Hlavní navigace na stránkách CDMA.cz:

Průměrná rychlost:

CDMA O2: 1372,2 kbit/s
hodinový trend: +110,4%

CDMA U:fon: 632,8 kbit/s
hodinový trend: -95,2%

Prezentovaná rychlost je průměrná hodnota všech testů rychlosti CDMA za poslední hodinu na serveru DSL.cz.
Antény pro CDMA a další nabídku hardware naleznete v obchodě WiFi.ASPA.cz
wiFi.ASPA.cz - nabídka wifi hardware a software pro bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz, 5 GHz a 10 GHz
Ufon internet
O2 Internet ADSL
ADSL připojení k internetu

Aktuality z internetu

24.05.2012
Stane se Linux herní platformou?
Valve nedávno oznámilo, že herní kanál Steam bude k dispozici uživatelům Linuxu a na Ubuntu Developer Summit se objevilo EA. Znamená to, že se z Linuxu stane herní platforma? Nebo je to jen poslední výkřik her na PC?

zobrazit ostatní dotazyodpovědět autor: Žádost o radu   [IP: 85.160.34.XX]
napsáno: 8. července 2006 v 21:29
CDMA a aktivace SW
Ahoj. Už rok používám tohle připojení a docela pohoda. Teď jsem pořídil lepší PC a XP atd. Napoprvé všechno funguje. Potřebuju ale udělat aktivaci nějakého SW (XP, CAD) a vzdálený přístup na licenční server pro spouštění SW na mém PC a ono právě toto nejde. Prosím poraďte, co dělám špatně nebo kde co nastavit.
Počet reakcí: 3, nejnovější: 9. červenec 2006 v 15:07.
-

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.68.XX]
napsáno: 9. července 2006 v 00:02
RE: CDMA a aktivace SW
pokud jsem to dobře pochopil:

1) podívej se do ov. panely/systém/hardware/správce zařízení
pod modemy musí být Anydata a pod porty port, který používá (nejspíše toto platí i u ostatních modemů) - toto se mohlo stát, pokud máš v compu ještě nějaký modem - já jsem měl starý modem na dial-up a po každíém najetí widlí se mi anydata vymazal - musíš fyzicky odebrat druhý modem..
2)ve windows máš nápovědu, mohla by ti pomoct
3)příště se pls rozepiš více..
- -

odpovědět autor: Žádost o radu   [IP: 85.160.35.XX]
napsáno: 9. července 2006 v 14:09
Dík, ale už tomu vůbec nerozumím. Modem je nainstalovaný a funguje. Pomocí exploreru se dostanu např. na 3w.seznam.cz atd. ale když chci přes internet udělat aktivaci W-XP a AutoCADu, tak píše, že síťové připojení nenalezeno. Takže ACAD a Inventor jde spustit jenom jako trial. (aktivaci můžu udělat přes dodavatele SW). Ale když v Inventoru v nápovědě kliknu na odkaz na www stránky, tak naběhnou.
Potom potřebuju na svém PC spouštět Ansys (pro pevnostní výpočty), který mám nainstalovaný ale jeho spuštění povoluje licenční server na ČVUT. Nastavím na něj cestu a stejně píše, že licence nenalezena. Mohou tam být problémy s licenčním managerem, které mají známé řešení, ale i když provedu doporučené nastavení, nejde to. Příkaz ping na licenční server funguje, odezva je.
Nemůže to být nastavením DNS?
Ve správci zařízení je pod porty uveden Any DATA CDMA Serial Device (PID 6501)(COM6), ale v síťových připojeních u Telef. připojení ve vlastnostech u Ana DATA je uvedeno Připojit pomocí: Modem Any DATA CDMA USB modem (PID6501)#2(COM5).
Jiný modem nemám a další Síťová připojení LAN nebo vysokorychlostní Internet jsou neaktivní a zakázaná.
Děkuji za rady.
- - -

odpovědět autor: Anonym   [IP: 85.160.72.XX]
napsáno: 9. července 2006 v 15:07
dej v nastavení modemu com6

Provozovatel serveru CDMA.cz může vyřadit nebo opravit příspěvky, které nemají pro ostatní uživatele žádnou informační hodnotu, používají nevhodné výrazy nebo mají převážně reklamní či inzertní charakter.

© 2004 - 2012   >   CDMA.cz - informace o CDMA a O2 Internet Mobil   >   ASPA, a.s.   >   info@cdma.cz