Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: aaischa   <aaischa@seznam.cz>   [IP: 194.228.96.XX]
napsáno: 23. března 2006 v 20:13
gtran bez baterky se vypíná nelze ho nechat přeznoc běžet vypne se
mám gtran a když ho nechám cca 3hodiny bez baterky vic nebo min, proste se najednou vypne, s baterkou je to ok ale tu nechci prebijet prez den to kontroluju ale vecer, prez noc se bez baterky neda stahovat... :(
Počet reakcí: 10, nejnovější: 25. duben 2006 v 20:03.
-

odpovědět autor: aaischa   <aaischa@seznam.cz>   [IP: 194.228.96.XX]
napsáno: 24. března 2006 v 21:45
RE: gtran bez baterky se vypíná nelze ho nechat přeznoc běžet vypne se
jestes jedna vec jak poznam ze je nebytej je to nejaky neinteligentni porad to ukazuje ze baterka problikne jednou za chvilku to je snad nabyti nebo ne manual nic nerika :( a kdyz blika castejc tak nabiji? opravdu vypne nabijeni kdyz je nabyty nejde tam nejaky udrzovaci proud?
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 25. dubna 2006 v 20:03
tyto modemy dost kolísaj a baterkou se to vyvažuje, výrobce přímo doporučuje baterku nevyndávat. Z vlastní zkušenosti vím, že 3 ze 4 těchto hajzliků se porouchaj do měsíce a kdo má první už půl roku bez poruchy, má prostě kliku...
-

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.78.XX]
napsáno: 24. března 2006 v 20:46
používám gtran více jak dva roky,modem je stále přípojen do eletrické sítě,nikdy jsem adaptér ze zásuvky nevytah,takže Vaše obavy o baterku by neměli být tak velké.Klidně dobijejte,modem by si stav aku.měl ohlidat sám.
-

odpovědět autor: BoBSinclair   <BoBSinclair@gmail.com>   [IP: 81.27.205.XX]
napsáno: 24. března 2006 v 19:11
Já osobně bych tady řešení měl..,a to..: externí akmulátor...sehnat si pěkne někde baterku z něčeho..,z kamery či starého Gsm telefonu,a trošku si zaexperimentovat...nic za to nedáš...jen půl metra dvojlinky..,a čtyři krokodýlky..:)podle mě by to mohlo vyjít na takových 95%...pokud bude topit..,stačí ji hodit za okno...=)
- -

odpovědět autor: aaischa   <aaischa@seznam.cz>   [IP: 194.228.96.XX]
napsáno: 24. března 2006 v 21:00
tys to tak udelal? a co to reseni jak rikaji nekteri udelat mu napajeni z usb ze se to jen propoji z vyvodu usb napajeni na bat..?
-

odpovědět autor: Hunter   [IP: 85.160.93.XX]
napsáno: 23. března 2006 v 22:38
Je to bezna vlastnost Gtranu, bez baterky bezi cca 5 hodin,pak se vypne. Takze jedine s baterkou a doufat, ze se nenafoukne a nevybouchne.
- -

odpovědět autor: SiNi   [IP: 85.160.65.XX]
napsáno: 6. dubna 2006 v 19:40
Tak neco podobnyho se stalo me, az na ten vybuch, nastesti.
Po asi 1/2 roce jsem vzal podem do ruky oddelal kryt batery, kdyz jsem ho tam chtel dat zpet, tak se mu moc nechtelo, vytahl jsem baterku a zjistil, ze je zni skoro valecek.

Takze hura na reklamaci.

Prodava se porad GPC-6420? Nebo dostanu novej?
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.13.XX]
napsáno: 6. dubna 2006 v 20:35
hehe, to ja mam stejne ale uplne! zadni kryt uz ani nenandam, jak to klekne tak du do jineho pripojeni, naka reklamace....tech uz bylo a nechci je opakovat!
- -

odpovědět autor: Kosík   <itsme@centrum.cz>   [IP: 85.160.250.XX]
napsáno: 25. března 2006 v 13:06
Mne to bez baterie nejede vůbec,ani se nepřipojím
- - -

odpovědět autor: echidna   <echidna@wo.cz>   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 8. dubna 2006 v 13:58
Mě to jede i bez baterky, ale nezkoušel jsem jak dlouho. Baterku mám taky v mírně obézním stavu, ale dá se koupit nová v prodejnách Eurotelu za cca 500kč.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz