Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Ales   [IP: 85.160.6.XX]
napsáno: 3. července 2006 v 13:37
Telefonica O2 CZ
ju, tak uz neni Eurotel, neni Telecom, uz jen Telefonica.. nyni budeme sponzorovat CDMAckem vetsi rybu :)))
Počet reakcí: 5, nejnovější: 19. leden 2008 v 00:49.
-

odpovědět autor: Malovec   <ma.lovec@wo.cz>   [IP: 88.102.167.XX]
napsáno: 19. ledna 2008 v 00:40
RE: Telefonica O2 CZ
Dobrý večer, sdělte, prosím, veřejnosti, zda vyděláváte tak málo, abyste nedokázali na linky technické podpory, konkrétně na poruchy internetu posadit a zaplatit tolik operátorů, abych nemusel dřepět se sluchátkem na uchuskoro třičtvrtě hodiny.
je to bída, ctihodný outůůůůů. Jakmile se objeví nová služba, vyhodím vaši pevnou linku oknem.
Miroslav Malovec, Poděbrady
-

odpovědět autor: emil   [IP: 85.160.85.XX]
napsáno: 4. července 2006 v 22:04
hele, zavolej na datovou linku, moc se pobavíš. hlavně ta jejich upozornění, že se sloučili a jsou teď moooc anglijskí.
ta jejich výslovnost je ještě horší než co měla ta děcka večšer ve zprávách, jak se už v jeslích učí slovíčka. MUHEHE. Hnus. To si teda vzali nádeníky do kožichu.
- -

odpovědět autor: fido   [IP: 84.244.109.XX]
napsáno: 5. července 2006 v 10:02
Díkybohu Jak telecum, tak errortel jsou pro mě fragmentem dávno ztracených pojmů. S pevnou linkou jsem se rozloučil již dávno, vypráskal jsem ten žlutý hnus z bytu i kanceláře. A minulý měsíc jsem skončil s CDMA, pořídil si levnější a daleko rychlejší připojení. Tedy nechť se errortel s telecomem spolu čubčí a smilní, mohou si nechat dávat jiná jména. Již nikdy víc!
- - -

odpovědět autor: BERKA Milouš   <mil.berk@centrum.cz>   [IP: 83.208.183.XX]
napsáno: 22. listopadu 2007 v 17:53
Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat na službu archiv v nabídce O2 Trio.Několikrát se mě stalo že jsem se spoléhal na to že druhý den se můžu vklidu podívat na zmeškaný díl seriálu a díl Četnických humoresek a 10.díl Letiště v archivu nebyl.
Prosím o zdělení jestli se služba zlepší, nebo si mám každý zajímavý pořad nahrávat na video.
Děkuji Berka Milouš
- - - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.40.XX]
napsáno: 19. ledna 2008 v 00:49
Musíš se zeptat na O2 a ne tady.

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz