Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: márty   <martin4077@centrum.cz>   [IP: 85.160.73.XX]
napsáno: 1. května 2006 v 23:46
Nasměrování antény
Dneska jsem si přivezl směrovou antenu,radostně jsem ji přidělal na pudě.A nastal první problém- jak nameřit správný směr k bunce? Podle meření rychlosti na www.dsl.cz sem zjistil že je uplně jedno kam ji nasměruju(rozdíly jsou minimální, běhá to500-530kb/s). Potřebuju nějaký prográmek na měření signálu.Analyzer na www.drholec.cz je k ničemu, protože mám modem ANY DATA od eurotelu a s nim to nepracuje. Dál by mě docela zajímala možnost změny v registrech, ale nejsem z toho dvakrát moudrej.Protože nekdo píše že to pomůže a nekdo opak.Poraďte někdo!!!!!!!!!!!!
Počet reakcí: 7, nejnovější: 5. květen 2006 v 10:36.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.100.62.XX]
napsáno: 2. května 2006 v 12:05
RE: Nasměrování antény
Namiř ji tam, kde je nejlepší upstream.
- -

odpovědět autor: márty   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 2. května 2006 v 12:46
čau, díky,ale sem tak trochu nováček v cdma.Původně jsem mel Chello(UPC), ale ted sem se přestěhoval na venkov a tady mi nic než cdma nejde. Tak jestli to dobře chápu tak mám dát stahovat nějaký soubor a při tom točit z anténou.
Teď sem si s tím ještě hrál a dokonce nemá vliv jestli mám a nebo nemám připojenou antenu. rychlost se skoro nemění.
- -

odpovědět autor: karlovarak   [IP: 193.86.108.XX]
napsáno: 2. května 2006 v 12:24
Síla signálu není až tak strašně důležitá jako ty světýlka pod imaginátním displejem (rychlost komunikace s BTS). Doporučuji pustit něco velkého na stahování a někoho druhého ke compu a točit anténou až se ti rozsvítí nejvíc světýlek. Druhá varianta je zavolat linku a oni ti řeknou která BTS je k tobě nejblíž ,vše oznámí ve stupních - nikoli obec a místo ,ale i to může pomoct ,aby ses nesnažil chytit na nejvzdálenejší BTSku ,ale naopak na tu co je k tobě nejblíž. Čím vzdálenejší BTS ,tím pomalejší reakce.
já už u nich nejsem - zaplaťpánbůh ,ale pokusím se poradit po svém 5 měsíčním trápení.

ladění antén zdar
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.252.XX]
napsáno: 3. května 2006 v 22:44
tak mi prosím poradíš, jak jsi to udělal, že už u errortelu nejsi???
- - -

odpovědět autor: Jordy   <thomas999@centrum.cz>   [IP: 85.160.255.XX]
napsáno: 2. května 2006 v 15:45
Mam na jednu stranu BTSku asi 2km ode me,druhou mam asi 600m a vadi mi tam barak :-( Ty svetylka pod tim displejem nebo co to ma asi jen AnyDATA co? Analyzer je naprd. Kdyz sem si tak otacel antenou tak na tu 1. BTS(2km) to melo 31% a kdyz sem to otocil uplne tak to melo 30% no rozdil v tom asi zas tak nebude nebo jo?? Dik za rady
- - - -

odpovědět autor: karlovarak   [IP: 213.29.115.XX]
napsáno: 4. května 2006 v 21:32
Tak zbavit se CDMA byla nejlepší moje věc ,běhalo to špatně at sem udělal co jsem udělal .
Musíš sehnat někoho kdo převezme tvůj závazek a přepíše se smlouva - nic mě to nestálo ,ale já měl kam přejít(nahoře si klikny na inzerci).
Jinak ten displej je opravdu k hovnu ,ale na hrubé ladění to bohatě postačí. JInak rychlost je závislá i na vytížení té BTSky a puštěném množství dat od errortelu.
- - - - -

odpovědět autor: Mijo   <mijo.cz@seznam.cz>   [IP: 85.160.41.XX]
napsáno: 5. května 2006 v 10:36
Ono kolikrát ani není důležité být naladěný na nejbližší BTS. Já mám směrovku namířenou na vysílač, co je 8km daleko a to mám 4km od domova jiný. Když jsem ale zkoušel ten bližší, kde se připojeje půlka Kladna, tak to bylo žalostný. Teď jsem v klidu a rychlost mezi 500-1000kb. Už jsem viděl i 1,1Mb a upload běžně kolem 100kb a to je na CDMA slušný.
Je to ale nervový boj a nevzdládat to a zkoušet zdánlivě nelogický věci.
M.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz