Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Mazda   <Mazda.as@seznam.cz>   [IP: 85.160.0.XX]
napsáno: 2. července 2006 v 03:10
CDMA se po 5s samo odpojí
takže, připojuji se normálně přímo přes modem - bez routeru - a na jednom pc se CDMA modemy rozhodli že se prostě samy po 5s odpojí. byla zde rada nainstalovat firmware, ale ten je jen pro asus routery.
neví někdo co s tím? byl bych moc vděčen...
Počet reakcí: 3, nejnovější: 3. červenec 2006 v 06:17.
-

odpovědět autor: Dr.ZUBR   <dr.zubr@seznam.cz>   [IP: 85.160.10.XX]
napsáno: 3. července 2006 v 06:17
RE: CDMA se po 5s samo odpojí
Důvod, proč se odpojuje cdma je jednoduchej ... Windows je tak dementni a preposila pakety vsude tam, kde by nemely bejt. Moje zkusenost je takova, ze staci na serveru, kde je cdma vypnout Plánování paketů QoS, a pak naisntalovat Kerio Winroute Firewall a jen projet průvodcem, když je řpipojenej modem k netu a jede absolutně bez problemu. Pro případy, když se náhodou modem odpojí jsem si sehnal program Net Pal, kterej net sam nahodi.
-

odpovědět autor: doctor.x   <xx123x@seznam.cz>   [IP: 62.240.165.XX]
napsáno: 3. července 2006 v 00:40
cdma uz nepouzivam, ale tohle mi delalo taky, na nekterych pc se mi cdma odpojovalo, na nekterych jelo v pohode. Na asusu jelo taky v pohode. Nevim kde by mohl byt problem, ale usoudil jsem, ze to bude nejakym problemem v pc na usb. pomer spatnych / dobrych pc byl 1/3 .
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.104.XX]
napsáno: 2. července 2006 v 12:25
zkus to reklamovat..

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz