Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Ebre   <ebre@seznam.cz>   [IP: 85.160.47.XX]
napsáno: 18. května 2006 v 14:41
ztratil se mi signál CDMA
Ztratil se mi ze dne na den po půl roce užívání signál, technici od Eurotelu sdělili, že se to může stát, protože se připojuje víc a víc lidí. A když mám slabší signál, snadno tak o něj přijdu. Mám si od nich koupit další (silnější) anténu a když to nepomůže, mám přejít zas ke starému nejpomalejšímu modemu, se kterým byly pořád nějaké problémy se stahováním i obyčejných dat. Byly to dlouhé hodiny. ADSL připojení tu nejde a nikdo z techniků mi nedokáže říct, jestli někdy vůbec půjde. I když máme natažený několik let optický kabel. Asi vesnice s 500 obyvateli nemá nárok civilizovaně žít... jsme 8km od desetitisícového města a 40km od Plzně směr Rozvadov
Počet reakcí: 17, nejnovější: 5. listopad 2008 v 15:46.
-

odpovědět autor: JRtrain   [IP: 194.228.89.XX]
napsáno: 5. listopadu 2008 v 15:46
RE: ztratil se mi signál CDMA
zdravím
tak mne postihlo totéž, od neděle se jako když utne (právě jsem surfoval) ztratil signál a od té doby nic, hlásí žádný signál. ˇ5eším to s O2, udajně prověřili na mou žádost vysílače, žádná závada, doporučení - reklamace modemu, zapujčen jiný starší, nicméně stejný problém, žádný signál, po urgenci, že něco musí mít s vysílači mi bylo sděleno něco podobné, co tu čtu - že se připojilo více lidí. Smlouvu máme na 24 měs, zbývá rok, dle zkušeností ani neuvažuju o zrušení smlouvy :-D
Bydlíme u Kynšperka, dle technika z O2 by měla být BTS někde poblířž, ale dle seznamu BTS na webu http://gsmweb.cz/stat/etcdma.txt je nejblíže Cheb a Sokolov (nemá někdo jiný, lepší, aktuálnější?), takže si nejsem jist, zda případná investice do anteny CDMA něco zlepší.

Zde napište svůj příspěvek

Např.: 2003. Jedná se o ochranu před spamem.

-

odpovědět autor: kalmira   <kalmira@centrum.cz>   [IP: 80.95.109.XX]
napsáno: 15. ledna 2007 v 13:58
Taky se mi stalo přesně to samé, signál pryč a operátor mi řekl přesně to samé, více klientů, málo signálu tak Vám ho asi vzali. Já se rozhod, že nebudu sponzorem a zrušil jsem to po 14 ti měsících. Dostal jsem pokutu za nedoržení smlouvy 9.000,- Když jsem řekl, že smlouvu jsem neporušil já ale oni, tak mi navrhli že nebudu plati 9.000 ale musím podepsat novou smlouvu zase na 2 roky tedy z mého pohledu když není signál pokuta 24.000 ale ve splátkách. To jsem neudělal tak mám na krku vymahače z východu a exekuční výměr. Tak si dejte bacha ať s Vámi taky O2 nezatočí. Samozřejmě zaplatím pokutu už 10.000,-
Je to prostě úžasný a jen tak dál. Ale co bychom ctěli v nevládní organizaci.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.36.XX]
napsáno: 15. ledna 2007 v 23:43
Njn jenze vysokorychlostni internet je podle ministerstva informatiky internet s rychlosti downloadu vyssi nez 256 kbit/s coz tenhle smejd kolikrat ani nedosahuje takze O2 ma vlastne klamavou reklamu!
-

odpovědět autor: laxq   [IP: 85.160.176.XX]
napsáno: 4. ledna 2007 v 09:40
Ahoj kup si Canopy 5,4 Ghz ma dostach 30 Km možna i vice a skus to nasmerovat na to " jsme 8km od desetitisícového města " ma dobrej dolet i když ji neco překaži v ceste a je to na svete :)
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.11.XX]
napsáno: 21. ledna 2007 v 21:52
Co to je
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 10. prosince 2006 v 22:52
To se mi stalo taky,no a byla závada na modemu.Reklamace=novej modem AnyData.(2 měsíce před koncem záruky)Jsem spokojenej protože má lepší citlivost na signál.Tam kde jsem se nepřipojil ani s magnetkou teď jo i bez magnetky.
-

odpovědět autor: guest   [IP: 89.24.6.XX]
napsáno: 29. listopadu 2006 v 13:47
prejdi do tmobile ma web n walk je to bozi taky sem mel eurotel cdma a ted ho nechci videt http://t-mobile.cz/Web/Residential/TarifySluzby/TarifyCeny /CenikPripojeniKInternetu.aspx
-

odpovědět autor: Pavel   [IP: 85.160.47.XX]
napsáno: 15. listopadu 2006 v 00:38
Podivej se jesti nemas prerušeny kabel s koncovku - privod do anteni zdirky. Jsou mechanicky chatrny. Nejlepsi je promerit šlusmetrem
- -

odpovědět autor: CryingDragon   [IP: 85.160.90.XX]
napsáno: 20. ledna 2007 v 21:33
jo tohle se stalo i mně, dokonce jsem dal modem na reklamaci a prej to opravyly a když sem to doma skoumal (za hodně nadávek) tak jsme přišel na to že od anteny v té koncovce je urvanej ten tenkej střed a proto to nejede.
-

odpovědět autor: Honza   [IP: 88.100.219.XX]
napsáno: 7. listopadu 2006 v 15:29
A pod postel jsi se koukal? já jednou nacpal brejle do lednice a hledal jsem je tejden.:O)))
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 84.244.83.XX]
napsáno: 14. prosince 2006 v 01:30
Kchách . jsi musel dost hladovět když jsi až po tejdnu našel brejle v lednici
-

odpovědět autor: Rohan   [IP: 85.70.229.XX]
napsáno: 19. května 2006 v 13:05
Neboj se všechno se zase vrátí a bude to ještě lepší... Chce to vydržet. TIP končí a místo toho posílí CDMA.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.67.XX]
napsáno: 4. listopadu 2006 v 19:34
Jo, tip skončil a sním i signál v Babicích nad Svitavou. Podle mapy pokrytí to vypadá, že je nová buňka v Blansku a ta brněnská na Hádech je směrovaná na jih.
Před tím 3 čárky, teď sotva 1. Rychlost max. 80kb. Anténa yagi +12dB.
Uvažuji o změně poskytovatele.
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.100.62.XX]
napsáno: 21. května 2006 v 12:31
přesně :)
- -

odpovědět autor: Jordy   <thomas999@centrum.cz>   [IP: 85.160.89.XX]
napsáno: 20. května 2006 v 10:58
Spatny by to nebylo,ale neverim tomu vubec. Sice to ma stejne pasmo,ale Eurotel uricte udela vse pro to,aby CDMA bylo porad stejny SHIT !! Preju rychlost! :))
- -

odpovědět autor: .:ExCDMAuser:.   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 19. května 2006 v 15:41
škoda že tomu věříš
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 193.179.242.XX]
napsáno: 23. května 2006 v 09:09
stavim sit cdma a predelavame sajty, bud te vklidu porad se neco deje a bude dit

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz