Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 418,8 kbit/s
hodinový trend: -126,6%

CDMA U:fon: 683,3 kbit/s
hodinový trend: -135,7%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Radek   [IP: 62.84.154.XX]
napsáno: 20. března 2006 v 09:57
Nefunkčnost CDMA od cca pátku - lokalita Plzeň
Již od pátku jsem měl problém s CDMA připojením, modem (AnyData), který posledních 1/4 roku fungoval skvěle se neustále odpojuje cca po 5-10 minutách, stránky se načítají neskutečně dlouho nebo se nenačtou vůbec.

Volal jsem na infolinku, kde mi poradili modem na půl hodiny úplně vypnout, poté se situace trochu zlepšila - připojení je stále pomalé, jen v případě, že pustím DC++ nebo jakýkoliv další program s větším přenosem dat dojde pomalu, ale jistě k odpojení.

Měl jste někdo podobný problém, nebo se jedná jen o nějaký hw problém mého modemu? Lokalita Plzeň-Slovany.
Počet reakcí: 6, nejnovější: 21. březen 2006 v 11:20.
-

odpovědět autor: Majk   [IP: 62.84.155.XX]
napsáno: 21. března 2006 v 11:20
RE: Nefunkčnost CDMA od cca pátku - lokalita Plzeň
Kladno vcera vypadek cca 19.00-20:30... Byl to posledni vecerni vypadek cca tak po mesici, jinak beha spolehlive okolo tech 500 v noci i 700-900.
-

odpovědět autor: Láďa   [IP: 85.160.21.XX]
napsáno: 21. března 2006 v 07:19
Jo,jo. Také mě bylo doporučeno na min.půl hodiny modem vypnout a vytáhnout USB z PC.(A to mě na help lince říkali, že nikdo jiný problém nemá) Lokalita Plzeň-Bory. Mám modem zapojený v ASUSu WL-500g. Když jsem připojil Gtran přímo do PC, tak se to rozjelo.Nakonec jsem zjistil na http://www.koppel.cz/cdmawifi/, ze ET dělal nějaké úpravy a je nutné natáhnout nový firmware. Když jsem to udělal, tak to maká, ale včera (20.3.) to zase chvíli nešlo vůbec, ale to už jsem s tím nic nedělal a cca po hodině se to zas rozběhlo. Docela dost potíží během pár dní. A to to rok docela chválím, asi jsem to zakřikl. :)
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 20. března 2006 v 20:30
Dneska něco podobného Mělník.Nenačítání stránek atd.Na datové podpoře potvrdili svůj výpadek,na odstranění se prý pracuje.Podařilo se mi připojit až teď tak uvidíme.
- -

odpovědět autor: roman   [IP: 85.160.28.XX]
napsáno: 20. března 2006 v 20:56
Od pátku jsem reklamoval u Eurotelu, ale pořád mi konstatovali, že není problém v síti ale u u mě. Díky totálnímu výpadku v celé ČR dnes večer mám teď zase net. No Vážení zákazníci chyba je vzdy u vás ne u poskytovatele služby. Pamatuhte si
-

odpovědět autor: shine   [IP: 160.218.184.XX]
napsáno: 20. března 2006 v 20:27
i mně se od pátku neskutečně zhoršilo připojení a pracovník technické podpory mi poradil modem nechat zapnutý bez připojení k PC či routeru. skutečnost, že et páchá něco se sítí vůbec nevěděl... to se ukázalo až po nutnosti flashnout asus novým fw. dnes už jim to vypadlo úplně... :(
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.12.XX]
napsáno: 20. března 2006 v 22:13
taky zhorsena rychlost.-----jde to skopce.....smlouva vyprcha a odejdu, tohle nema cenu.... sit se jim jiste zaplatila tolika uzivateli a mnou si ruce

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz