotel-Telecom, už dávno by to prošetřovala ČOI nebo TÚ. Jenže takhle si na ně nedovolí, Errortel vesele podvádí zákazníky dál. Mně slíbili do včera večer přeměřit signál, neb mi to v centru hlavního města nejde, jenže nic, dnes odpoledne jsem tam volal, nic. Kdyby alespoň přiznali, že mají síť v rozkladu, jenže toho ti bezpáteřní šmejdi nejsou schopní.
- - - -

odpovědět autor: Korea   [IP: 85.160.245.XX]
napsáno: 23. března 2006 v 04:23
Jinak samozrejme souhlas, jsou to bezpaterni smejdi atd... nic jinyho od mega firem nelze cekat, tak to proste je. Tim ze se bude clovek rozcilovat na studenty na infolince nebo nedejboze vrazet penize do pravnika jen plytva vlastnimi silami. Proste vetsina produktu techhle firem jede na zlomek toho co se inzeruje, to je standard netreba se cilit. Tim jen skodite vlastnimu zdravi, jiny efekt to nema. Je treba s tim pocitat vzdy dopredu a hedzovat se proti tomu jak to jde...a casto to jde...
- - - -

napsáno: 23. března 2006 v 04:10
Pane Biges. Veta "Ještě stále u nás není zvykem, aby společnosti v reklamě lhaly..." me rozesmiva, byt kysele neb nic jinyho mi nezbyva. Reklama je zalozena na lzi (hyperbole, nadsazce, buhvijaxeto nazve...ale pravdu bych v reklame nehledal). Dle empirickych zkusenosti: cim vic mi nekdo neco cpe, tim vetsi v tom bude hacek. Takze nez si neco koupim (a to co je v reklame obzvlast) hledam ty hacky. Proste s tou vetou nesouhlasim.
- - -

odpovědět autor: Wifista   [IP: 213.192.7.XX]
napsáno: 21. března 2006 v 20:25
je to tezka situace,kazdy podle svych moznosti,nekomu nic jinyho nezbyde.Nez se ale pro neco rozhodnu,natoz se nekomu upsat,tak si zjistim vsechny moznosti pripojeni. Komu neni rady,tomu neni pomoci....
- - - -

napsáno: 23. března 2006 v 04:12
Proto sem se taky nikomu neupsal a radsi za par kacek koupil shitgtran. Myslim ze FUP na me neaplikujou a myslim ze je to prave proto ze jsem se neupsal.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz