Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Jordy   <thomas999@centrum.cz>   [IP: 85.160.228.XX]
napsáno: 13. června 2006 v 16:36
HTTP vs. FTP
Najde se tu dost inteligentni clovek ktery se zajima o problematiku CDMA? Mam problem a to s rychlosti z webu(http) a z FTP..proc mi to z webu jede do 20kB/s a vic to nepreskoci at uz v noci nebo za dne a z FTP mi to pres den jede neco malo pres 50kB/s a pres noc az okolo 100kB/s. Limity si hlidam takze by nemel byt problem..Moc dik za nejaky kloubny odpovedi ;))
Počet reakcí: 9, nejnovější: 2. září 2006 v 19:47.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.76.XX]
napsáno: 31. srpna 2006 v 06:09
RE: HTTP vs. FTP
Vidim to, ze mas upravene registry. Prijimas data v mensich intervalech a ve vetsich kusech. To se projevi rychlejsim stahovanim velkeho souboru a zpoamlenim http (hodne malych souboru). ja to mam upravene - ted v noci jsem stahoval 140-150 KB/s a kdyz jsem si zmeril rychlost na rychlost.cz, dostal max 95 KB/s...
- -

odpovědět autor: Jordy   <thomas999@centrum.cz>   [IP: 85.160.41.XX]
napsáno: 2. září 2006 v 19:47
Jak uz jsem psal nize - po naformatovani disku se mi rychlosti vyrovnali ;-)
-

odpovědět autor: Jordy   <thomas999@centrum.cz>   [IP: 85.160.94.XX]
napsáno: 24. června 2006 v 22:16
Takze rychlost stahovani z HTTP se mi necekane po naformatovani disku a preinstalovani woken skoro vyrovnala. Asi nejaky spyware :))
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 82.100.62.XX]
napsáno: 13. června 2006 v 21:39
je to logický, spousta threadů to tu řešila (viz KONDOM)
-

odpovědět autor: Jordy   <thomas999@centrum.cz>   [IP: 85.160.228.XX]
napsáno: 13. června 2006 v 16:38
Jo a jeste mam problem proc v jednu chvili mi to z toho FTP jede treba tech 50kB/s a dam merit at uz z dsl.cz nebo rychlost.cz (samozrejme vypnu stahovani na FTP) tak mi to nameri do 150kbps a vic ani prd..kde je chyba??
- -

odpovědět autor: Tom   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 15. června 2006 v 07:02
doporucuju ti si rychlost zmerit na www.rychlost.cz je to o hodne presnejsi mereni nez cdma a meri i ping.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.70.XX]
napsáno: 15. června 2006 v 07:02
nez dsl sem myslel ne cdma
- -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 160.218.255.XX]
napsáno: 13. června 2006 v 20:53
Dost záleží na tom kolik lidí je v daný okamžik napojený na tu samou buňku co ty.Vypadá na to,že je vás dost.Samozřejmě že přes den to pak jede pomaleji a v noci rychleji.Když si spočítáš kolik lidí má CDMA a kolik buněk je,tak ti vyjde kolik lidí je na jednu buňku(orientačně).Zkus zavolat na infolinku a nechají to přeměřit techniky.Měli by ti říct,kde je chyba.
Mohla by to třeba vyřešit anténa a až po telefonu na Eurotel.
- - -

odpovědět autor: Jordy   <thomas999@centrum.cz>   [IP: 85.160.88.XX]
napsáno: 15. června 2006 v 08:39
No prave ze to zkousim v jeden okamzik..stahuju z FTP a jede to okolo tech 50kB/s..vypnu FTP a dam merit rychlost at uz na rychlosti.cz nebo dsl.cz ..nameri mi to tedy mnohem min nez kolik to stahuje z FTP,tak dam zase stahovat z FTP a zase to jede tech 50kB/s..prece neni mozny aby se ta rychlost menila takhle podivne..jinak mam tu 2 BTSky a mam smerovku na tu blizsi..je ode me asi 1km..

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz