Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Zurich   <Zurich.m@centrum.cz>   [IP: 85.160.245.XX]
napsáno: 1. května 2006 v 12:43
Jde přejít z cdma na ADSL??????
Chtěl bych se zeptat mam cdma a s mlouva mi konci v prosinci adsl by tu mela by do pulky tohoto roku.Slo by to kdybych sel na Eurotel ze bych zmenil tarif na ADSL a mel bych adsl a ne cdma???prosim poradte!!!dekuju predem jinak mi muzete napsat na icq 200413962.
Počet reakcí: 9, nejnovější: 2. červenec 2006 v 16:07.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.3.XX]
napsáno: 15. května 2006 v 19:33
RE: Jde přejít z cdma na ADSL??????
Jde to ale tuším že to platí jen pro adsl od telecomu jako poskytovatele.Mě to sami nabídli když jsem pořád otravoval na jejich infolince že mi to nejede ani rychlostí dialupu,tak že prý v místě bydliště nemám signál.To proč tam není když mi to před měsícem jelo vpohodě mi nedokázal vysvětlit,ale že jejich technici prohlásili že signál je v čoudu tak mi nabízejí bezplatný přechod a vyvázání ze smlouvy z cdma a přechod na adsl.Problém je že to adslko u nás taky bude až v průběhu roku takže nezbývá než čekat...
- -

odpovědět autor: ondřej   [IP: 83.208.155.XX]
napsáno: 2. července 2006 v 16:07
Z toho už se nevyvleče nikdo jednou si to podepsal tak plať synku, takhle to u eurotelu funguje.
Nebrat, toho se drž synku
- -

odpovědět autor: Zizu46   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 7. června 2006 v 18:12
tak přesně tohle nám řekli nedávno akorát mi škrti nic nenabídli :D
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.255.XX]
napsáno: 11. června 2006 v 12:56
Počítej s tím,že Cdma modem od tebe koupí zpět za 1,-Kč.Musí to ale odsouhlasit v Praze technici.Jinak smolík-pacholík.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 194.149.110.XX]
napsáno: 15. května 2006 v 17:09
A co treba zavolat na eurotel a zeptat se jich? Asi moc prace co??? Ano jde to.
- -

odpovědět autor: CDMA?nikdy!!   [IP: 85.160.80.XX]
napsáno: 1. července 2006 v 19:09
ano jde to,ale pokud mas smlouvu, tak ji musis zrusit a zaplatit smluvni pokutu. Mam to posledni dobou nehorazne pomale(jako vetsina),tak sem se domnival ,ze pujde bezplatne prejit z cdma na adsl, ale bohuzel...
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 2. července 2006 v 00:26
zadna pokuta se neplati, pokud jdes k CT...
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 2. července 2006 v 12:00
taky mi řekli , že pokud mám smlouvu , tak musím zaplatit 9000 když chci přejíd na adsl
- - - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.91.XX]
napsáno: 2. července 2006 v 13:50
jj taky mi rekli neco na ten zpusob,jsou to kkti lalala. Ale nebudu platit tolik penez za nic,nsrt.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz