Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Ondra   [IP: 85.160.20.XX]
napsáno: 29. března 2006 v 16:43
jak zrychlit
Čau, lidi jsem zoufalej, rychlost mýho downloadu je 5kb/s a to myslim že je zatraceně málo, v noci mi to jede aspoň těch 15 ale i to je málo... nemáte někdo spolehlivou radu jak zrychlit cdma... upravit registry jsem si taky zkusil a nepomohlo to... prosim bez rádobyvtipných příspěvků - musíš to vyhodit z okna a uvidíš jak to zrychlí - už je to trapný.... díky všem za odpověd
Počet reakcí: 22, nejnovější: 1. září 2006 v 01:35.
-

odpovědět autor: Michal   [IP: 85.160.25.XX]
napsáno: 31. srpna 2006 v 17:00
RE: jak zrychlit
Také jsem byl v situaci, že jsem měl slabej signál. Lítal jsem po pokoji s prutem a lovil signál jak de.il. No a pak jsem jen tak zkusil modem podložit prázdným 50 kusovým obalem od CDček a voala! nestihl jsem se divit. problém nebyl ani tak v příjmu, ale v síle odesílaného signálu. nemusí to fungovat všude, ale mě to pomohlo. jo a když se ta mrcha (AnyData) otočí baterkou nahoru, tak to jede kapánek líp. To je, ale asi kus od kusu.
-

odpovědět autor: ROMIX   <iamwhatiam@atlas.cz>   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 29. srpna 2006 v 08:07
DCMA jde rychlit temito zpusoby, ovsem...3
Jeste dodavam, ze rychlost toku dat, kterou modemu muzeme povolit, zalezi i na nastaveni registru. Na webu efs.wz.cz byl cely zdrojak hodnot, ktere muze upravit i laik. Mne to pomohlo v kombinaci se vsim, co jsem zde uvedl a rychlost modemu se vysplhala na jeho maximum. Dodrzel jsem jen vsechny zasady, ktere jsem dnes zde uvedl. Siti zdar.
-

napsáno: 29. srpna 2006 v 08:03
DCMA jde rychlit temito zpusoby, ovsem...2
Nakonec prosim zapomente na spy\sherify(ten konkretne je sam spysender, proto tady nekomu hlasilo jeho AVG, ze jde o vir) a dalsi award winnings SW. Vyzkousejte moji mbinaci, verim, ze Vam dokonale udrzi PC v kondici. Velmi vhodna ja take pro laptopy.

Vas kolega...
-

napsáno: 29. srpna 2006 v 07:59
DCMA jde rychlit temito zpusoby, ovsem...
Prvni vec: over si intenzitu pokryti ve vasem meste. Tzn. zjisti, kolik vykravacich anten tam mate a jak daleko jsi od nejblizsi k tobe, Koneckoncu jsou videt, takze... Idealni je pote udelat vse pro to, aby tva antena byla !!!co nejmene stinena okolim!!! a mela moznost prijimat signal direktne, primo z nektereho z vykryvacu CDMA, primy smer je velkou pomoci. Stineni budov, nizsi patra s vetsi vzdalenosti maji bohuzel za nasledek ubyvani intenzity paketu, jinak take pocet prenesenych dat, ktera fyzicky tecou do tveho PC a proto je zobrazena rychlost tak nizka. Reseni je byt nablizku, lepe receno mit svou antenu direktne otocenou na vykryvac, pk vzdalenot muze byt i vetsi, kilometrova. Vetsinou to vsak nejde vzhledem k mistu kde bydlime, nejvetsi stesti maji ti, kteri maji vykryvac na protejsim panelaku a ti ve vyssich patrech. Doporucuji pouzivat celohlinikovou malou smerovou antenu nebo prutovou antenu, která se mi také velmi osvedcila.

Ted bych si dovolil doporucit SW k udrzbe a ochrane PC, tak aby jejich uziti nemelo vliv na rychlost. Aby tento krok byl splnen, jsou inteligentni kombinaci nasleduji aplikace, predevsim proto, ze se navzajem nerusi a urychluji take chod samotneho windowsu: SuperCleaner - uklidi jenim klikem vse co nepotrebujes, nikdy co potrebujes; RegDoctor nastavi hodnoty registru tak, aby odpovidaly jenotlivym aplikacim v dobe jejich instalace, casto maji spy a viry vliv na zmenu hodnot a nektere aplikace pak nefungji tak, jak se od nich ocekava; AVG nebo NOD32 pro kontrolu viru a trojanum a v neposledni rade spickovou zalezitost XoftSPY, ktera najde a odstrani dvem kliky vsechny omezovace spravneho chodu internetu a ostatnich aplikaci. Nektere programy mozna neznas, po otesovani budes spokojen. Vzhledem k tomu, ze se jiz nekolik let zabyvam testovanim ochrannych a antispy aplikaci, tuto 4 clennou kombinaci mohu vrele doporucit. Neobtezuje, funguje automaticky a bez potizi, je snadne ovladatelna, bez slozitych nastavovni a uprav, aktualizuje se sama, pokud jse pc online a predevsim vyresi vse, co pocitaci neprospiva. Pokud casto navstevujes stranky s velkym potencialem skudcu, doporucuji aplikaci BitDefender, ktera filtruje jednotlive pakety a odstranuje skryte zlo jiz v okamziku toku vsech dat, doporucuji pro zkusene uzivatele, vzhledem k sile filtrace nektere weby nemusi fungovat, samozrejme s ohledem na nastaveni programu.

Nakonec prosim zapomente na spy\sherify(ten konkretne je sam spysender, proto tady nekomu hlasilo jeho A
- -

odpovědět autor: Johny   [IP: 85.207.70.XX]
napsáno: 1. září 2006 v 01:35
RE: DCMA jde rychlit temito zpusoby, ovsem...
A pročpak si nedoporučil třeba ad-adware?
-

odpovědět autor: polo7   [IP: 85.160.246.XX]
napsáno: 12. dubna 2006 v 20:31
dam radu...vem antenu,modem,nabijecku modemu a usb kabl...hod ji tak 8patra a pak to bude rychlost 100000000000000000000kb/s ;-)
-

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 30. března 2006 v 21:30
pokud ti rychlost připojení dovolí přejdi na http://www.spySheriff.com/ a prověř pc programem SpySherif,pak napiš výsledek na toto vlákno,poredimjak ty trojany z registru vypudit
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 12. dubna 2006 v 17:47
dobrý den rád bych to vyzkoušel ale Avast přeruší spojení takže se to nedá ani spustit ani uložit nevíte co s tím?Jestli byjste mi dal vědět na jrychno@seznam.cz děkuji
- - -

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 12. dubna 2006 v 19:28
před stažením programu Spysheriff Avasta zakažte,proveďte instalaci a načtení databaze adware,prověřte comp programem Spysheriff.pokud budete bez virů,gratuluji,povolte Avast a ten se o program postará,odstraní ho z comp.V opačnám případě si musíte zakoupit licenci,anebo program craknout.Pokud budete chtít užívat program trvale,musíte v Avastu program Spysheriff,respektive jeho agresivní část ,vyloučit z prověřování.
- -

odpovědět autor: Taky Pepa   <jhank@seznam.cz>   [IP: 85.160.2.XX]
napsáno: 9. dubna 2006 v 22:57
Co to má bejt? Podíval jsem se na http://www.spySheriff.com/ dal freescan,samozřejmě se to chtělo instalovat tak jsem to projel AVG a hlásí že je to virus. Co si o tom mám myslet?
- - -

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.64.XX]
napsáno: 10. dubna 2006 v 17:25
podle mě je to jeden z nejlepších nástrojů,který detekuje a dokáže odstranit těžké viry,převážně trojany,které jsou v registrech.Samozřejmě vir jde najít zase virem,vždyť co je antivirový program,zase jenom virus.Tento programek používám dost dlouho a úspěšně,není čeho se bát a vlastní podstata jeho použití je nastíněna na domovské stránce,na kterě jste jistě byl.Zkuste ho.Podobný programek je třeba WindowsDefender.Pokud budete mít další dotazy,rád odpovím
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.253.XX]
napsáno: 11. dubna 2006 v 07:37
>...vždyť co je antivirový program,zase jenom virus....

tywe ty bavis! :-DDD

proc maji nejvetsi tendence poucovat ostatni vzdycky ti, kteri veci nejmin rozumi? lol
- - - - -

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.224.XX]
napsáno: 11. dubna 2006 v 16:48
netvrdim,že rozumim problematice,k tomu mam hodně deleko,jen zveřejňuji svuj pohled na problem a troufam říct že jsem jeden z mala,který se tady snaží poradit a podélit se svými zkušenostmi s CDMA.hovg
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 146.102.174.XX]
napsáno: 10. dubna 2006 v 18:16
Aneb jak vymýtat čerta ďáblem...
- - - - -

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 10. dubna 2006 v 21:42
je to detekce spyware,co je spyware?
Spyware, jako virusy, je zlomyslný software zasadil na vašem osobním počítači třetí stranou za účelem tajně kontrolovat co vy děláte online.
Jednou vaše prohledávání zvyky jsou analyzované, vy jste zaplavení nekonečnými reklamami, Popups a spam zevnitř vašeho osobního počítače!
Spyware také dramaticky se zpomalí dolů váš počítač a internetové spojovací rychlosti.
Spyware sbírá vaši soukromou informaci a krade vaši identitu, hesla, kreditní kartu detaily a další finanční data.
Blízkost nákazy je skrytá, a není odhalený dokonce anti viry nebo firewallem programy.
Didaktiku si domyslete,tento text je automaticky přeložen z domovské stránky Spysheriff.com
- -

odpovědět autor: pepa   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 30. března 2006 v 21:32
taky neumim psát,haha,samozřejmě "poradim"
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 30. března 2006 v 16:30
ů
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.228.93.XX]
napsáno: 30. března 2006 v 09:50
efs.wz.cz - upravi ti registry tak, muzes si nainstalovat i vlastni program misto EasyWirellesNet u ANyData
-

odpovědět autor: bob   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 30. března 2006 v 02:36
Ahoj!Nejsem pan chytrej a nechci vytvářet ten rádobypříspěvek,ale opravdu se podívej jestli nemáš nějaký svinstvo v PC.Ale nejde to jenom projít softem jako Ad-aware a Spyware Doctor atp-vlastní zkušenost.Jestli máš Kerio tak v nastavení dej přehled a projdi si kolik tam máš bonzáckejch komunikací.Pomalu to musíš poutínat(dát aby tě kerio před spojením informoval a vytvořit pravidlo pro příště).Hromadně můžeš utnou všechno co má co společnýho s Mrkvosoftem.Je dobrý projít ty procesy co aktivujou tyhle brzdy připojení,ale nic fyzicky neodstrańuj maximálně stopni.Netvrdím že to vyřeší tvůj problém,ale určitě krok dopředu to je.
-

odpovědět autor: NovoCZ   [IP: 85.160.87.XX]
napsáno: 29. března 2006 v 20:14
Měl jsem podobný problém, skus laborovat s umístěním antény. Vím že to není jednoduchý, ale skus ji dát co nejvýš, případně jít do směrové. Já ji dal na půdu o nějaké 2,5 až 3 metry výš a mám teď rychlost mezi 280-650 s rekordem 813 kbps. Teď už se s CDMA dá žít, i když to není žádný zázrak.
-

odpovědět autor: N.P.   [IP: 82.99.144.XX]
napsáno: 29. března 2006 v 19:38
Rychlost tvého downloadu je 5kb/s a to si myslim, že je zatraceně hodně na CDMA.

Nechápu proč si stěžuješ, když ti to chodí?

.
- -

odpovědět autor: Kosík   [IP: 85.160.92.XX]
napsáno: 10. dubna 2006 v 20:40
To myslíš vážně???

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz